balli süt iç canim eşin vicksle bogazina bademciklere masaj yapsin bayagi faydasi oluyoBoğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
Benim de aynı canım. Günlük ped kullanmama rağmen çamaşırıma kadar geçiyor ıslaklık. Normaldir herhalde endişe etmedim benBayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?
Oglumda pişik yaptı ama biz primadan sonra denedik yine de diger pahalı markalara nazaran fena degilSleepy iyi mi kullanan var mı ben de alayım ama emin olamadım
Zencefil yok şu an . Ballı limonlu su yaptım . İnşallah işe yararC vitaminli pastil al, zencefilli limonlu çay yap çok iyi geliyor. Zencefilin bir zararı yok zaten. Bal da katabilirsin o da yumuşatır
Kızlar ya bebek tulumu yaptırıyordum buraya yazmıştım ilk kez instagramdan sipariş verdim inşallah güvenilirdir diye. Adam 20 gündür oyalıyor. Neyse baktım insanlar bi kaç olumsuz yorum yaptı mı siliyor. İşte ürünlerim nerde kaldı dolandırıcılar falan şeklinde. Bu yorumları görmediği bi vakit denk geldim 3 hanımefendi de mağdur durumda. Hemen birbirimizle iletişime geçtik tcsine kadar bulduk. Polise şikayet ettik polis arabuluculuk yaptıürünlerimizi yaptırıp gönderecek. Aslında dolandırıcı değil ama üniversite öğrencisiymiş birilerine yaptırıyormuş. Biraz işi savsaklıyor sanırım ve geç gönderiyor herkese. Dersini aldı sanırım baya korktu ailesine kadar ulaştı polis satan kişi telefonunu açmadığı için
İnşallah, geçmiş olsunZencefil yok şu an . Ballı limonlu su yaptım . İnşallah işe yarar
Gecmis olsunZencefil yok şu an . Ballı limonlu su yaptım . İnşallah işe yarar
Canım ben susluemzikler diye bi sayfaya yaptırdım 75 tl artı kargo ödedim tulum eldivenleri ve şapkası olarakInstagramdan isimli hastane cikislari yaptıran vardi hatirladigim kadariyla S Sevimlipanduf @Ytmz di sanirim adresleri neydi kizlar sayfanin ve kaca yaptirmistiniz
Sayfa dışardan gayet güvenilir çünkü yaptıklarını paylaşıyorlardı vs. Maalesef müşteri memnuniyeti çok anlaşılmıyor instagramda ancak gittigidiyor n11 gibi sitelerdeki yorumlar güvenilir. Sahte konuşmalar paylaşanlar bile oluyor. Bi daha asla instagramdan ürün almam :))Kimseye güven kalmadi yine de polis isi cok iyi olmuş. Ben netten alacaksam once müşteri memnuniyeti olan yorumlara ve aktiflige bakiyorum şükür bugune kadar hic sıkıntı yasamadim
bende kendime şaşıyorum, ilk gebelikte okul dönüşü uyurdum güzelce, yemek bile yapamazdım. Şimdi evde çocuk var mecbur yapıyoruz, ama demekki allah veriyor gücünü diyorum :)Ayy zaten çocuklu ve tekrar hamile anneleri ayakta alkışlıyorum, geçen hafta annemlerdeydim yeğenim var 8 aylık annesinin işi vardı 1-2 saat bize bıraktı emekliyor peşinde koşmak gerekiyor kucağa almak gezdirmek istiyor hamile olarak o kadar zor ki bi çocuğu kucağa alıp kaldırmak bakmak bi iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum
Bübchen de bitkisel değil mi? Bu arada Görkem 3 oldu :))Evet biliyorum ben de kızımda bübchen kullanmıştım çok memnundum ama bitkisel olmadığı için daha farklı arayışlara da girdim. Diğer bahsettiğim siveno mesela tamamen bitkisel belki onu alırım ya da naturalive de deneyebilirim. Henüz karar vermiş değilim:) Bu arada isim de ben de görkem'den yana oyumu kullanıyorum
sağol canımBaşın sag olsun canım hayırlısı olsun adıyla yaşasın paşan inşallah
evde keçiboynuzu özü yada dut pekmezi varsa iyi gelir canımBoğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
helal kız sana :))Kızlar ya bebek tulumu yaptırıyordum buraya yazmıştım ilk kez instagramdan sipariş verdim inşallah güvenilirdir diye. Adam 20 gündür oyalıyor. Neyse baktım insanlar bi kaç olumsuz yorum yaptı mı siliyor. İşte ürünlerim nerde kaldı dolandırıcılar falan şeklinde. Bu yorumları görmediği bi vakit denk geldim 3 hanımefendi de mağdur durumda. Hemen birbirimizle iletişime geçtik tcsine kadar bulduk. Polise şikayet ettik polis arabuluculuk yaptıürünlerimizi yaptırıp gönderecek. Aslında dolandırıcı değil ama üniversite öğrencisiymiş birilerine yaptırıyormuş. Biraz işi savsaklıyor sanırım ve geç gönderiyor herkese. Dersini aldı sanırım baya korktu ailesine kadar ulaştı polis satan kişi telefonunu açmadığı için
@ngokces kızlar bende de durum aynı. 16. Haftalardan beri yoğun ve günlük ped yetersiz kalıyor. Endişe etmeyin normal durum zaten suyunuz falan olsa Allah korusun kontrollerde çıkar.Benim de aynı canım. Günlük ped kullanmama rağmen çamaşırıma kadar geçiyor ıslaklık. Normaldir herhalde endişe etmedim ben
benim de varis var ve bu yüzden riskli gebelik grubunda takip ediliyoruz bilgin olsun canım. Her ay kan tahlili veriyorum sağlık ocağında ve takip ediliyoruz. Doktorum bana orta basınçlı çorap aldırdı fakat olanları iyileştirmiyor yenilerin çıkmasını engelliyormuş. Ama ben kullanamadım pek. Sabah kalkmadan yatakta giyilmesi gerekiyor wc ye zor yetişiyorum o yüzden yalan oluyor:) Uzun süre ayakta kalmamak, Ayakları yukarı dikerek uzanmak çok iyi geliyor. Fakat benimde 3 yaşında kızım var en hareketli zamanları ne mümkün ayakta kalmamak :) Banyo yaptıktan sonra çıkarken varisli bölgeye soğuk su tutmamı söylemişti sağlık ocağındaki ebe. Bir de toplar damarlara olan baskıyı biraz olsun azaltmak ve bebeğe daha fazla kan geçişi olması için sol tarafa yatmak öneriliyor.Bacak ağrılarım çok var benim arkadaşlar varisler patlayacak kadar şişti ...masaj biraz rahatlatiyor yürüyüş şart ama kizimla çok zor oluyor 2.5 yaşında.. varisi olanlar var mı nelere dikkat ediyorsunuz
Bübchen hem bitkisel hem de diğer şampuanlara göre daha masum kimyasallar içeriyor. %100 bitkisel diyemeyiz yani. Arka tarafında içeriği yazıyor.Genelde türkçe etiket yapıştırıyorlar o bölümün üzerine o yüzden gözünüzden kaçmış olabilir.bende kendime şaşıyorum, ilk gebelikte okul dönüşü uyurdum güzelce, yemek bile yapamazdım. Şimdi evde çocuk var mecbur yapıyoruz, ama demekki allah veriyor gücünü diyorum :)
Bübchen de bitkisel değil mi? Bu arada Görkem 3 oldu :))
sağol canım
evde keçiboynuzu özü yada dut pekmezi varsa iyi gelir canım
helal kız sana :))
Çok teşekkür ederim.Güle güle kullanin canım
Ben kestirdim bu hafta :)Kizlar son ayimda sacimi keatirmeyi dusunuyorum cevremdwkiler bebwgin omru kisalir falan diyo alakasi yok hurafe diyorum nihat hatipoglundan dinledim oyle birsey olamaz sacimi kesyirdim bebegin omru kisaldiii olmaz boyle birsey kaderle omur kisalmasinin sac kesimiyle alakasi yok demisti siz neler diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?