2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ikinci doğumda agrım olmadı canım. Üşüttün mü acaba gaz sancısı gibi mi nasıl ağrı
Sanki çok fazla bagirsaklarim bozuk gibi karnimin içinde hareket var. Şiddetli regil sancısı gibi kasiklarima vuruyor bazende belden geliyor. Sürekli olsa doğum sancısı yanında halt edecek o derece zorluyor.

Rahim kendini toparladigi için olur dedi ebeler. Özellikle emzirirken siddetleniyor

Gozun aydın dıyorum ❣ :)

Evet cnm hayatımı olumsuz yönde çok etkiliyor. Kesi yok çok rahat olacağım doğumdan sonra diye sevinirken hiç hesapta olmayan bu ağrı ile yalan oldu

Rahim kuculmesinden dolayi olabilir mi canim benim ilkindede olmustu normal diyorlar
Onun için miş cnm. Emzirdikce rahim kendini toparlarmis emzirince ağrılar tavan yapıyor. Neyse ki 2-3 günde geciyormus 2 günü geçti bile kaldı max 1 günüm

Ahh canım senin kuzu neden kuvezde geçmiş olsun yavruna
Darısı size olsun sağlıkla inşallah

Kıyamam sana....Canim benim merak etme yakında minigini alırsın gecmis olsun gelişmeleri yaz oldu mu

Kızlaaaaar ben doğurdum :)
Anlatıyoruuummm
Sabah 9.30 da kanlı su gibi bişey geldi bikaç kez, 11.30 da kahvaltımı yapıp duş alıp hastaneye geldim. 2-3 cm açılma, ama su elime gelmiyor dedi. Yatışım yapıldı . Saat 3 e kadar sancı gayet hafifti, ayakta yada pilates topu ile karşıladım. 3 te doktorum geldi, suyun patlamamış dedi, eliyle patlattı, 4-5 cm demişti, patlattıktan sonra sancı dayanılmazdı, ama şükür ki kısa sürdü 4.30 da doğumum başladı, yarım saat içinde herşey oldu bitti. Doktorum gelene kadar ebe sıvı vazelin ve zeytinyağı ile masaj yaparak ıkınmamı istedi. Doktorum geldi 2-3 ıkınmaya doğdu şükür, sadece 1 dikişim var, maşallah 4380 gr 53 cm :)) ultrason yanılmadı. Doktorum caymayım diye geçen hafta 4 ü geçtiğini söylememiş :))) bizden böyle haberler, hepinize çok dua ettim kızlar

Beklenen haber geldi..)
Masallah canim kilolu ama.kolay dogum olmus.gozun aydin kavustun sende

MasaAllah canım gozunaydın Allah analı babalı buyutsun cok guzel bır dogum olmuş

Canım çok geçmiş olsun bende hasta iken girdim sorun olmadı şükür
Teşekkür ederim canim Evet hatiliyorum hastaydin sende, beklenen tarihten 10 gun oncesine vermisti bir iki gun daha erteleyebilirdi simdi onu yaptik bakalim insallah toplarlanirim
bsebse tam 40ini tamamlayinca seninki geliyor masallah nisan araliklarlada gelebilir su geliyorsa git hastaneye randevunu bekleme
S skelebeks gecmis olsun canim,güle güle büyüt bebegini

Sordum doktora bi gorun hastaneye beni bilgilemdirirler zaten dedi. Bi yarim saat daha devam ederse gidicem kuzum icim rahatlasin bari
HEr ınsanı dogum yapma surecı farklı olur su gelmeden acılma olabılıyor veya sancı cekmeden dırmasa bıle kanaman gıt zamanın geldı hergun gorunmen gerekır bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…