Teşekkür ederim. Ben onu tercih ediyorum tansiyonum cikiyor nabzim cok yükseliyor boyle durumlarda onu goze almak istemiyorum dr da biliyor bu durumumu ilk cocugumda da o takip ve dogumu yaptirdi tansiyondan acil sezeryan olmustum zaten
Anladim canim. Bende cok stresli oldugum icin doktoruma soyledim ama yok olmaz dedi. O yuzden sordum. Gunlerdir stresliyim nasil yapacam bunu diye. Resmen uykularim kaçıyor.
Canım ben büyük oğlumda Prima kullandim çok iyi idi o zaman 10-11 yıl önce
Şimdi bende primadan memnun değilim eşim sleepy bez almış ondan memnun kaldım
Kizlar yaklasik 2 saattir afedersiniz tuvalete ciktikca pecetede ve sildigimde de kahverengi arada bazen minik kirmizi noktali biseyler oluyor. Normal akintim degil.Nisan mi acaba diye dusuncem ama nisanin boyle devamli geldigini de sanmiyorum. Ne olabilir bu bilen vaf mi.
Kizlar yaklasik 2 saattir afedersiniz tuvalete ciktikca pecetede ve sildigimde de kahverengi arada bazen minik kirmizi noktali biseyler oluyor. Normal akintim degil.Nisan mi acaba diye dusuncem ama nisanin boyle devamli geldigini de sanmiyorum. Ne olabilir bu bilen vaf mi.