2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Üzülme canım sadece biraz daha dikkatli olman gereken bi süreç seni bekliyor o da geçip gidecek
İnsallah canım üç ay sıkacağım artik disimi.oglum sağlıklı doğsunda nelere katlandik bunada katlaniriz.
İnşallah sizlerde çıkmaz kizlar

Geçmiş olsun canım hamilelik sırasında extra farklı bir durumun var mıydı
Hızlı kilo alıyordum sadece aslında aman aman da tatlı tüketimiyorum.hamilelifimden beri çikolata sayısı 5i geçmemiştir.
Ama şu bir buçuk aydır mide bulantilarim gidince sütlü tatlı yedim .kahvaltıda bal yedim.doktor bebek iri ve suyum fazla olunca şeker dedi.tabi ekmekte çok yiyorum

Karbonhidratta seker ona fazla yuklenince cok cikariyor zaten bende ssenin gibiyim sekerle aram yok ama hamur isi seviyorum

Bebeğinizin kilosu normalden baya fazla miydi ? Ben de şu an sonuç bekliyorum 1 buçukta çıkacak bakalım :)

Ben de bunu merak ediyorum. Farkeder miyiz ki acaba?
Ben bebek hareketlerini hep aşağıda hissediyordum hala da öyle doktora sorduğumda ayakları neredeyse hareketleri orada hissedersin dedi hala aşağıda hissettiğime göre demekki dönmedi :)

BENİMKİ YAN YATIYOR SAGDA KAFA SOLDA AYAKLAR DR BİRŞEY DEMEDİ DÖNÜŞ KONUSUNDA BANA
Senin sezeryen olacağı kesin ya belki ondan önemli değil donmese de olur diye düşünmüştür, benim doktor illa dönmeli normal Doğum normal Doğum diye tutturdu

Ben hep aşağıda hissediyordum bebek hareketlerini doktorda ayakları neredeyse orada hissedersin dedi hala aşağıda Rahime vuruyor sanki ayaklarıyla demekki donmedi benim minnoş
yanı benımde genelde aşagıda haraket ediyor , ama bazen gün içinde göğüs altımada vuruyor belkıı ellerıdır dıyorum ama bılemıyorum

Sonuçlarım: akş 85
1 saat sonra 113
1 saat sonra 109 çıkmış
Gayet iyi canım bence benim 140 çıkmasına rağmen normal dedi doktor hatta inanmadım 3 doktora daha gösterdim sonucumu hepsi normal dedi benim ki normal ise seninki çok çok daha normal :))

Gayet iyi canım bence benim 140 çıkmasına rağmen normal dedi doktor hatta inanmadım 3 doktora daha gösterdim sonucumu hepsi normal dedi benim ki normal ise seninki çok çok daha normal :))

Ay cok sukur bakalım dr ne diyecek :))
Referans aralığında 70-120 yazıyor. Hamilelikte aşırı tatlı ve hamur işi yiyen biri değilim onlar etkiliyorsa eğer: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…