• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Halin varsa ve yapabiliyorsan ne mutlu..ben cok yorgun oluyorum calisitigm icin de evde hic birsey yapmiyorum, yemegi kvde de yiyorum, meyvemi falan esim getiriyor sag olsun...onun disinda hamile olmasam bile cam kapi temizlik isini yapamam ben zaten izinlerim sinirli tenizlikte harcayamam hic

Kizlar valla canim sıkıldı sabah sabah esim askere gitmiyor ama bizim doguma da vuruyor askerlik :( calistigi is arkadasina aralik sonu cikmis askerlik esim yazin yillik izin kullanmamisti dogumda alacagim diye simdi o askerdeyken denk gelecek sanirim benim dogum sezeryan oldugu icin Papatyamaviss Papatyamaviss 3 tarih var demisler tam gidecegi tarihi anlamamis 15-30 arasinda ne yaziyor gidecegi tarihte

Ya bak ne kadar yazık işte en azından biz uzağız deyip kendimizi teselli ediyoruz yakın olsam annemlere ablam yengem gelirdi benim hatta 3 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı o gece deyince bile yengem çok kızdı gelir yapardık biz falan diye, bu insanlar niye bi yaralı parmağa işeriz de bi faydamız dokunur diye korkuyorlar ki acaba :KK43: şuan bebeğimi düşünüyorum benim kızım Doğum yapmak üzere olacak yanından ayrılmam ya rahat ettirmek için o benim canımdan parçam yani :KK43:
Kızım kreşe gidiyor eşim sürekli takım elbise giyiyor ben haftalık 3 saat ütüm var =) o benim için normal asıl kreş öncesi kızımın tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim 4 gün boyunca 4 er saat birde bebiş kıyafetlerini yıkafım ütüledim bir hafta 3 er saat o iki haftada fıtığım çıktı gitti yapmasam olmaz yapacak kimsem yok=( Rabbim yardım etsin hepimize

Canım sakin ol kendinide kötü hissetme sen sana karsi yapilana cevap vermissin oyle düşün gosteris meraklisi oldugu çeyiz düzmek ister gibi aldiklarini sergilemek istemesinden belliydi Allahtan esinin yaninda oldu bunlar adam gördü kim ne diyor vicdansiz biriymis iste el kizi ne kadar degersiz oldugunu su sekilde gosterdi ki hem seni strese soktu durduk yere hemde mubarek gunde seytanla isbirligi yapti ne deyim Allah sabir versin sen sakin ol dusunme bosver
evet gördü yoksa kendımı anlatmayablırdım sahıt oldu ve bır kez nedyosn sen demedı bana annesnı sustrmya calıstı hersefernde eşim şöyle onun huyu bole o boyle yerde buyumedı elınden geldıgınce uyuyo fln dedı. ve bn dedım bn senın bir elınsem annen diger elın secım yap da demem dedım eşime.Sagolun arklar destegınız ıcın sızle konustukca rhatladım. esıme dedım kapayalım konuyu 1,2gun ver bana kafamı toparlayım dedim içim soğusun dedım. şuan muzık actım yuksek sesle dınlıyorum ısterlerse ınat desınler umrumda degil. arada da dınlıyordum ztn

Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(

Moral olacaksa yalniz degilsin bende cocuk bakmaktan, ev isine,yemege kendim hallediyorum :KK76: baskasi gelip evimde is yapsa alerji oluyorum yarim yarimda olsa yapiyorum bu son haftalarda mukemmel olmaya kasmaya gerek yok ne gelirse elimizden :)

Moral olacaksa yalniz degilsin bende cocuk bakmaktan, ev isine,yemege kendim hallediyorum :KK76: baskasi gelip evimde is yapsa alerji oluyorum yarim yarimda olsa yapiyorum bu son haftalarda mukemmel olmaya kasmaya gerek yok ne gelirse elimizden :)
T tanem-tane20 yok anam yok ben yapiyom temizliğimi yalnız değilsin:)))

Kizlar valla canim sıkıldı sabah sabah esim askere gitmiyor ama bizim doguma da vuruyor askerlik :KK43: calistigi is arkadasina aralik sonu cikmis askerlik esim yazin yillik izin kullanmamisti dogumda alacagim diye simdi o askerdeyken denk gelecek sanirim benim dogum sezeryan oldugu icin Papatyamaviss Papatyamaviss 3 tarih var demisler tam gidecegi tarihi anlamamis 15-30 arasinda ne yaziyor gidecegi tarihte
bizde iilk etapta yanlıs anladık ıkı tarıh var bırı sevk baslangıc taırhı diğeri ise sevk tarıhı yanı askerlıgın baslıcagı tarıh , 22 subat-9Mart yazıyoordu bızımda subatta gıdcek sandık. Meğersem işlemleri o zaman baslıcakmıs bırlıge 9 martta teslım olacakmıs seninde 30 udur o zaman kurtarıyormu canım ?

Kızım kreşe gidiyor eşim sürekli takım elbise giyiyor ben haftalık 3 saat ütüm var =) o benim için normal asıl kreş öncesi kızımın tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim 4 gün boyunca 4 er saat birde bebiş kıyafetlerini yıkafım ütüledim bir hafta 3 er saat o iki haftada fıtığım çıktı gitti yapmasam olmaz yapacak kimsem yok=( Rabbim yardım etsin hepimize
Allah yardımcın olsun :( bulduğun her fırsatta yat dinlen canım bırak ya kalsın ev acil olanları yap yeter he Doğum yapınca eve gelenler de ev dağınık ay pis derlerse lafını sokarsın hemen ohh olsun onlara :sinirli:

Bende varım canım hemdr kaynana ve annemle aynı memlekete taşındık yardım olsun diye öyleyken malesef bizi gören yok ev aldık o yüzden maddi de uygun değil 3 yıldır temizlik alıyordum şuan durumumuz yok eşimde sevmiyor temizlik işlerini göbek fıtığı oldum sonunda hamileyken işten güçten bide 4 yaşında kızım var
Ben zorlanmiyorum temizlik yaparken canim ama biri yapsa hayirda denmez yani hamile olunmasa bile insan herZaman biri yapsin ister :-)

cnim zaten o değerler birbiriyle uyumlu olmaz ki,önemli olan genel anlamda haftasiyla uymlu olması.Benim normalde dogumum 26ocaga denk geliyir.ama kaç haftadır bur kaç günlük gerilik oluştu,22haftadayken 2subat oldu 3hafta önceki kontrolde 1subat oldu.Benim kizim çok az beslenmeme rağmen hep önde giderdi .bugün tokluk şekerim 173 çıktı çok moralim bozuldu ve üzüldüm.bu gece artık korkudan uyku gözüme girmez
Streste şekerini tetikler canım sen rahat olmaya çalış tarçın tüket bol bol şekerini dengeler şimdi kontrolden geldim gerileme hala aynı 1 hafta karin çevresinde gerilik var suan 1900g cıktı boyu 44cm diğer herseyi normal cok şükür yarın perinatoloji icin randevu verdiler iğne ve hap kullanıyorum esansiyel trombozitoz hastasıyım bu sebepten 36. Haftada alma ihtimalleri var bakalım hepimiz için hayırlısı olur insallah

canım benım en bastan kalma bı korku ne zaman temızlık yapsam supurge acmak bıle dahıl benım hep lekelenmelerım oldu 3 4 kez en sonuncusunda epey bı oldu 2 3 gun surdu 4 aylık flndım ondan boyle cok gırısmedım hıcbızaman normal ustten temızlık yaptım hep esım yaptı cogunu daha dogrusu , bıde suan herkeste yenı baslayan bel agrısı guc kaybı vs benım hamıleleıgın en basından berı var oturma bıle oturamıyordum, temızlıkle epey acıldı aram anlayacağın :KK70: şimdi korkmuyorum cok bebıs buyudu nasıl olsa vs dıye yapıyorum belımın el verdıgınce ama yınede esım senı cok yorcak agır seylerı yapmamaya calıs dıyo
Senin durumun farkli canim ilkbaşlardada iliskide olsun temiZlikte olsun sıkıntıların vardi yapma zaten gelen gidende cok olmuyorsa bosver

Yanlız değilsin bacım benim kaynanam haftada bir geliyo sağolsun dip köşe yapıyo ama gidince ev bu dağıliyoı pisleniyo bide evim ana cadde üstünde cami actigim an evi bok goturuyo 9 yaşında oğlum var sabah okula getir götür yapiyorum bu gunlerede sukur benim görümcem 9 ay resmen evinde süpürge bile açmamıştı bi sikintisida yoktu tamamen simarikligindan doğuma yakın 1 hafta evini temizliyememistik

Kesinlikle bu sefer hamileliğe doydum Rabbim isteyene nasip etsin inşallah çok zorlandım çok benim kaynanamda annemde 55 yaşında taş gibiler yatıyorlar geziyorlar ama işe gelince yapamıyorlar yazık
Allah bizlere sağlık sıhhat versin kimselere muhtaç etmesin benimki bu halimle kardeşimin nişanlı evini kendi evimde ağırlamalı teklif etti 7de okuldan geliyorum benim yemeğimi bazen eşim yapıyor,eşim demis hali yok nasıl yapsın diye.Normalde de her isimi kendim yaparım kimseye minnetim olmaz o yüzden gebelikte zorlanıyor insan hele son zamanlar ben de önceleri 3.yu Düşünürdüm ama zor yardımcım yok hamileliğim zor geçiyor Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin isteyen herkese nasip etsin

Yapamadigin için mi eşin yapiyor canim çokmu zorlaniyorsun
Eşim yaptırmıyor süpürge hamileliğim sürecinde 2-3 kez falan açmışımdır herhalde onlarda eşimden gizli gizli gündüz o yokken süpürmüşümdür, eğilememek dışında çok sorunum yok aslında bazen durduk yere sırt ağrım oluyor ama öyle böyle bir ağrı değil batıyor resmen bazen hatta Doğum sancısı böyle mi acaba diyorum, eşim hamilelik öncesinde de yapardı işlerime yardımcı olurdu tabi bu kadar görev şeklinde değil de ben yaparken o da boş boş yatayım oturayım demez asla, şuan da eşime çok üzülüyorum pazar günü o kadar yoruldu ki bebek doğsun bi ben toparlanayım eşime hiç iş yaptırmayacağım diyorum :(

Yanlız değilsin bacım benim kaynanam haftada bir geliyo sağolsun dip köşe yapıyo ama gidince ev bu dağıliyoı pisleniyo bide evim ana cadde üstünde cami actigim an evi bok goturuyo 9 yaşında oğlum var sabah okula getir götür yapiyorum bu gunlerede sukur benim görümcem 9 ay resmen evinde süpürge bile açmamıştı bi sikintisida yoktu tamamen simarikligindan doğuma yakın 1 hafta evini temizliyememistik
Milletin cani tatlı bacım herkes biz mi hafta ici iş haftasonu da ne kadar yorgun olsak illa sil süpür oluyor mecbur evde çocuk olunca

bunun havasını atayım :KK70: suan 36 falan gozukuyor az onden gıtmesı erken dogurmak mı onu bılemeıyorum :KK70:
Evet canım ne güzel erkenden kavuşursunuz inşallah sağlıcakla benimki 10 gün önde diye geçen kontrolde doktorerken olabilir dedi seninki de olabilir sen hazırlıklı ol herseyini tamam et

Halin varsa ve yapabiliyorsan ne mutlu..ben cok yorgun oluyorum calisitigm icin de evde hic birsey yapmiyorum, yemegi kvde de yiyorum, meyvemi falan esim getiriyor sag olsun...onun disinda hamile olmasam bile cam kapi temizlik isini yapamam ben zaten izinlerim sinirli tenizlikte harcayamam hic
Orasi oyle canim biz esimle ayni yerde calisiyoruz kendi isimiz oldugu icin sikinti olmuyor isten gelince aksam iki odayi ertesi gun gerikalan odalari yapiyorum eşim cok yogun bu aralar aksi gibi eskiden haftada iki gun çalisirdi suan 7gun hemen hemen gidiyorlar

bizde iilk etapta yanlıs anladık ıkı tarıh var bırı sevk baslangıc taırhı diğeri ise sevk tarıhı yanı askerlıgın baslıcagı tarıh , 22 subat-9Mart yazıyoordu bızımda subatta gıdcek sandık. Meğersem işlemleri o zaman baslıcakmıs bırlıge 9 martta teslım olacakmıs seninde 30 udur o zaman kurtarıyormu canım ?
Yok kurtarmiyor malesef oyleyse benim 24 ocak goorunuyor ama 10 gun once falan aliriz dedi dr ee Allah korusun bunun daha da erkeni var sansima s.... bu hayatta hicbirsey planlandigi gibi olmuyor ya biz izinimizden fedakarlik ettik basa gelene bak neyse vardir bunda da hayir

Back
X