2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Emin olamıyorum netten baktım bazılarında baş ağrısı bel ağrısı falan oluyomuş uzun süre bide o kadar rahat bi doğumsa da herkes ister niye yaptıran az diye düşünyorum

Bizim pzt günü randevumuz ama ben yaptırmayacağım çok kötü şeyler okudum

Selam hanımlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı doktor silinme / 10 dedi bebek pozisyonunu almış bol bol yürüyüş dedi bide ebeye bişeyler söyledi nst den sonra ebe jel gibi bişey koydu alttan doktor söyledi açılmayı hızlandıracak dedi şimdi bunun üstüne sancımmı olacak yada ne kadar sürede olacak bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Sanki 5 6 yaslarda daha mi iyi olurdu haksizlik mi ettim diye hep dusuncelere dalıyorum bizde aynen yanında sevemiyoruz üzülür diye ama yinede ne yaparsak üzülüyor
valla yasım müsait olsa beklerdim ama yas ilerledikçe risk artıyor diye cok beklemek istemedik hem kıskanası varsa cocuklar her yaşta kıskanıyor canım nasip böyleymiş

Canlar bir kaç gün içinde 2 kilo gitmiş. Anormal geldi bana. Sizde durumlar nasıl ?

12 gunde 10 11 kilo gitti aldığım tüm. Kilolar gitmiş oldu böylece canim

valla yasım müsait olsa beklerdim ama yas ilerledikçe risk artıyor diye cok beklemek istemedik hem kıskanası varsa cocuklar her yaşta kıskanıyor canım nasip böyleymiş

6 yas var kızımla oğlum. Arasında ama.kızım. evde terör estiriyor resmen. Yaşla alakası yok belki.küçük olunca tam tepki veremiyor sessizlesiyor buyuk.oluncaya hırçınlik saldırganlık ne ararsan oluyor :)

Senin daha kucukmus canim bende aynen ilgilenemedigim icin cok üzülüyorum yazık ettim cocuga diye ağlıyorum sutum kesilecek diye de korkuyorum ama elimde degil biri dokunsa agliyacam o haldeyim lohusalik pskolojisi midir nedir

Sanki 5 6 yaslarda daha mi iyi olurdu haksizlik mi ettim diye hep dusuncelere dalıyorum bizde aynen yanında sevemiyoruz üzülür diye ama yinede ne yaparsak üzülüyor
Kaç olursa olsun oluyor kıskançlık, buradan herkesin de söylediği çevremden de gördüğüm o. Benim kızım da 4 yaşında, en ideal aralık deniyor sözde ama Kahsen de aynı konudan dertli. A anneveoglusu 11 yaş var sanırım o da sıkıntısından bahsetmişti. Kısa zaman da alışıp oynamaya başlasınlar inşallah, benim de tek düşündüğüm kızım şu anda.

Emin olamıyorum netten baktım bazılarında baş ağrısı bel ağrısı falan oluyomuş uzun süre bide o kadar rahat bi doğumsa da herkes ister niye yaptıran az diye düşünyorum

İşte kişiden kişiye değişiyor memnun olan da var olmayan da. Sezeryan bile kimine göre çok zor kimine göre kolay geçiyor bünye meselesi :) benim arkadaş Dr zahide küçük de doğum yaptı o Drun etkisine de bağlı bence videolarına baktıysanız hemen doğurası geliyor insanın:)

27 aylık bir oğul da bende var. İlk günler algilayamadi dün çok yordu bizi. Ben toparlanip ilgilenmeye başlayınca oğlum da yavaş yavaş açılmaya başladı. Tabi ben de bu süreçte çok ağladım. Babalara çok iş düşüyor e

Ben de sağlık sorunlarimdan dolayi 2. Bebe kararını erken verdim. Tek tesellim beraber buyuyecekler birbirlerine arkadaş olacaklar diyorum

Bence şimdi yeni doğum yaptık sağlığımıza tam kavuşamadık büyükle hareketli aktivitelere katılamıyoruz o yüzden eksik hissediyoruz zamanla iyileşip büyükle ilgilendiğimizde rahatlayacağız geçici bir süreç gibi bakıp kendimizi üzmesek mi

Ben de sağlık sorunlarimdan dolayi 2. Bebe kararını erken verdim. Tek tesellim beraber buyuyecekler birbirlerine arkadaş olacaklar diyorum
inşallah canım zorlanıcaz ama napalım yalnız kalmasınlar bizlerden sonra birbirlerine destek olabilsinler inşallah

neyse ki babamız öğretmen ve bunyıl sabahcı saat 1de evde oluyor en azından o büyükle ilgileniyor yoksa cok zor gercekten

Rahmi yumusatiyo açılmayı kolaylastiruyo canim

Kizlar bir şey sorucam. Damar yolu açılan elimin üstünde aynı hizada damar şişti morardı ve dokununca acıyor, uyuşmuş gibi o bölge. Acaba damar yoluyla mı alakalı yoksa emzirme pozisyonundan dolayı elde oluşabilen sorunlardan mı bilemedim. Doğumdan bi hafta sonra oldu yani başta bir şey yoktu. Napsam doktora falan gitmek lazım mı kendiliğinden geçer mi ki

Hanımlar nişan az az gelebilirmi sarı sümüksü akıntı mı nişan mı bilemedim ama az az geliyor

Bi kaç gündür kasılmada yaşıyorum ama sancı yok

Evet düşününce acısız çok mantıklı ama benim hamileliğim de hep zor gitti kesin bi şey olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…