2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aslinda esin yapici konusuyor su şekilde diyebilir erken dogum korkusu cok gerdi onu dokunmayacak laflarda batiyor ona birsey demeyin desin onda birsey yok
akaini dese sanırım durmazdım burda 1dk bile. gercekten çok gerıldım ve bu surecte olmadı bu 1.5yılın bırıkımını kustum buaksam. kendımde o gücü görmesem yıne susardım ama ölctum tarttım onların benı cok gerdıklerınde kasıldıgımı anladım daha da. oyüzden deneyecegım tekrar kendı ıslermı.yapmayı ztn esım de yardım edıyor her fırsatta. ama dedıgın gb yıne de soletmekde fayda var enazndan yardımkabul etmuyo demezler belkı

Kizlar selam, takip edenler biliyordur belki Aralik annelerinde beklenmedik erken dogumlar ve erken dogum riski tasiyanlar cok oldu. 32'den sonra dokulduk hepimiz:)
Tavsiyem olmazsa olmaz dediginiz seyler hazir olsun, sonradan hallolabilecek seyleri zamanla yaparsiniz.
Ben de 37ye kadar calisirim diye turlu planlar yaparken 32de mecburen izne ayrildim. Simdi telasla hediyeleri ve odayi yetistirmeye calisiyorum :)
Insallah hepiniz vaktinde kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi

Ben de kvm ile ayni apartmamdayim. Yasamayan amaan yemegini getiriyor sukret,sabret gibi konusabilir ama hem daha once yasananlar hem de yasanmaya devam edenler insanda sabir birakmiyor. Cok iyi anliyorum seni. Ben de ayni haldeyim. Bebege bir sey aldigimizde daha çok erken bisi olursa diye moral bozuyor mesela biz de bazi seyleri aldik koyduk. Bu sefer bana gel cocugun kiyafetlerini gor demediniz diye trip yapti. Tamam gel gor diince de dogmamis çocuğun kiyafetine niye bakayim dedi. Boyle gereksiz seylerle muhatap olmamak adina Sirf onun karismalarini, bos bos konusmalarini dinlememek icin kendim yapiyorum yemegimi fln. Olabildigince az gorusmek en guzeli diye dusunuorum bebeklerimizin huzuru icin

A anneveoglusu arkadaslarım evet 8aydır kendim yaptım herişimi ve kımse bana yardım edeyım dıye teklıf de etmedi bıgecen hafta ettıler o da esım demıs kaynanama kardesıme sole yardıma gelsın dıye sonradan ogremdım. bıde rahatsızlanınca yemek.yapmak yok artk ıs yapmak yok dedıler agrılarmdan kabul ettım ama bugunden berı ıyıyim esıme de ıyı oluyorum kendım yapayım artık işlerimi dedım o bana destek oluyor sagolsun su bıle aldırmıyor hele 3gundur. yapıcam deyınce kızdı. ve ben ölctum tarttım bugune dek yaptım yıne elımden gelır dıye gerılıyorım dıye anlattım turamayıp kendımı. Ve ciddi boyutta onlar bir şeye karıştığında Ben çok kötü kasılıyorum stres oluyorum onların bana zararı var faydasından çok Gerçekten bunu anladım. Evet annemin gelmesi konusunda sürekli bunu yapıyorlar bu da tuz biber oldu derin temizliği biz yaparız diye çok ısrar ettiler Ben de anneme dün akşam söyledim haftaya geldiğinde yaparız dedim annem varken başlayacağım umrumda değil Yani ne düşündükleri artık ciddi boyutta bana zarar verıyor konusmaları hepsının. kotu olsam yıne mecbur kalıcaktım ama artık ıyı olmaya basladım kızlar sagolun destegnz ıcın

canım evet uzakta olsak ha dayan gıdecekler nasılsa dersın bır arkm var kv 3ay onda kaldı sabret dedım o da zor tabıkı ama bız her an yuzyuzeyız bu daha zor. senı anlıyrm sen de benı. Haklarını da yiyemem asla rahatsız etmezler beni normal zamanda. karısma huyu benı delırtıyor hasta olucam bigun. mesafemı hep korudum bn onlara degıl onlar bana alıstı yasam tarzıma vb seylere. ama 3gundur kasılmaların en alasını yasadım stres oldukca. en ufak seyde bıle... yenıden kendım yapmaya devam edıcem oyüzden ve karar aldım artık cat cat solıcem Hatta bugün Kayınvalidem geldi bahçe kapısı otomatik onun anahtarını istedi çıkamamış lar ben de ararken Tamam gezişme sen yine ayağa mı kalktın gibi şeyler soledı işlerim var İyiyim ben bugün dedim yine aynı şeyi söyledi ısrarla ben de Lütfen bana böyle şeyler söylemeyin artık ben kendimi iyi hissediyorum hissetmesem zaten yapmam kalkmam ayaga fln diye tutamayıp tersledım. eşim de bana kızıyor herkes hazır yemek ıster sen neden jstemıyosun dıye ama dedıgın gb canım yüzgöz olmak ıstemıyrm. bana daha zarar bu

Bosverin o zaman istemeyin birsey simdiye kadar yapmamislar simdi yapinca da ilerde laf ederler, onlari geldiginde gecistirn is yok deyin yemek olayini da idare edin ama esinize cok yansitmayin yanlis anlar siz suclu olursunuz...annenizn gelmesine neden bu kadar karisiliyor anlamadim yani

çünkü herşeyı kendılerı bılıyor herseyde sözsahıbıler bn fıkrımı kabul ettırene dek 3,5kez dıl dokuyrm.Annem gelse ben onlara solemeden yapsam bızı rezıl ettın dıye düşünürler okdr sacma kafalar..yanı hayr ole degl böylee diyorum anca 5.de falan tmm deyıp susuyolar. Ben yardımcı cagırcaktım dıp temızlıkte ve bana daha bılmeden kadın madın cagrmaya gerek yok sakın bız yapsrız bız varken olmaz ole vsvs seyler soyledıler ona bıle karısıolar dellendım ıyıce. vallahı bırderdım var gb oldu ama kbakmayın arkadaşlar rahatladım.bıraz yazınca:)

Cok sacma ya, ben de esine yardimci cagirayim diyorum yok ben yaparim diyor ya yorulursun olmaz diyorum yine de ben yaparim cagirma ona verecegin parayi bana ver diyor..bu hafta kendi yapacak bakalim nasil olacak

Cok sacma ya, ben de esine yardimci cagirayim diyorum yok ben yaparim diyor ya yorulursun olmaz diyorum yine de ben yaparim cagirma ona verecegin parayi bana ver diyor..bu hafta kendi yapacak bakalim nasil olacak
ay canım ya yeterkı yardım etsin bakalım beğenmezsen çağrırısın olmadı. biz de bugune dek eşimle yaptık. ve o bıle eleştirildi eşim bekarken suyunu bıle almazmıs fln yok erkeklere cokıs yaptrılmaz vs bız yapyrz mutluyuz dedım ben de hep. ınsanlara hıcbıseklde yaranamyoruz. Bebegım olcak diye kraldan cok kralcı oluyorlar. neymiş dedımkı kıyafetlerı ver anne yıkıcam ben sendekılerı ver hala vermedı ceyız gb koycam odasına demeez mı dun nasıl yanı dedım. 1.si ben odasına kızımın oyle ceyız gb koymam meydana esyaları 2.sı Çok çok sacma ben maddı destek degıl manevı destek ıstıyorum hıcbısey yapmasınlar huzur versınler yeter.

Ceyiz gibi koyup gosteris yapacak gelenlere eyvah ki eyvah yani sabrini zorlayacak bunlar senin anlaşılan aman sen sakin olmaya calis

Ceyiz gibi koyup gosteris yapacak gelenlere eyvah ki eyvah yani sabrini zorlayacak bunlar senin anlaşılan aman sen sakin olmaya calis
heh tam da bu kesınlılle oyuzden bi dunya sey yaptı. tamam eyvallah babannesı yapsın ama annemle yarış gb oldu ve canımı coksıktı budurum ben annemın aldıklarını aldım annemden yıkadım ütüledim. gelenler koysam görcek anneanne bısy almamıs gb dusuncek. e kıme ne tabı ama bn buna maal vermem ıstemıyorum herseyıne yerıne koyucam. şimdi anladın dmı arkadaşım ısguc gösteriş malesf

Evet malesef ya takmayip ne halt ederse etsin diyecen ama senin evine gireni cikani olacak gostermesi olacak tuhaf konular ne biliyim ben boyle gordukce duydukca ben bile sinir oluyorum Allah size sabir versin

Evet malesef ya takmayip ne halt ederse etsin diyecen ama senin evine gireni cikani olacak gostermesi olacak tuhaf konular ne biliyim ben boyle gordukce duydukca ben bile sinir oluyorum Allah size sabir versin
amin canım amin. dedım ya buna ızın vermıcem kızımın odasjnı mevlıtte ılk gorcekler diyecegıö ki bunu esım duysa o da kızar kımseyle uğrasamam. ben ztn nasıl yanı ceyız derken dye dalga gecer gb guldum ılahı anne dedm takılıom be fln der gb oldu anladı kızcagımı umarm koymaya kalkmaz kalkrsa da yerlerne koyarm :) bu kesınlkle ınat degıl sevmıyrm ben bole seylerı

yaa erken dogumlar mı oldu ben de kasılmalar yasıyorum 3gundur aşırı. ılac verdı dr.um ama bugun hafıfledı sımdı utulerım bıttı hastane cantamızı hazırlayacagız. her an tetıkte olmak lazım.vallahı:)

Cnim boşver zaten şunun şurasında az bi zamanın kaldi.kimsenin minnetine ihtiyaç duyma en fazla üç hafta sıkıntı cekersin.zaten bir hafta sonra bebisin ciğer gelişimini tamamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…