2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Civilde ayni paket 49.90 tl

Jokerde bugüne özel 40 TL. Bir de civilde de 50 TL şu an

Niye yazmadınız ya kızlar buraya ? :)
Ben kapıda ödeme ile aldım 108 liraya geldi normealde kapıda ödeme olunca +10 ekleniyor ama kendi sitesinde eklenmiyor ve kargoda bedava. Civilimde şimdi baktım 6 lira kargo diyor o da 106 liraya denk geliyor ayrıyeten +10 ekliyor mu bilmiyorum.
Jokerde ise daha ucuzmuş 80+5 lira alınıyormuş tüh yaa :)

Güle güle kullanin canım

Bende egilemiyorum canım artık

Nasip artık ben civilin magazasinda gordum almadim daha indirim olur diye :)
Happy mom uygulamasini yukleyin forumda indirimli tum seyler paylasiliyor epey faydali tavsiye ederim

Çok teşekkürler canım, Allah daha büyük dert vermesin diyorum. Buna şükür

Sleepy iyi mi kullanan var mı ben de alayım ama emin olamadım

Cnm guncel kilom 71

Benim paketten bile yeni haberim oldu valla :)

Hala günde 4697 kez eğiliyorum 3 yaşında bir kızım var mecburum :)
Bütün vücut olarak eğiliyorum en azından

Ben de ocak annesiyim cinsiyeti erkek işaretlemiştim. Kilom başta 63tü ama şu an 72

Ben de ocak annesiyim cinsiyeti erkek işaretlemiştim. Kilom başta 63tü ama şu an 72
isaretlemeden kaydetmiyorum listeye canim beni etiketleyip soylemen gerekiyor demissin zaten simdi aldim kayitini listeye gececegim zaman kaydederim yalniz senin bilgilerin var mi listede

isaretlemeden kaydetmiyorum listeye canim beni etiketleyip soylemen gerekiyor demissin zaten simdi aldim kayitini listeye gececegim zaman kaydederim yalniz senin bilgilerin var mi listede
Ne tur bilgiler ve hangi liste hiç haberim yok bişeyden

Ne tur bilgiler ve hangi liste hiç haberim yok bişeyden
ben sana soylerim canim simdi yas sehir sat dogum cinsiyet isim boy baslangic kilo haziran temmuz agustos eylul kilon canim bunlari yazicaksin sadece iste bu kadar

ben sana soylerim canim simdi yas sehir sat dogum cinsiyet isim boy baslangic kilo haziran temmuz agustos eylul kilon canim bunlari yazicaksin sadece iste bu kadar
Şimdi gördüm listeyi ben de. Yaş 27 şehir hatay sat 10.04.2018 doğum ilk olacak cinsiyet erkek isim yusuf boy 1.70 bailangıç kilom 63 şu an 72 aralarda çok değişti kilom hatırlayamıyorum şu an

Boğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum

Tamam canim gecerim bilgilerini ben daha basküle cikamadim yayla evinde kaldi bizim baskülhaftaici gidersek getiricem

Bacak ağrılarım çok var benim arkadaşlar varisler patlayacak kadar şişti ...masaj biraz rahatlatiyor yürüyüş şart ama kizimla çok zor oluyor 2.5 yaşında.. varisi olanlar var mı nelere dikkat ediyorsunuz

Boğazım sinyal vermeye başladı. Ihlamur içtim. Limon yedim. Bir değişiklik yok . Ne yapsam? Yarın sağlık ocağına gideceğim. Ama sabaha kadar kötü Olurum, kendimi biliyorum
C vitaminli pastil al, zencefilli limonlu çay yap çok iyi geliyor. Zencefilin bir zararı yok zaten. Bal da katabilirsin o da yumuşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…