2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğum yapan anneler biz göbek bağımızı düşürdük bugun ama bu fotograftaki hali normal mi sizce?

Eklentiler

• 50D00E72-158C-4B3D-9972-AB1D9A00326E.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
Hala doguramiyoruz
Ben vazgectim dogurmicam
Benimde umutlarim tukentialishtim artik sanki hep karnimdan sevecem gubime geliyoher kes bana guluyo 10 aylik oldun 2 ayda beklede 1 yashinda cikartirsin dieannemler diyo dishleri,biyiklari cikmish olacak ayten sen dogurana kadar

Doğum yapan anneler biz göbek bağımızı düşürdük bugun ama bu fotograftaki hali normal mi sizce?
Iltihap gibi duruyor cogu bebekte goruluyo gerci de de sen dr kontrolunde sor o zamana kdr da istersen batikonla sil bebisinin gobegini

Benimde umutlarim tukentialishtim artik sanki hep karnimdan sevecem gubime geliyoher kes bana guluyo 10 aylik oldun 2 ayda beklede 1 yashinda cikartirsin dieannemler diyo dishleri,biyiklari cikmish olacak ayten sen dogurana kadar
Sanki keyfimizden icimizde tutuyoruz
Artik telefonlari acmak istemiyorum..herkese ayni seyi anlatiyorum..doguramamak suc oldu resmentovbe yarabbim.

Ne güzel yazmışsın canım amin inşallah .
Allah bebislerimize sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Benim daha iki gün oldu ama zaman geçmiyor inşallah Allah kolaylık ve sabır versin bize de.
Seninde bebisine kavusmana çok sevindim, yoğun bakıma gidip taburcular olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum. Bekleyen herkese nasip olsun

Sanki keyfimizden icimizde tutuyoruz
Artik telefonlari acmak istemiyorum..herkese ayni seyi anlatiyorum..doguramamak suc oldu resmentovbe yarabbim.
Aynen katiliyorum cok kiziyorum herkes ayni sheyi soruyo suc yapmishim gibi aaa sen daha dogurmadinmi,noldu gelmedimi,zamanin gecti artik,senin doktorun salakmi,bogulacak ne olacak bashka doktor bul kendine herkes bishey diyo eshime diyorumki ben tel kullanmak istemiyorum die ama mecburum bishey olursa haber vere bileyim,bide cevap yazmadigimda ariyorlar 4-5 kez ust uste insanlar ne garip ya

Bizimki 3. Gün düştü ertesi gün kontrolü vardi dr koku ve akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi aynı bu şekilde atletinde minicik lekeler bulaşmıştı dr her ihtimale karşı k vit. Ignwsi yaptı takip et kokla atletine leke bulasiyormu bak bakalım ina göre dr sizede k vit. Ignwsi yapabilir

Acma sende benim gibi meraklilari..
Iyi biseyde deseler.ayni seleri anlatmaktan yoruluyor insan.zaten son zamanlari stresli.uyuyamiyoruz rahat hareket edemiyoruz vs . Bide bos cene yarisina girmeyelim

Bu anestezi şiskinliği ne zaman gidecek kızlar aynaya baktıkça moralim bozuluyor yaa. Bol su iciyorum baska ne yapabilirim

Tamam canım çok teşekkür ederim. Şimdi gözünüm altında biraz kızarıklık vardı dün dr merhem bermişti eczacı bunu da sürebilirsiniz demiş biraz ondan sürcem

Ben hak veriyorum insanlar sizin için endişeleniyor. Çok fazla uzun kalması iyi bir şey değil çünkü. Tabii doktorun da gelişimine göre buna müsade ediyordur

Acma sende benim gibi meraklilari..
Iyi biseyde deseler.ayni seleri anlatmaktan yoruluyor insan.zaten son zamanlari stresli.uyuyamiyoruz rahat hareket edemiyoruz vs . Bide bos cene yarisina girmeyelim
Aynen aynen cok haklisinseninle hic konushamadik doktora falan gittinmi acilma inme durumlar ne?bi sorularda bendenben yarin gidecem inshAllah kontrol edip karar verecek doktor cok heyecanliyim acaba ne diyecek 2 hafta once 2 defa kordon dolanmasi vardi acaba acilmishmi kanala girmishmi bashi vs vs kafamda deli sorular

Ben hak veriyorum insanlar sizin için endişeleniyor. Çok fazla uzun kalması iyi bir şey değil çünkü. Tabii doktorun da gelişimine göre buna müsade ediyordur
Yok be kuzum endishe deyil sadece meraktan soruyorlar sorma shekillerinden anliyorsun zaten:///kendi ailem kv falan endisheli,annemler ablamlar sabirsiz onlari biliyorum,ama arkadashlarim,akrabalarim sadece beni sinir etmek icin yaziyorlar hiss ediliyo inan

Ben doktoruma sordum hani hic sanmıyorum umudum yok Ama olur da sandım tutarsa perşembeden önce evde ne kadar bekleyeyim diye. Hiç bekleme hemen gel. Pisliğini yer kalbi yavaşlar evde nasıl bileceksin dedi. Kv eskiden bebek ölüm oranının ne kadar yüksek olduğundan haberdar değil herhalde.

Bu anestezi şiskinliği ne zaman gidecek kızlar aynaya baktıkça moralim bozuluyor yaa. Bol su iciyorum baska ne yapabilirim
Tam bir haftada ödem gitti canım

Zaten 40 haftam daha sabah tamam olacak insanlar oyle sheyler soyluyoki sankim 34-35 de dogum yapmaliymishimda yapmamishimyarin doktora gidicez inshAllah bi karar verecez bekliyecezmi yoksam yok die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…