2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de ne zaman tahliye edecekler demiştim. Eşim güldü. Taburcu aşkım taburcu dedi ..
Allah kavuştursun canım. Her şey çok güzel olacak

Ben de ne zaman tahliye edecekler demiştim. Eşim güldü. Taburcu aşkım taburcu dedi ..
Allah kavuştursun canım. Her şey çok güzel olacak
Ne edelim ama görüş bile sınırlı dün emerken aldılar yavrucagimi kucağımdan sonraki mama saati aksar diye
Sizin özel hastahanemiydi canım ayrıca bir ücret istediler mi. Bize ücret almıyoruz dediler ama bir kılıf bulup kopartılar birşeyler diyorum

Anneler canlar allah sizden razı olsun . Sizi çok seviyorum. Hepinizi teker teker sarıp öpmek isterdim.İyi ki varsınız
Bişey öğrenmeliyim. Şu göz muayenesini yaptıranlar, bebeğinizin canı acıdı mı? Damlattıkları şu damla yakıyor mu ? Göz şişiyormuş ya ne zaman eski haline geliyor peki.

Kanunlar gereği 18 yaşına dek her çocuğun sağlık hizmeti ücretsizdir canım. İsteyemezler

Kanunlar gereği 18 yaşına dek her çocuğun sağlık hizmeti ücretsizdir canım. İsteyemezler
Bende öyle biliyorum canım ama arkadaşım özel hastahanede çalışıyor hep işte bizden bir şekilde diyor. Bende ayrıntılı fatura istiycem artık.insallah çok uzun sürmez taburclk işlemleri , sabahin köründe dikilcez kapıya

Kızlar sağlık ocağına topuk kanı için kaçıncı gün gidilecek? Aradım ebeye ulaşamadım

bebis nasil canim daha dogurmadim ben benim kiz yerini sevdi
Bebiş çok şükür iyi kuzum :) gelir gelir elbet oda gelir yarın öbürgün bizde olmadı galiba gelmicek derken buraya yazdim kalktım suyum boşaldı geldi minik :)

Bugün canımızı sıktı kayınvalide.
2 gün olmuştu ancak doğum yapalı. Yavrumuz 5dk.görebilmiş çıkmışız Hastaneden. dönüyoruz gözümüz yaşlı elimiz boş. Sütüm damla damla az geliyor o ara. Bu muhteşem varlık aradı . Durum nasıl dedi,, iyi olacak allahın izniyle dedim. Ne zaman alacaksınız dedi, söylemiyorlar dedim . Sütün geliyor mu dedi, sağmaya çalışıyorum, az az geliyor şimdi işte dedim . Baksana kızım şöyle ye böyle iç dedi . Tabi ki yapıyorum dedim. Bana hiç yapmıyormuşsun gibi geliyor dedi. O ne demek dedim, öyle şey olur mu dedim. Gözümle görmüyorum ya hani dedi, sanki hiç birşey yemiyor içmiyormuşsun gibi geliyor bana dedi. Ve bu muhabbeti kızlar 2 gün üst üste yaptı . 2.nci gün dedim ki ona lütfen böyle demeyin. Beslenmeme nasıl dikkat etmem , böyle bir şey olabilir mi? Hem bu çocuğu bizden daha fazla kim düşünebilir, gerek yok böyle şeylere dedim ve kapattım telefonu .
Kadın günlerce sustu sustu bugün yavrumuzu aldığımızı duyar duymaz ben size kırgınım ben size dargınım, gelmeyecem vs.... Demeye başlamış. Beni aradı ilk soğuk soğuk halhatır sordu kapattı, bor yabancı gibi. Çok soğuktu şaşırdım. Hayırdır inşallah dedim. Eşim onla tartışmış bu tipleri yüzünden Gelmezsen gelme demiş . Göstermeyecem sana demiş . Zaten mesafeli ilişkimiz vardı . Şimdi daha da arttı . Birazdan arayacağım onu, bakalım en mutlu günümüze hangi akla hizmet turp sıkıyor. Bir insan bundan daha fazla ne kadar bencil olabilir ki

Hiç bir şey almadılar bizden

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim alintilayamadim
Bebegim bugun 38+6 3170 kg dogdu
Ikimizde iyiyiz tabi agrim var bayagi, daha yürütmediler biraz gec alindim ameliyata biri daha varmis.
Minisim emiyor şekerinde bi problem yokmus masallah sutum az da olsa geliyor yetiyormus
Allah geride kalanları kurtarsin

Benimde 3yadında oglum ben ne yapcam dogunca. Yandım

Sanki 5 6 yaslarda daha mi iyi olurdu haksizlik mi ettim diye hep dusuncelere dalıyorum bizde aynen yanında sevemiyoruz üzülür diye ama yinede ne yaparsak üzülüyor

Sezaryen mi olucaksın canım. Dün yazışmıştık değil mi hala kanalda değil ikimizin diye. Son durum sezaryen mi senin de?
Yok sezeryan değil normal doğum istiyorum normal doğumda da 3 cm olunca açıklık epidural yapılıyomuş ağrıyı hissetmiyomuşun ama kaslarını kullanabildiğin için ıkınma falan sorun olmuyomuş prenses doğum da deniyo galiba o yüzden

zor bir durum ya gercekten ben vicdanen cok rahatsizim belki sizinki erken kabullenir

Benim oglum henuz 19 aylik benim icin cok erken oldu ve bende cok uzuluyorum. Hastanede kaldigim 3 gun hep ruyalarima girdi, suan evde alisma surecindeyiz, cok kucuk oldugu icin cok uzuluyorum, tam ilgi gosteremiyorum diye cocuklar arasinda bence 5 yas olmali minimum, oncesi cocuklarin hakkina girmek gibi oluyor :/

Benim arkadaşım prenses doğum yani epidural normal doğum yapmış çok kolay geçti dedi 4 cm açıklık olunca iğne vurulmuş ve çok rahattı diyor. Tabi bu durum kişiye göre değişiyormuş ben de sormuştum burada bi başkasının doğumunu yavaşlatmış Dr un tavsiye ediyorsa bence yaptır

Bebek kanala girmiş mi peki? Benimki hala girmediği için sezaryen mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…