2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Burda nişanı gelen arkadaşlardan da devamlı kahverengi akıntısı olanlar vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum nişandır bence o ya

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın olsun

Burda nişanı gelen arkadaşlardan da devamlı kahverengi akıntısı olanlar vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum nişandır bence o ya
benim 2 gün kahverengi geldi şimdide her silmede sulu sulu arasında iplik iplik kan olan birşeyler geliyor gelmeyen kalmadi bi bebek gelemedi

Offf bu millet niye bu kadar düşüncesiz bilmiyorum ki insallah biseyi yoktur canim ,sen odayi bol havalandir,yerleri süpür sil toz tutan bisey olmasin oglumdan cok cektim ben bu sebep yüzünden
Sabah süpürdük sildik havalandırdık her yeri akşama hırıltıyı fark ettik

Kizlar ben hastaneye geldim yatisim yapildi. Su an 2cm acilmamm var. Duzenli sancilarim cikti. Zaten sanci gelip gidiyor saatlerdir o agri sandigim sey sanciymis. Buyuk ihtimal sabaha dek olmaz doktor simdi uyuyabildigin kadar uyu yarin zor bi gun seni bejliyor dedi. Dua edin lutfen. O gelen de biraz suyummus

Hersey tahmin edildigi gibiymiş demekki
ALLAH yardimcin olsun canim,insallah rahat bir dogum olur bizi habersiz koyma firsat buldukca yaz

benim 2 gün kahverengi geldi şimdide her silmede sulu sulu arasında iplik iplik kan olan birşeyler geliyor gelmeyen kalmadi bi bebek gelemedi
Yaaa ne güzel nişandır bence o da vücutta bi değişiklik oluyor hiç olmazsa doğum başlangıcı kabul edilebilecek :)) bende hala tık yok

Yaaa gerçekten mi çok sevindiimm.. tam gününü beklemiş demek ki senin minnoş :)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah haber ver bize de

Rabbim sağlıkla kavuştursun, çok sürmeden kolay bir doğum olur inşAllah Yarın ben de miniğime kavuşuyorum Allah yardımcımız olsun

Denız suyun varsa burnuna sık canım onun bır zararı yok .barı kırkınız cıkana kadar kımse gelmese daha cok kucukler

Iyıkı gıtmıssın canım Saglıcakla kavusun kolay bır dogum olur InsaAllah buzı de dogum esnasında aklına gelırse duana kat Evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar amın ❣

Canim şu ayeti sık sık oku benim 2. Dogumumda çok faydasını gördüm
Sümmessebile yesserah sümme ematehü fe akberah.
Açılmaya çok faydasi var. Rabbim kolaylastirsin insallah

ayy hadi gozunaydin diyelim insallah sag salim saglikla bebegini alirsin canim herkes doguruyor kaldim bende yine ya

ayy hadi gozunaydin diyelim insallah sag salim saglikla bebegini alirsin canim herkes doguruyor kaldim bende yine ya
Bizim günlerimiz aynı sayılır 40 bitince mi gelecekler acaba ben de bekliyorum hala
Sukur erkenden dogurmusum Allah yardmcınuz olsun gercekten zor okadar beklemek sureklınwc alt tarafın agrısu vs

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı nasip etsin. Maşallah güzel huzlı geçmiş. Darısı bizlerin başına

Maşallah büyüyüp de gelmiş :) hayırlı olsun

Bi de karın ağrısı çekiyorsun galiba. Allah yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…