2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İftar ve sahurda suyu bolca tüketiyorum .bende sordum doktora, ilk ay bebek parazit gibi olduğu için herhalükarda beslenir ama sen halsiz kalırsın demişti. Şuan tutuyorum, yemek yedikten sonra asıl kötü oluyorum içim bulanıyor.

Benim iki dogumumda devletde oldu dr cok iyiydi ama iki dogumumda dr kaynaklanan problerimim oldu birisinde plesanta kaldi tekrar ameliyat oldum 2. Kaburgam kirildi cocugumu 6 ay kucaklayamadim bu benim sansimdi bu sehire yeni tasindim devlete iki kere gittim okadar ilgisizdiki anlatamam size deblettede iyi dr var tabiki burda denk gelemedim adam beni ultrasyona bile sokmadi o kadar bende ozele gittim arrkadslarin tavsiyesiyle dediginiz gibi onume 1.5 milyarlik test cikartti devlette yaptirdim en azindan sordugun sorulara cvp veriyo aydinlatiyo cok sikinti yasadim ben hamileliklerimde bu 7. Gebeligim dr devlette calisirken bizi ozeline cagirdiginida gordum o kadar sey yasadimki artik kendi dr oldum desem yeridir Rabbim iyi dr karsilasmayi nasip etsin ne diyeyim....

Bende çok kararsızım ramazan boş geçiyor gibi bi hissiyat içimde ne biliyim. Öte yandan dediğin gibi haksızlık mı bebeğe. 30 günü tek başıma tutmak da zor olacak. Ara ara tutulabilir dediğin gibi haftasonları falan.

Bende tutayım o zaman ya zaten yarıladık gerisini kurtarıyım hiç olmazsa. Mide bulantısı başlarsa orucu da bozar zaten istesek de tutamayız

Kizlar ya demiyim diyorum ama bugun 8+2 yiz ve gogus hassasiyetim azaldi. Normalde hormonlarin tavan yapmasi gereken hafta degil mi? Rahat olmaya calisiyorum ama ne mumkun. Minicik kalbi duracak diye odum kopuyor...

Kanama yerleşme kanamasıdır inşallah. Kalp atışını biz vajinal alabilmiştik o zamanlar. 7+5’te karından duyduk. Sıkışık olma durumu, ultrason cihazının özellikleri,bebeğin gelişimi vs. bir sürü etken var sakın sıkma canını.

ben tutuyorumcanim simdilik zorlamıyor zaten ogkene kadar yatıyorum sonra da aramiyorum doktorum sen bilirsin tutup tutmamayi dedi sadece aksamlari bol su ic dedi zorlanirsam bırakıcam bakalım

ben tutuyorumcanim simdilik zorlamıyor zaten ogkene kadar yatıyorum sonra da aramiyorum doktorum sen bilirsin tutup tutmamayi dedi sadece aksamlari bol su ic dedi zorlanirsam bırakıcam bakalım
Ben çalışıyorum ya canım işteyken zorlar mı tansiyonum düşer bayılrım diye korkuyorum evde olsam tutardım. Kararsızlık sardı beni ama bayada tutan varmış beklemiyodum bu kadar.

söyledıklerınıze katılıyorum ama her hastane aynı degıl. bizim şehir sanslı sanırım bukonuda. Burdakı cok ozele gıttım oncesınde de suanda da en guvenılır hastaneyı sectım ve dr.u. mesela dr.um en son 3hafta once ilk randevuma cagırdı bebişi görduk ve bıdaha kalp atımı ıcın 3hafta sonra gelıceksın dedı 9.haftamda muayenelere de gereksız cagırmıyor sık sık. kan testlerımı yaptım dedım saglıkocagı yapmıstı ustunden 2hafta gecmıstı hıc gerek yok yapmana ozaman tekrar dedı daha bısuru örnek baska bır dr. olsa cok duyuyorum bu sitede de. Hemen 1hafta sonra gel derdı duyulmama ıhtımalıne karşı onlem almıyorlar ya busefer duyamayanlar tekrar gıdıyor.Stres +masraf ıle. :) Ama bana gore de devletten daha muazzam böyle olan özeller. cok ıyı arastırmak secmek lazım

Yani durumunuza göre hareket edebilirsiniz :)
kusmak orucu bozmaz. Hastalıksa. Kişi kendisini kusturursa oruc bozulur. veya ıstegıyle kustugu gerı gıderse kaza gerekır ama ben de tasvıp etmıyorum hamıle annelerın oruc tutmasını. Bebegı koruyan amniyotık sıvıyı etkılıyormuş dinde izni var sonucta. Allah onceden kararlaştırmıs bunu da. Dinde ızın olan seyı acıkcası bebegımi düşünüp yapmam. zaten aclıga normalde de dayanamayıp bayılabılıyorum hele kı su safhada bebegımın kordonu oluşmuş oluyor benden beslendıgı ıcın ıcım elvermez yaa:)

Sagol canim Bakalim artik sali tekrar kendi dr gidicem ama icimde hicbir umitim kalmadi iyiki cocuklarim var onlara bakip sukrediyorum ne zor gunler atlatmisiz ya Rabbim su mubarek gunde isteyen herkese nasip etsin

hastalık dahi olsa kusmak ağız dolusu olursa orucu bozar canım

hastalık dahi olsa kusmak ağız dolusu olursa orucu bozar canım
hayır canım bozmuyor ıste dıyanetın acıklamasına da bakabılırsın. Eniştem dıyanette calısıyor dun gece ablamlardaydık anlattı budurumu bıze

İlk üç ay ve son üç ay tutmayın diyor doktorlar. Su içilmediği için zarar verebiliriz 17 saat susuz kalınıyo. Vebalide var bu işin. Bakalım bende şuana kadar tutmadım eşimde izin vermiyor zaten. Denemedim de hiç.

Çam yağı var burun deliklerine değdiriyosun birde alnına sürüyosun iyi geliyormuş . Bu arada sayfanın geçmiş mesajlarını okudum cnm sende keseni işk gördüğünde 4 mm . Benimkide normal ozman
Evet ben 16 mayista gordum 10 mayista hamileligimi ogrendim 16 da 4mm 29 da tekrar gidecegim

Kizlar ya demiyim diyorum ama bugun 8+2 yiz ve gogus hassasiyetim azaldi. Normalde hormonlarin tavan yapmasi gereken hafta degil mi? Rahat olmaya calisiyorum ama ne mumkun. Minicik kalbi duracak diye odum kopuyor...
Aynı durum bendede mevcut 7+6 dayım ve benimde baya azaldı. Bende baya tereddüt ettim ama yaptıgım araştırmalarda 7.haftanın sonuna doğru göğüslerdeki hassasiyetin azaldığı yazıyor. Salı günü benimde randevum var inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

@Katrina_ kızlar gecen gun bende de o endişe oldu 7+3tüm ve tam ıkı gun sonra daha da hassasalaşmaya basladı sımdı 7+6yız evde yürürken dahi agrıyor daha da buyudu. Ikı gun cok sey farkedıyor 1,2gun sonra tekrar bakın:) arada bızr durdu gıbı gelıyor çünkü mevcut hassaslıga alısıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…