2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah kuzuya annesi sağlıkla kavuşalım meleklerimize

Kızlar açlık şekerim 85
Tokluk 1.saat 196 çıktı
Üçüncü henüz çıkmamış nasıl sizce yüksek mi
Bugun bizde yaptirdik seker yuklemesi
aclik 79
Glikoz içtikten 1saat sonra 122 çikti doktor ikinci teste gerek yok dedi geldik ama 140üzerinde yapiyolar galiba 100ml ve 3saatlik kontrolu

Ben hep aşağıda hissediyordum bebek hareketlerini doktorda ayakları neredeyse orada hissedersin dedi hala aşağıda Rahime vuruyor sanki ayaklarıyla demekki donmedi benim minnoş
Benimde kafa aşağıda bir yandan oraya vuruyor diğer yandan ayaklarıyla da kaburgalarima vuruyor

Merhaba kızlar benimde sınırda çıktığını söyledi sekreter 150 lik uygulayacaklarmış.Akşamı aşure yemiştim yükselmesinde bu rol oynarmı sizce ?
Ben bunun etkili olacagini sanmiyorum bende künefe yedim dün hatta 12lerenkadar bisilet yedim içtim sabah gittim aclik ta 79 glikoz ictim 1 saat sonra 122 cikinca gerisine gerek yok gidebilirsin dediler eve geldik ama asure deki seker daha az kunefede bildigin suruplu serbet bayada sekerliydi

Ben bebek hareketlerini hep aşağıda hissediyordum hala da öyle doktora sorduğumda ayakları neredeyse hareketleri orada hissedersin dedi hala aşağıda hissettiğime göre demekki dönmedi :)
Neden dert ediyorsunki basi asagida erkenden napacan bebegi doguma daha çok var döndugunde alttan bastiracak ayaklar mideyi rahat bırakmicak zehir olacak günler 37lerde donsun daha cok erken

Bilemiyorum haklı olabilirsn dr telefonda endişe edilecek birşey yok dedi haftaya salı tekrar edilecek dedi.Açlık parmaktan aldıklarında 96 çıktı glikozu çince 1 saat sonra 155 çıkmış.İnşallah salı günü güzel sonuç alırım.

Valla benim kizda mi var bir anormallik bilemedim sizi böyle gordukce ilk hamilrlikten desem o da degil ikinci cocugum ne oyle güm güm vuruyor ne de kipir kipir oynuyor demekki bebekle alakalı
kesinlikle öyle, benim de ikinci ama hareketi çok az. kasılıp bi tarafa toplanıyor ama öyle pat pat vurması çok az. ilk çocuğum çok daha hareketliydi karnımda. bazen korkuyorum ben de, inşallah sağlığı yerindedir.

Neden dert ediyorsunki basi asagida erkenden napacan bebegi doguma daha çok var döndugunde alttan bastiracak ayaklar mideyi rahat bırakmicak zehir olacak günler 37lerde donsun daha cok erken
37 de nasıl donecek ki 2-2,5 kilo bebek olacak en az 37. Haftada yeri kalır mı ki o kadar, 30. Haftaya kadar donmesi makbulmüş küçükken daha, zaten gebelik takvimimize bak orada da başı aşağıda pozisyonda şuanda öyle olması gerekirmiş ama yeri var şimdilik dönebilir 30. Haftada kontrolüm var

Bugun bizde yaptirdik seker yuklemesi
aclik 79
Glikoz içtikten 1saat sonra 122 çikti doktor ikinci teste gerek yok dedi geldik ama 140üzerinde yapiyolar galiba 100ml ve 3saatlik kontrolu
Aynen canım bizim hastanede de öyle yaptılar ilk saatte gönderdiler bazı hamileleri yüksek çıkan bizler kaldık 2. Saat hatta 3. Saate kaldım ben :)

Valla benim kizda mi var bir anormallik bilemedim sizi böyle gordukce ilk hamilrlikten desem o da degil ikinci cocugum ne oyle güm güm vuruyor ne de kipir kipir oynuyor demekki bebekle alakalı
Benim ki hareketli ama öyle uykumdan uyandıracak zıplatacak bi hareketi yok hatta kıpırdanmaya başladığında karnımı açıp dışarıdan belli oluyor mu dalgalanmaları diye baktım uzun uzun inceledim ama dışarıdan belli bile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…