2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biliyorum :) ironi olarak sormuştum 40 dikiş nedir vajina
Makat gelişli bebek anne nasıl talep ediyor doktor da nasıl risk alıyor neyseki sağlıklı doğmuş
Esas normal doğum kesisiz ve epiduralsizdir geri kalanı müdahaleli doğuma girer
40 kusur yasinda kadin hala cekiyor her yonden cinsellik yonu cok buyuk zaten iste hayati bitiyor insanin bir bakima saglikli normal dogum en iyisi

İnsallah canim onerilerin icin tesekkur ederim.
Yazdiklarinin coguna kesinlikle katiliyorum. Ben iki gorusten doktorlari da dinledikten sonra yaprtirmayi uygun gormedim ve seker zehirdir denildikten sonra da sekerle ilgili cok arastirma yaptim ve gercekten zehirmis. THAT SUGAR diye bi belgesel var onu izledim izlemediysen tavsiye ederim. Sekerin vucudumuzdaki etkilerinden bahsetmis. Ve 1 ay seker ve sekerli urunler tüketmeyerek benim de bazi deneyimlerim oldu. Yani normal bir insana bu kadar zararliyken çoçuğa da zararli olabilir diye dusunuyorum.
Ben ne canan karatayi ne de banu ciftci vb doktorlari kesinlikle hakli ya da haksiz diyemem tibbi bi arastirmam yok cunku. Ama arastirmalrima gore soylediklerinin altini en iyi dolduran canan karatay gibi geliyor bana, diger tezleri rahat curutebiliyor. Dogrudur ya da yanlıştır kesinlikle diyemem. Bu nedenle insanlarin fikirlerini degistirmek istemem. Herkes evladi icin en iyisini ister cunku. Yaptirilip bebek olumlerinin gerceklesmesi de var yaptirmayip da var. Allah korusun. Bu biraz vicdan isi ve ince bir cizgi diye dusunuyorum. Allah korusun eger bebegim benden gidicekse ona birseyler yukledigim icin gitmesin. Kaderci yaklasiyorum evet gelecegimi goremiyorum cunku.
Bu yuzden %100 bir bilgiye ulasmadan burda kesinlikle boyle soyle denilmesine tepkiliyim sadece. Uslubunuz icin tesekkur ederim ayrica.

Ben teşekkür ederim :) karatay a çoğu konuda ben de katılıyorum.hatta hamile kalana kadar ben de karatay a uygun diyet yaptım.evet şeker gerçekten çok zararlı.ben de çocuğumu büyütürken inşallah mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışacağım.

Bir de yükleme yaptıracak arkadaşlar ben elmalı gazoz gibi teneke kutuda bir içecek içtim ve çok rahat içebildim.hastanenin eczanesinden aldırdılar eşime.eger öyle bir imkanınız varsa onunla yaptirmanizi tavsiye ederim.
Bugün benim ki de öyle oldu. içilebilir düzeydeydi. glikosoldu yanlış hatırlamıyorsam .
Sanırım biraz yüksek çıktı yine Dr. Henüz görüşmedim. Moralim çok bozuk :KK42:

@Tugce1910 @merve3337@tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko@nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt@SariFrezya @jnstt @Mavisu27@ @morceket @Katrina_ @kubrafatih S Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a@MERYEM_2404 @aslvlkn@Hb0216 @aymutu @Archpa@ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel@yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew tethyss tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya PnarMracAlya @Maviiece@Tatliballim @sedaerg9291@lemonade_85 Pamuk Panda Pamuk Panda @burciii@Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35@tanem-tane20 @merve969696@yenihayat79 @delikiss@esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Canım kilom 78

İyi akşamlar kızlar, benim bebik sağ tarafta toplanıyor sanırım karın boslugum semsert oluyor, nefes alamıyorum, patlayacak gibi oluyor orası :110:siz de var mı böyle durumlar ?

@Tugce1910 @merve3337@tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko@nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt@SariFrezya @jnstt @Mavisu27@ @morceket @Katrina_ @kubrafatih S Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a@MERYEM_2404 @aslvlkn@Hb0216 @aymutu @Archpa@ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel@yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew tethyss tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya PnarMracAlya @Maviiece@Tatliballim @sedaerg9291@lemonade_85 Pamuk Panda Pamuk Panda @burciii@Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces @cibi35@tanem-tane20 @merve969696@yenihayat79 @delikiss@esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
@Ytmz canım şuan kilom 52. Bebeğimin ismi Asya olacak

İyi akşamlar kızlar, benim bebik sağ tarafta toplanıyor sanırım karın boslugum semsert oluyor, nefes alamıyorum, patlayacak gibi oluyor orası :110:siz de var mı böyle durumlar ?

Bazen oluyor bende de sağ tarafta. O toplandığı yer semsert oluyo ve acıtıyo. Hatta bu akşam üstü oldu, hareketleri de durdu. Yemekten sonra düzeldi takla atıyo şimdi :)

Bazen oluyor bende de sağ tarafta. O toplandığı yer semsert oluyo ve acıtıyo. Hatta bu akşam üstü oldu, hareketleri de durdu. Yemekten sonra düzeldi takla atıyo şimdi :)
Ay canım ya :) uyuyorlar mı acaba toplanıp benimkinin de sesi kesiliyor toplandığında :) nefes alınmıyor cidden son ayları nasıl getircez bakalm

Canım benim ki Kız... 2. Çocuk. Güncel kilom 71..

Var canım. Ben özellikle akşamları karnım patlayacakmış gibi hissediyorum.

kizlar kaç gündür aynısını yaşıyorum
sizce normal mi? karnım sertleşiyor.

Canım yanılmıyorsam o dediğin kasılma oluyor yoruldugun yada stres yaptıgın zamanlarda mi oluyor?

kizlar kaç gündür aynısını yaşıyorum
sizce normal mi? karnım sertleşiyor.
Canım tamamen bir noktada toplanıp taş gibi sertleşip hareket olmuyorsa kasılmadır o arada olabilir ama sık aralıklarla olmaya başlarsa doktoruna danış doguma yakın sıklaşır normalde bu aylarda sadece vucudu hazırlamak için arada olur.

Back
X