Benimde umutlarim tukentialishtim artik sanki hep karnimdan sevecem gubime geliyoher kes bana guluyo 10 aylik oldun 2 ayda beklede 1 yashinda cikartirsin dieannemler diyo dishleri,biyiklari cikmish olacak ayten sen dogurana kadar
Benimde umutlarim tukentialishtim artik sanki hep karnimdan sevecem gubime geliyoher kes bana guluyo 10 aylik oldun 2 ayda beklede 1 yashinda cikartirsin dieannemler diyo dishleri,biyiklari cikmish olacak ayten sen dogurana kadar
Allah razı olsun canım ne oldu neden senin bebeğin kuvezde ben okuyamıyorum düzenli kaçırdım gözden sanırım
Seni öyle anlıyorum ki çok zor bebeğini orda bırakıp evine gelmek günün belirli saatlerinde orda emismek sonra yine orda bırakıp çıkmak
Her gittinde damar yolu sorun çıkması nedeniyle vücudunda ki damar bulma çabası izlerini görmek ve onun canının nasıl yandığını ağladığını bilmek....
Oraya her gelen bebek için ağlamak dua etmek anasına babasina bağışlasın diye Rabbime dua etmek
Hergun taburcu olan bebek ailesinin sevincine ortak olmak ve sıranın size gelmesi için icinin yanarak dua etmek ve bitmeyen evladını evine götürme arzusu
Rabbim yavrun dahil bebek yoğun bakımda olan tüm kuzulara şifa versin
Biz doğduğumuz günden itibaren 15 gün hastane idik 13 günü kuvezde geçti canım
Senin yavrunda çıkacak Allah'ın izniyle burda ezan okunuyor ve tüm kalbimle dua ediyorum tummkuzular sağlıkla annelerinin kucağına gelsin inşallah
Ne güzel yazmışsın canım amin inşallah .
Allah bebislerimize sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Benim daha iki gün oldu ama zaman geçmiyor inşallah Allah kolaylık ve sabır versin bize de.
Seninde bebisine kavusmana çok sevindim, yoğun bakıma gidip taburcular olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum. Bekleyen herkese nasip olsun
Aynen katiliyorum cok kiziyorum herkes ayni sheyi soruyo suc yapmishim gibi aaa sen daha dogurmadinmi,noldu gelmedimi,zamanin gecti artik,senin doktorun salakmi,bogulacak ne olacak bashka doktor bul kendine herkes bishey diyo eshime diyorumki ben tel kullanmak istemiyorum die ama mecburum bishey olursa haber vere bileyim,bide cevap yazmadigimda ariyorlar 4-5 kez ust uste insanlar ne garip ya
Bizimki 3. Gün düştü ertesi gün kontrolü vardi dr koku ve akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi aynı bu şekilde atletinde minicik lekeler bulaşmıştı dr her ihtimale karşı k vit. Ignwsi yaptı takip et kokla atletine leke bulasiyormu bak bakalım ina göre dr sizede k vit. Ignwsi yapabilir
Aynen katiliyorum cok kiziyorum herkes ayni sheyi soruyo suc yapmishim gibi aaa sen daha dogurmadinmi,noldu gelmedimi,zamanin gecti artik,senin doktorun salakmi,bogulacak ne olacak bashka doktor bul kendine herkes bishey diyo eshime diyorumki ben tel kullanmak istemiyorum die ama mecburum bishey olursa haber vere bileyim,bide cevap yazmadigimda ariyorlar 4-5 kez ust uste insanlar ne garip ya
Acma sende benim gibi meraklilari..
Iyi biseyde deseler.ayni seleri anlatmaktan yoruluyor insan.zaten son zamanlari stresli.uyuyamiyoruz rahat hareket edemiyoruz vs . Bide bos cene yarisina girmeyelim
Bizimki 3. Gün düştü ertesi gün kontrolü vardi dr koku ve akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi aynı bu şekilde atletinde minicik lekeler bulaşmıştı dr her ihtimale karşı k vit. Ignwsi yaptı takip et kokla atletine leke bulasiyormu bak bakalım ina göre dr sizede k vit. Ignwsi yapabilir
Tamam canım çok teşekkür ederim. Şimdi gözünüm altında biraz kızarıklık vardı dün dr merhem bermişti eczacı bunu da sürebilirsiniz demiş biraz ondan sürcem
Ben hak veriyorum insanlar sizin için endişeleniyor. Çok fazla uzun kalması iyi bir şey değil çünkü. Tabii doktorun da gelişimine göre buna müsade ediyordur
Acma sende benim gibi meraklilari..
Iyi biseyde deseler.ayni seleri anlatmaktan yoruluyor insan.zaten son zamanlari stresli.uyuyamiyoruz rahat hareket edemiyoruz vs . Bide bos cene yarisina girmeyelim
Aynen aynen cok haklisinseninle hic konushamadik doktora falan gittinmi acilma inme durumlar ne?bi sorularda bendenben yarin gidecem inshAllah kontrol edip karar verecek doktor cok heyecanliyim acaba ne diyecek 2 hafta once 2 defa kordon dolanmasi vardi acaba acilmishmi kanala girmishmi bashi vs vs kafamda deli sorular
Ben hak veriyorum insanlar sizin için endişeleniyor. Çok fazla uzun kalması iyi bir şey değil çünkü. Tabii doktorun da gelişimine göre buna müsade ediyordur
Yok be kuzum endishe deyil sadece meraktan soruyorlar sorma shekillerinden anliyorsun zaten:///kendi ailem kv falan endisheli,annemler ablamlar sabirsiz onlari biliyorum,ama arkadashlarim,akrabalarim sadece beni sinir etmek icin yaziyorlar hiss ediliyo inan
Evet evet ben kv hatta ayri dusunuyorum bu konuda. Ona kalsa suni sanci para tuzagi bebek kendi gelmek istediginde gelmeli. 2 hafta da olsa beklenmeli. Kaka yapar vs diyorum eskiden biz 12tane dogururuduk hepside zamaninda saglikla geldi kaka maka da olmaz diyo
Ben doktoruma sordum hani hic sanmıyorum umudum yok Ama olur da sandım tutarsa perşembeden önce evde ne kadar bekleyeyim diye. Hiç bekleme hemen gel. Pisliğini yer kalbi yavaşlar evde nasıl bileceksin dedi. Kv eskiden bebek ölüm oranının ne kadar yüksek olduğundan haberdar değil herhalde.
Zaten 40 haftam daha sabah tamam olacak insanlar oyle sheyler soyluyoki sankim 34-35 de dogum yapmaliymishimda yapmamishimyarin doktora gidicez inshAllah bi karar verecez bekliyecezmi yoksam yok die