2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah dediğin gibi olur canım yaa zaten yıllardır olmadı tüp bebekle kavuştum derken yine risk
Cok iyi anliyorum canim seni...bende ilk kez hamile kaliyorum dogal yolla.yeni tedaviye baslicaktim. Cok buyuk surpriz oldu bana..bende 2 senedir tup bebekle ugrssiyodum..hamilede kaldim 3 kez ama kotu sonlanmisti.. Allah bidaha yasatmasin.
Bol su ic. Yat dinlen.insallah toparlar bebegin..

Olumlu yönde düşün çoğunuzun kaybı var İnşallah hep beraber doğuma gideceğiz

İnşallahh canım inşallahhh ama çok olumlu konuşmadı doktor Rabbimden ümit kesilmez
Canım korkma forumda kaç kişiye 2 hafta geriden geliyor diyen doktorlar oldu her şey yoluna girdi. İyi beslen magnezyum potasyum içerikli yiyecekler ye. Araştır bebeğin kalp oluşumu için hangi besinler tüketilir. Sen sağlıklı olursan o da sağlıklı olur. Endişeni anlıyorum ama olumlu düşünmek bebekleri de olumlu etkiliyor

Pek yolunda değil canım gelişmesi ve kalp atışları zayıfmış riskli dedi 2 hafta geriden geliyo okadar moralim bozuldu ki anlatamam
Canım öyle olumsuz duygulara kapılma sen Dr dediklerini yap moralini yüksek tut allahin izniyle güzel haberler alırız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…