- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Canım cok tesekkur ederim. Guzel dileklerin icin. vakti saati gelmemiş demek inş sende tez zamanda pozitif gorursun Kaçıncı denemede şuan hangi aşamadasın peki.Öncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip eder rabbim . Ben ayakta tekbir alıp sonrasında tabureye oturarark kıldım ilk bikaç gün sonrasında eskiye devam. Tabi ben henüz pozitifi görmüş değilim iyi bi örnek teşkil eder miyim bilmem
Ayyyyyy harikaaaaaa bi haber. Bende bugün transfer oldum. Ne zaman test yapsam diye düşünüyorum ama asla 5.güne cesaretim yokMerhaba 5.gun emrıyosu transferın 5.gunundeyım dayanamayıp test yaptırdım sonuc 47
Hayırlı olsun gayet guzel çıkmış değer tebrik ederim hem anneliğinizi hem cesaretiniziMerhaba 5.gun emrıyosu transferın 5.gunundeyım dayanamayıp test yaptırdım sonuc 47
Bu ilk denemem 7. Günümdeyim bekliyorum ama oşmadığına dair büyük hisler taşıyorum bakalımCanım cok tesekkur ederim. Guzel dileklerin icin. vakti saati gelmemiş demek inş sende tez zamanda pozitif gorursun Kaçıncı denemede şuan hangi aşamadasın peki.
Tutmuş tebrikler dikkatli olMerhaba 5.gun emrıyosu transferın 5.gunundeyım dayanamayıp test yaptırdım sonuc 47
Canım ne yaptın kontrolün nasıl geçti.Gözün aydın canım inşallah 3 üde güzelce devam eder
Hayırlı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsunKızlar yarın saat 2de transferim var.taze taze transfer olacağım umarım sonucu pozitif olur.
Yok değil 3.gün olacak.sayı az olduğu için riske atmayalım dedi.Hayırlı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun5. Gün embriyosu mu?
3.gün müydü sizinki.inşallah pozitif olur.Kizlar benim de bugun transferden sonraki 8.gun.merakla 12.gunu bekliyorum.ama hicbirsey hissetmiyorum da.
Evet cnm 3.gun.sizin kacinci gun3.gün müydü sizinki.inşallah pozitif olur.
Bana da yarın 3.gün taze transfer yapılacak çok heyecanlayım.Evet cnm 3.gun.sizin kacinci gun
Hadi hayırlı olsun canım inşaallah sonucu güzel olur.Kızlar yarın saat 2de transferim var.taze taze transfer olacağım umarım sonucu pozitif olur.
Bu akşam çatlatma perşembe sabah 9 da opu var canım dualarınıza talibimCanım ne yaptın kontrolün nasıl geçti.
Tek embriyomu transfer edilecek canımBana da yarın 3.gün taze transfer yapılacak çok heyecanlayım.
İlkinde yatmadım hiç hatta transfer sonrası hemen arabaya atlayıp 2 saat yol gittim tuttu ikincisinde çok dinlendim yattım kimyasal gebelik oldu, normal hayatına devam et canım yatmayla hiç alakası yok hele pıhtılaşma var sende kan dolaşımın aktif olmalıBi de rapor alamayacağım illa yatmak mı lazım transfer sonrası.
Valla onu hiç bilmiyorum 3 tane var ama kaçını koyacak donduracak mı hiç bilgi vermedi canım.ben de heyecandan soramadım.Tek embriyomu transfer edilecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?