2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar iyi akşamlar... ben 6+1 de kalp atımını gördüm ama dinletmedi drumuz. Daha çok küçük zarar verir lütfen duymak için ısrarcı olma dedi ve iki hafta sonra çağırdı. Ne olur duymak için acele etmeyin bebisleri strese sokmayın... pit pit attığını goruyoruz ya çok şükür :)

Bende iki gün üst üste devlet hastanesine gittim ikisinde alttan ultrasonla bakıldı ilkinde kalp atışı duymadı ikinci gittiğimde duyuldu mâşâAllah Rabbim herkese nasip etsin İnşâAllah yavaş bakıyorlar zaten biz ilişkiyide yasaklamıyıruz dedi sorun olmaz dedi güvenmekten başka çaremiz olmuyor

Canım benimde tüp bebek bugün 5+2 yiz.göğüs ağrısı dışında bişey yok henüz.sende durumlar nasıl
Bende de kasıktaki batmalar ve erken yorulma dışında birşey yok. Yarın yani tranaferin 15. Günü bhcg baktırmamı istedi doktorum muayene günü verecekmiş değere göre. Bakalım hayırlısı. Sen ne zaman kontrole gideceksin?

Canım başka bir doktora görün acele etme inşallah iyi olucak hiç stres yapma iyi olucak bebeğim de bol bol dinlen bol bol dua et ya varis oku Meryem suresini oku
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun , haftaya başka doktorada gidicem bakalım nasip kısmet

Rabbim hepimizin yavrularını korusun hiç kimsenin yüzü düşmesin gerçekten çok zor heleki yıllarca uğraşmış senin benim gibi insanlar daha iyi anlar zorluğu bakalım Allah isterse bebeğim beni bırakmaz zaten

Canım çok moral oldu çok sağol yaa inşallahh dediğin gibi olur ,hep dikkat ediyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp,iğnemi bile tam saatinde oluyorum,beslenmem de iyi ben elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi taktiri ilahi

Pembepanterr canım öyle düşünme 1-2 gün beklesende baska bi dr damı göstersen forumlarda okuyorum ben 1-2 hafta geriden gelip ilerki zamanda topluyormuş kendini bebiş bol bol dua et
İnşallah benimkide öyle olur zaten zar zor yıllar sonra tüp bebekle oldu düşünüyorum zaten canım başka bi doktora gitmeyi ama sonuç ne kadar değişir bileme. biraz araştırıcam bi bakayım foruma neler yazmışlar

kızlar bana nedense hıc bıldırım gelmıyor.. buraya ben de 1ay once yazdım nerdeyse.. ısmımı yazar mısınız please

Our dileyerek soruyorum 6 haftalksiniz sanirim benimde bat 18mayis idi nasil hemen sezeryan dendi cok merak ettim hayırlı geceler

Canım bende Hpv16 var malesef. Eşlerden kapılan bir virüs. Erkek taşıyıcı, kadında rahim ağzı kanseri yapıyor, belki duymuşsundur da. Oncu kanser hücrelerim var su an. Bu virüsle normal doğum yapılamıyor. Bebeğin 3 ay içinde-Allah korusun- ölme ihtimali çok yüksek eğer doğum kanalına girerse. Sezeryanda da bulaşma ihtimali varmış ama çok çok düşük olduğu için kafaya takip kendimi korkutmamaya çalışıyorum :)

Peki canim.bu nasıl.anlasiliyor hic duymadım ne virüsü bu yani herhangi bir test yapmak gerekiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…