Sanki çok fazla bagirsaklarim bozuk gibi karnimin içinde hareket var. Şiddetli regil sancısı gibi kasiklarima vuruyor bazende belden geliyor. Sürekli olsa doğum sancısı yanında halt edecek o derece zorluyor.
Rahim kendini toparladigi için olur dedi ebeler. Özellikle emzirirken siddetleniyor
Kizlar yaklasik 2 saattir afedersiniz tuvalete ciktikca pecetede ve sildigimde de kahverengi arada bazen minik kirmizi noktali biseyler oluyor. Normal akintim degil.Nisan mi acaba diye dusuncem ama nisanin boyle devamli geldigini de sanmiyorum. Ne olabilir bu bilen vaf mi.
canım daha dün dedi bi Komşum, normal doğumda 2. Çocukta bi karın ağrısı oluyor bazen o çok fena bişey diye
maşallah canım, bak instagramda bi kadın takip ediyorum 3 çocuklu, Almanya’da. Şiddetle tavsiye edilen bişi var bi araştır istersen . Wind salbe. Türkiye’de eczaneler de getiriyomuş isteğe göre
Onun için miş cnm. Emzirdikce rahim kendini toparlarmis emzirince ağrılar tavan yapıyor. Neyse ki 2-3 günde geciyormus 2 günü geçti bile kaldı max 1 günüm
Ne güzel yazmışsın canım amin inşallah .
Allah bebislerimize sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Benim daha iki gün oldu ama zaman geçmiyor inşallah Allah kolaylık ve sabır versin bize de.
Seninde bebisine kavusmana çok sevindim, yoğun bakıma gidip taburcular olduğunu öğrenince çok mutlu oluyorum. Bekleyen herkese nasip olsun
İlk defa bugün emzirdim. Alt değişiminde yanındaydım. Gazını çıkarttık . Kirli olan alt bezini aldım. Hemşire şaşırdı, ne yapacaksınız onu. Atalım dedi. Yok , kalsın atmayalım, alıyorum dedim..
Gördüm kakasını kokladım.
Midem bulanmadı, tiksinmedim. Halbuki hiç öyle düşünmemiştim.
Resmen aşk yaşadık kuzumla. Yakındır almam, hissediyorum
Hızlı nefes alıp veriyor diye canım
Kızlaaaaar ben doğurdum :)
Anlatıyoruuummm
Sabah 9.30 da kanlı su gibi bişey geldi bikaç kez, 11.30 da kahvaltımı yapıp duş alıp hastaneye geldim. 2-3 cm açılma, ama su elime gelmiyor dedi. Yatışım yapıldı . Saat 3 e kadar sancı gayet hafifti, ayakta yada pilates topu ile karşıladım. 3 te doktorum geldi, suyun patlamamış dedi, eliyle patlattı, 4-5 cm demişti, patlattıktan sonra sancı dayanılmazdı, ama şükür ki kısa sürdü 4.30 da doğumum başladı, yarım saat içinde herşey oldu bitti. Doktorum gelene kadar ebe sıvı vazelin ve zeytinyağı ile masaj yaparak ıkınmamı istedi. Doktorum geldi 2-3 ıkınmaya doğdu şükür, sadece 1 dikişim var, maşallah 4380 gr 53 cm :)) ultrason yanılmadı. Doktorum caymayım diye geçen hafta 4 ü geçtiğini söylememiş :))) bizden böyle haberler, hepinize çok dua ettim kızlar
Anlatıyoruuummm
Sabah 9.30 da kanlı su gibi bişey geldi bikaç kez, 11.30 da kahvaltımı yapıp duş alıp hastaneye geldim. 2-3 cm açılma, ama su elime gelmiyor dedi. Yatışım yapıldı . Saat 3 e kadar sancı gayet hafifti, ayakta yada pilates topu ile karşıladım. 3 te doktorum geldi, suyun patlamamış dedi, eliyle patlattı, 4-5 cm demişti, patlattıktan sonra sancı dayanılmazdı, ama şükür ki kısa sürdü 4.30 da doğumum başladı, yarım saat içinde herşey oldu bitti. Doktorum gelene kadar ebe sıvı vazelin ve zeytinyağı ile masaj yaparak ıkınmamı istedi. Doktorum geldi 2-3 ıkınmaya doğdu şükür, sadece 1 dikişim var, maşallah 4380 gr 53 cm :)) ultrason yanılmadı. Doktorum caymayım diye geçen hafta 4 ü geçtiğini söylememiş :))) bizden böyle haberler, hepinize çok dua ettim kızlar
Anlatıyoruuummm
HEr ınsanı dogum yapma surecı farklı olur su gelmeden acılma olabılıyor veya sancı cekmeden dırmasa bıle kanaman gıt zamanın geldı hergun gorunmen gerekır bu saatten sonra