2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende de oluyor hatta dün oldu dedim noluyor doğuruyor muyum kilitledi sancı karnımı hareket bile edemedim o an üşüttüm herhalde falan sandım

Canım Dr 900 Gr olmalı idi dedi ama benim ve eşimin yapılı olmasından belkide şekerde birşey çıkmayacak genetik yapısı dedi ama biz yaptıralım dedi banada kilo konusunda dikkat uyarısı yaptı
Günaydın canım benim bebekte biraz iri ben bunu tamamen genetiğe bağlıyorum. 27.haftada 1120 gr çıktı Bi de benimki erkek de değil kız. Doktorum yapısal olduğundan iyi dedi 1 hafta önde gidiyor kilosu. Ben de 82 kg olmuşum inşallah bu kadar hızlı gitmez kilo alımım.ilk kızımda iri gidiyordu fakat 3.150gr doğdu çünkü zamanını beklemedi 38 de geldi. Beklese 4kg bulacaktı belki o zaman da zor doğururdum, hayırlısı oldu:) Bi de küçük doğan bebişlerin kilo alımı daha hızlı oluyor o yüzden kiloyu çok da takmamak gerek :) Fazla ya da az hiç fark etmiyor sonradan dengeliyorlar

Bebek ters duruyormuş ya şimdi doktor büyümeden donmesi gerek büyüyünce zor oluyor donmesi dedi, peki şimdi dönse biz anlar mıyız ki döndüğünü

Benim doktorum da aclik tokluk bakalim ona gore gerekirse yukleme yapariz yoksa seker yuklemesi yapmayiz dedi

Sizin gibiler ilk defa değil o yüzden genel yazmak istedim! Neyse uzatmayacağım akıl var mantık var...
Sen buranin ağası mısın hayırdır? Akla mantığa hiç girme çıkamayız icinden erken dogurmani istemem

Evet asitli tenekede olandan iste
Bide soguk olsun dersem dersem tamamdir :) E"Fobia, post: 57554704, member: 889904"]Benim doktorum da aclik tokluk bakalim ona gore gerekirse yukleme yapariz yoksa seker yuklemesi yapmayiz dedi[/QUOTE]

Bu daha mantikli geliyor. Hatta yuksek cikarsa direkt diyet daha mantikli geliyor.

Şeker yüklemesi yapılacağı gün şekeri içmeden açken kan alıyorlar açlık şekerin o oluyor sonra şekeri içip aradan 1 saat geçtikten sonra tekrar kan alıyorlar o da tokluk oluyor

Yükleme yaptırmıştım ilk kızımda ama sanki önce şekerime bakıyorlar gerek görülünce yükleme yapılıyor diye hatırımda kalmış teşekkür ederim canım

Günaydın, ben akakçeden karşılaştırıyorum fiyatları. Orda satıcı firmaların puanları da yazıyor ona göre alıyorum ya da almıyorum. İstersen bi ordan bak
Akakçe güvenilir mi peki canım. Çatlak kremim bitti Alayım netten ilk defa dedim ama güvenilir mi? dış ambalajı tamam da içeriği aynı mı acaba? Fiyatına baktım . Neredeyse yarı yarıya

Yükleme yaptırmıştım ilk kızımda ama sanki önce şekerime bakıyorlar gerek görülünce yükleme yapılıyor diye hatırımda kalmış teşekkür ederim canım
Burda bazi arkadaslarin doktorlari oyle yapmis aclik tokluk bakip risk gorurlerse yukleme onermisler demekki dr görüşuyle de alakali birsey

Kızlar açlık şekerim 85
Tokluk 1.saat 196 çıktı
Üçüncü henüz çıkmamış nasıl sizce yüksek mi

Bebek ters duruyormuş ya şimdi doktor büyümeden donmesi gerek büyüyünce zor oluyor donmesi dedi, peki şimdi dönse biz anlar mıyız ki döndüğünü

BENİMKİ YAN YATIYOR SAGDA KAFA SOLDA AYAKLAR DR BİRŞEY DEMEDİ DÖNÜŞ KONUSUNDA BANA

CANIM ERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİMDE OĞLUM 3400 GR DOĞMUŞTU 52 CM
BANA GÖREDE NORMAL ÇÜNKÜ EŞİM VE BEN BOYLU POSLU İNSANLARIZ
ABİSİ 11 YAŞINRDA GÖRENLER 13-14 SANIYOR
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. Dr herşey yolunda dedi. Başı yukarıdaydı dr 34. haftaya kadar dönüp dogum pozisyonu alır dedi. Suyu falan herşey olması gerektiği gibiydi. Kilosu 1100 gramdı. Kaburga altı agrilarimi ve kasik agrilarimi söyledim normaldir dedi.

Akakçe güvenilir mi peki canım. Çatlak kremim bitti Alayım netten ilk defa dedim ama güvenilir mi? dış ambalajı tamam da içeriği aynı mı acaba? Fiyatına baktım . Neredeyse yarı yarıya
Gramaji degisiyor olabilir kutunun. Lierac alacaksan hem 100 hem 200 ml olan var cunku ona dikkat et. Ben dun bebek deterjanini ve sampuanini ordan aldim daha once de islak mendilleri ordan almistim. Akakce araci site zaten direkt kendileri satmiyor. En ucuzdan baslayarak listeliyor, sen seciyorsun aralarindan satici puanina fiyatina gore filan. Bana gelen kargolardaki faturalar akakcenin degil cunku diger firmalarin faturalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…