2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Akşam yemeklerden sonra karnım patlAyacak gibi oluyor az yiyeyim diyorum ama çok acıkmış oluyorum yiyorum da 4 ay yiyemedim onun acısı cıkıyor galiba cok halsiz oluyorum su kalan zaman da gecse saglıkla gelse kuzular
al benden de okadar bazen cok fena sıkısyor mıdem kalbım batma olyor gogus altımdan :D

Ben bayağı korktum bu durumdan.... yani ölçüm farkı bu kadar mi farklı olur...:KK43:(
Cihazdan cihaza ve her doktorun ölçümüne göre değişebilir. Zaten yaklaşık olarak ölçülüyor. Mesela kızım 38+ da doğdu 3500 gr ölçülmüştü ama doğumda 3.150 gr çıktı . Yani birebir ölçemiyorlar. 2 hafta ve daha fazla fark çıkıyorsa başka doktorlara da baktırabilirsiniz. Ama 1 hafta önde ya da geride çıkması normaldir.Çünkü her hafta aynı hızda büyümüyorlar.

Sürekli bi yerim ağrıyor korkuyorum hiç bişiy olmasa hareket mi etmiyor derdine düşüyorum bu sefer bol bol inşirah okuyorum dinliyorum ama ruyamda bile erken Doğum yaptığımı görüyorum :KK43:
kuzum acaba kendıne eğlence olabılecek bır hobı fln mı edinsen durdukca üstünde takıyorsun cok dusunuyorsun bu kdarı kendıne de bebgıne de zarar , ne bileyim bir halk egitim kursu olur resim olur bısey olur hoslandıgın bırsey bır ıkı kıtap alsan onları okusan vakıt gecırsen kafanı dagıtsan daha iyi olur senın ıcın kesınlıke

Bayanlar uzun zamandır beşik harici ilk aylar için yanımızda kullanabileceğim beşik tarzı birşey bakıyordum.. chicco’nun next2me var ama baya pahalı o paraya açıkçası 6 ay kullanabileceğim bir ürün almak gereksiz gelmişti. Chicco’nun bir de lullago modeli var çok pratik katlanıp her yere götürülebiliyor. Onu takip ediyordum normalde 700 tl civarı az önce hepsiburada’da 344’e düşmüş hemen alıverdim.. isteyenlere, almayı düşünenlere tavsiye ederim bitmeden hazır böyle iyi indirime girmişken alın derim :)
bende baby plus anne yanını alacagım chıccoya muadıl bı urun ayrıca extra özellıklerı var genıslıgı fkn daha fzla yatak kısmı pedı daha kalın müzk kutusu var bırde sallanabılıyor ama cokta önemlı degıl tabı o :) chıcco da suan 700 küsürde indirimde beklıyorum ındrıım denk gelır dıye pusudayıım :D

Ben de kusmaktan korkuyorum zaten midem bulanıyor aç karnına su veya sıvı bişey içsem çıkıyor hemen bugün uyandıgımda başım agrıyor diye su içim dedim 10 dk sürmedi lavaboya kostum şu şeker işi de bitseydi hayırlısıyla
Baş agrisi çok kotu oluyor benim mideye vuruyor ayni sen gibi nezaman başim agrisa cikarmalar basliyor kuzum allah yardimcimiz olsun

Kizlar aranizda bebisi kontrollerde başta 1 hafta önde olup daha sonradan tam gününde hatta 1-2 gun geriden gelen var mi? Nornal mi bu durum. Ben mi çok telaş yaptım...:/ :KK43:
telaşlanma canım bence bebek buyudukce tam gununu yakalıyormus hatta bazen cıkabıılıyormus benımde bı ıkı gun gerıde cıkıyor genelde ama bazende 3 4 gun onde cıkıyor.ADete göre gidiyorum ben hesaplmayı

babyjem de fıyatıyla bellı edıyor tabı daha kalıtelı oldugunu ama cokta onemlı degıl bence sonucta plastık bende dun baktım da cok bır fark yok sevıbebe daha uygun
Sevibabay büyük oldugu icin almak isedik canim
Ayrica babyjem set halindaydi 150tl olmasi lazimda icerisinde kuveti sungeri filesi kova masrafa ve lazimligi vardi yani fiyat daha uyguna geliyor kullaniş olarak baktim sevibaby dahami kullanişliki daha büyük karsrsiz kaldim

Hanımlar kanamam vardı dun vajenın ustınden ıdrar yapılanın yanındaymıs kanayan yer polıp gıbı bıseymıs cok sukur ki cocukla alalası yokmus ama korkuyorum yaaa :(

Cihazdan cihaza ve her doktorun ölçümüne göre değişebilir. Zaten yaklaşık olarak ölçülüyor. Mesela kızım 38+ da doğdu 3500 gr ölçülmüştü ama doğumda 3.150 gr çıktı . Yani birebir ölçemiyorlar. 2 hafta ve daha fazla fark çıkıyorsa başka doktorlara da baktırabilirsiniz. Ama 1 hafta önde ya da geride çıkması normaldir.Çünkü her hafta aynı hızda büyümüyorlar.
Insallah canim. anne karnında gelisimi en cok destekleyen yiyecekleri arastirir oldum ben. Sizin bir fikriniz var mi?

115 gun sen 2 lı rakamlara düşmüşsün ohh :KK70: ay bu uygulamaya bayılıyorum ben forum kısmı cok canlı :KK70:
Hangi uygulama bu acaba? Bende bakayim.
.;)

telaşlanma canım bence bebek buyudukce tam gununu yakalıyormus hatta bazen cıkabıılıyormus benımde bı ıkı gun gerıde cıkıyor genelde ama bazende 3 4 gun onde cıkıyor.ADete göre gidiyorum ben hesaplmayı
Insallah canim bir sorun olmaz. Gelisimi destekleyen yiyeceklere tekrar bakıyorum ben bu aralar...

bende baby plus anne yanını alacagım chıccoya muadıl bı urun ayrıca extra özellıklerı var genıslıgı fkn daha fzla yatak kısmı pedı daha kalın müzk kutusu var bırde sallanabılıyor ama cokta önemlı degıl tabı o :) chıcco da suan 700 küsürde indirimde beklıyorum ındrıım denk gelır dıye pusudayıım :KK70:
Anladım canım şimdiden güle güle kullan :) benim yatak odam biraz dar olduğu için ufak ebatlara gitmek zorunda kaldım kendi odasında zaten geniş beşiği olacak o yüzden çok para da vermek istemedim indirime girmişken alıverdim :)

Sevibabay büyük oldugu icin almak isedik canim
Ayrica babyjem set halindaydi 150tl olmasi lazimda icerisinde kuveti sungeri filesi kova masrafa ve lazimligi vardi yani fiyat daha uyguna geliyor kullaniş olarak baktim sevibaby dahami kullanişliki daha büyük karsrsiz kaldim

n11 de kampanyalar var banyo setlerinde bi bak istersen canim

Şeker yüklemesi testimi 75gr olarak perşembe günü tekrarlıyorum.
Doktorumun önerdiği laboratuvara gidecem, daha içilebilir bir şekilde sunuyorlarmış.

Gunaaydinn hanimlaar ❤ ben dun cilekten oda baktim ay sonuna kadar indirimde besik 3kapili dolap cekmecesi ve duvar rafi 2800kusur. Aklinizda olsun ❤ benim odamda cilekti hala annemlerde sapasaglamlar :)

Back
X