2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Boğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
balli süt iç canim eşin vicksle bogazina bademciklere masaj yapsin bayagi faydasi oluyo

Kızlar ya bebek tulumu yaptırıyordum buraya yazmıştım ilk kez instagramdan sipariş verdim inşallah güvenilirdir diye. Adam 20 gündür oyalıyor. Neyse baktım insanlar bi kaç olumsuz yorum yaptı mı siliyor. İşte ürünlerim nerde kaldı dolandırıcılar falan şeklinde. Bu yorumları görmediği bi vakit denk geldim 3 hanımefendi de mağdur durumda. Hemen birbirimizle iletişime geçtik tcsine kadar bulduk. Polise şikayet ettik polis arabuluculuk yaptı ürünlerimizi yaptırıp gönderecek. Aslında dolandırıcı değil ama üniversite öğrencisiymiş birilerine yaptırıyormuş. Biraz işi savsaklıyor sanırım ve geç gönderiyor herkese. Dersini aldı sanırım baya korktu ailesine kadar ulaştı polis satan kişi telefonunu açmadığı için

Bayanlar merhaba, birkaç gündür yoğun bir akıntı mevcut, böyle su gibi.. çamaşırım ıslanıyor baya anlamadım neyin nesi normal midir acaba?
Benim de aynı canım. Günlük ped kullanmama rağmen çamaşırıma kadar geçiyor ıslaklık. Normaldir herhalde endişe etmedim ben

Kimseye güven kalmadi yine de polis isi cok iyi olmuş. Ben netten alacaksam once müşteri memnuniyeti olan yorumlara ve aktiflige bakiyorum şükür bugune kadar hic sıkıntı yasamadim

Instagramdan isimli hastane cikislari yaptıran vardi hatirladigim kadariyla S Sevimlipanduf @Ytmz di sanirim adresleri neydi kizlar sayfanin ve kaca yaptirmistiniz
Canım ben susluemzikler diye bi sayfaya yaptırdım 75 tl artı kargo ödedim tulum eldivenleri ve şapkası olarak

Kimseye güven kalmadi yine de polis isi cok iyi olmuş. Ben netten alacaksam once müşteri memnuniyeti olan yorumlara ve aktiflige bakiyorum şükür bugune kadar hic sıkıntı yasamadim
Sayfa dışardan gayet güvenilir çünkü yaptıklarını paylaşıyorlardı vs. Maalesef müşteri memnuniyeti çok anlaşılmıyor instagramda ancak gittigidiyor n11 gibi sitelerdeki yorumlar güvenilir. Sahte konuşmalar paylaşanlar bile oluyor. Bi daha asla instagramdan ürün almam :))

bende kendime şaşıyorum, ilk gebelikte okul dönüşü uyurdum güzelce, yemek bile yapamazdım. Şimdi evde çocuk var mecbur yapıyoruz, ama demekki allah veriyor gücünü diyorum :)

Bübchen de bitkisel değil mi? Bu arada Görkem 3 oldu :))
Başın sag olsun canım hayırlısı olsun adıyla yaşasın paşan inşallah
sağol canım

Boğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
evde keçiboynuzu özü yada dut pekmezi varsa iyi gelir canım

helal kız sana :))

Benim de aynı canım. Günlük ped kullanmama rağmen çamaşırıma kadar geçiyor ıslaklık. Normaldir herhalde endişe etmedim ben
@ngokces kızlar bende de durum aynı. 16. Haftalardan beri yoğun ve günlük ped yetersiz kalıyor. Endişe etmeyin normal durum zaten suyunuz falan olsa Allah korusun kontrollerde çıkar.

benim de varis var ve bu yüzden riskli gebelik grubunda takip ediliyoruz bilgin olsun canım. Her ay kan tahlili veriyorum sağlık ocağında ve takip ediliyoruz. Doktorum bana orta basınçlı çorap aldırdı fakat olanları iyileştirmiyor yenilerin çıkmasını engelliyormuş. Ama ben kullanamadım pek. Sabah kalkmadan yatakta giyilmesi gerekiyor wc ye zor yetişiyorum o yüzden yalan oluyor:) Uzun süre ayakta kalmamak, Ayakları yukarı dikerek uzanmak çok iyi geliyor. Fakat benimde 3 yaşında kızım var en hareketli zamanları ne mümkün ayakta kalmamak :) Banyo yaptıktan sonra çıkarken varisli bölgeye soğuk su tutmamı söylemişti sağlık ocağındaki ebe. Bir de toplar damarlara olan baskıyı biraz olsun azaltmak ve bebeğe daha fazla kan geçişi olması için sol tarafa yatmak öneriliyor.

Bübchen hem bitkisel hem de diğer şampuanlara göre daha masum kimyasallar içeriyor. %100 bitkisel diyemeyiz yani. Arka tarafında içeriği yazıyor.Genelde türkçe etiket yapıştırıyorlar o bölümün üzerine o yüzden gözünüzden kaçmış olabilir.

Kızlar benim minnoş kızım her gece 3-5 arası hareketlenir. Benide uyandırır ve artık uykusuzluk çekmeye başladım. Acaba doguncada mi böyle olur:)

Ben kestirdim bu hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…