2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz Canım benide listeye eklermisin acaba zahmet olmazsa
SAT: 27 nisan
Doğum: 1 şubat
1inci bebek
İsmi: Muhammed übeydullah
Boy: 165
Başlangıç kilom:84
Güncel kilom: 88

İşinizi halletmeniz sevindim canım,çok şanslıyımissiniz polis de bizim işimiz değil savcılıkta şikayette bulunun diyebilirdi :)

Boğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
Hemencecij gecer insaAllah .. ben 3gundur cekiyirum bol bol sut isitip ic tuzlu suyla garagara da yapabilirsin

Merhaba arkadaslar nasipse ocak ayinda kiz annesi olucam. Soyle anlami guzel dile kolay gelen cok duyulmamış bir isim bulamadik. tavsiyelerinizi bekliyorum

Bizimki akşamları çok agrıyor gündüz okadar degil uyumak iyi geliyor galiba ama aksam oldumu felaket bir agrı giriyor

muhendısınoglu bübchen ıcın zararlı kımyasallar ıcermeyen bır urun demıs tabıkı 100 yuz bıtkısel degıl , ama sadece hassas şampuan olan için geçerliymiş.Kullanılabıırmıs
Mustela %93 dogal demıs
burtsbees %98.9 doğal içerik demiş o da kımyasalcı

Genelde dogunca da oyle oluyormuş anne karninda nasılsa ayni kardesim demisti :) benim prenses sabahları hareketli gece uyutuyor
ben ne zaman uyansam benımkıde uyanıyor, uyuycağım zamanda bı ıkı kıpırdanııyor ama genelde uyuyor , geceleride genelde sakin Bakalım görücez bu tez ne kadar doğru

Teşekkür ederim arkadaşım kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum ..17 ekim de kan akışına tekrar bakılacak .hayrlsiisyla şu 16 haftam biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…