Cok iyi anliyorum canim seni...bende ilk kez hamile kaliyorum dogal yolla.yeni tedaviye baslicaktim. Cok buyuk surpriz oldu bana..bende 2 senedir tup bebekle ugrssiyodum..hamilede kaldim 3 kez ama kotu sonlanmisti.. Allah bidaha yasatmasin.
Bol su ic. Yat dinlen.insallah toparlar bebegin..
Bugün doktora gittim,4+2 deyim.beta hcg iki günde 527 den 1145 e yükselmiş.doktor hicbir sorun yok,cumartesi gel keseyi görelim dedi.cok mutluyum.rabbime şükürler olsun ama içim içimi yiyor ya kese olmazsa ya kalp atisi olmazsa ya düşük olursa diye kafayı yiyecem.nasil önüne geçerim bu düşüncelerin :-( ilk hamileligim ve 32 yaşındayım.sorun çıkacak diye çok korkuyorum.
Kızlar bende simdi geldim doktordan. Kese ve yolk gorduk ama kalp atısı ıcın daha kucuk haftaya pazartesi bakalım dedi ama su an iyi hersey dedi:) sukur allahımm
Canım korkma forumda kaç kişiye 2 hafta geriden geliyor diyen doktorlar oldu her şey yoluna girdi. İyi beslen magnezyum potasyum içerikli yiyecekler ye. Araştır bebeğin kalp oluşumu için hangi besinler tüketilir. Sen sağlıklı olursan o da sağlıklı olur. Endişeni anlıyorum ama olumlu düşünmek bebekleri de olumlu etkiliyor
Canım bende haberler çok iyi değil bebeğin gelişmesi ve kalp atışları çok yavaşmış riskli dedi iğne verdi bakalım herşey nasip kısmet , ultrasonda da 2 hafta geriden geliyo 6 hafta görünüyomuş