- 22 Kasım 2010
- 11.482
- 20.720
- 598
Ben de ayni haftada kaybettim. O yuzden surekli kendimi dinliyorum.gogus hassasiyetim azaldi mesela bugun cok mutsuzum. Allahim bir daha yasatmasin ayni uzuntuleri...3 ay önce 11. Haftada düşük yaptım da, ondan endişeliyimtekrar yaşar mıyım aynını diye..
Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canımBen ramazanın ilk dört günü tutmuştum.ogrendigim günden beri tutmuyorum.bence tutulmaması daha iyi olur,o kadar uzun saat susuzluk zararlı olur belki.hem kendine eziyet etmeye gerek yok,sonra kazası yapılır.zaten normalde bile artan hormonlar bizi alt üst etti bi de aç susuz kalırsak iyice zorlanınız.ben bebeğimin hakkına girmek istemiyorum.tabi bu benim fikrim.içine nasıl siniyorsa öyle yap canım...
Sanırım yanlış alıntılama yaptınız. Kurmanın orucu bozup bozmayacağıyla ilgili birşey söylemedim ben.kusmak orucu bozmaz. Hastalıksa. Kişi kendisini kusturursa oruc bozulur. veya ıstegıyle kustugu gerı gıderse kaza gerekır ama ben de tasvıp etmıyorum hamıle annelerın oruc tutmasını. Bebegı koruyan amniyotık sıvıyı etkılıyormuş dinde izni var sonucta. Allah onceden kararlaştırmıs bunu da. Dinde ızın olan seyı acıkcası bebegımi düşünüp yapmam. zaten aclıga normalde de dayanamayıp bayılabılıyorum hele kı su safhada bebegımın kordonu oluşmuş oluyor benden beslendıgı ıcın ıcım elvermez yaa:)
şimdi araştırdım canım, aynen dediğin gibiymiş, allah razı olsunhayır canım bozmuyor ıste dıyanetın acıklamasına da bakabılırsın. Eniştem dıyanette calısıyor dun gece ablamlardaydık anlattı budurumu bıze
aynen canım. Nasılki dokuz ay boyunca kusan olabiliyosa hiç yaşamayan da olabilir, şans işi biraz.. allah yardımcın olsun senin de, ama bitecek inş az sabırPsikolojik oldugu konusuna katilmiyorum oyle diyene de kiziyorum her anne farkli yasar ya ornek veriyorlar ya bide o hic yasamadi sen nazlaniyosun diyorlar sinirleniyorum ya hepimiz ayni degiliz inanirim bn kac haftadir cekiyorum onu allah biliyo
canım şuan bende hiç göğüs hassasiyeti yok,daha hiç olmadı.. ilkinde oldu mu hatırlamıyorum da.Ben hep ilk trimester bittikten sonra gogus hassasiyeti bulanti vs bittigini okudum. Bizim haftalarda gogus hassasiyeti bitmesine pek rastlamadim. Hic hissetmeyen de oluyormuş tabii ama bende vardi daha 1 2 gun onceye kadar. Ins sağlıklıdır cnm bnm daha 2 hafta var kontrole.
allah korusun canım, iyi düşün iyi olsun inşallah3 ay önce 11. Haftada düşük yaptım da, ondan endişeliyimtekrar yaşar mıyım aynını diye..
olabilir hamılelık hali kbakma:)Sanırım yanlış alıntılama yaptınız. Kurmanın orucu bozup bozmayacağıyla ilgili birşey söylemedim ben.
şimdi araştırdım canım, aynen dediğin gibiymiş, allah razı olsun
Bende tutuyorum. İlk aylarda da bebeğe bir etkisi olacağını sanmıyorum. Çünkü her yerde ilk 3 hatta 5 ay annenin depolarından kullanıyor yazıyor. Zaten öyle olmasa ağır mide bulantısı yaşayan annelerin bebekleri ne olcak o zaman. Doktoruma da sordum bulantın aşermen yoksa bir sakıncası yok dedi.Kızlar bişey sorcam oruç tutuyo musunuz ben tutmak istyorum ama susuz kalmak açısından tutmadım bu ramazan da hiç. Doktorda dedi ben nasıl tut diyeyim ki iğnelern var mide bulantın olacak vs ama şuan bulantı yok iftardan sonrada iğne yapılabilir. Şuan da bebeğin beslenmeside yok. Tek problem su. Siz ne düşünüyosunuz?
Ben ayniyim henuz pantolonlara giriyorum simdilil ama benim haftam zaten daha 5 oolacak siz buyumussunuz masallah ilk zamanlar birden sislik oluyor cikiyorIkinci gebeliklerde karin daha cabuk cikar diyorlardi sanirim dogruymus ama bu kadar erken beklemiyordum sizlerde durum nedir kizlar bugun 7+2 yiz daha ama suan gebe pantolunu bakiyorum hicbiri olmuyor
Kötü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsunBen de ayni haftada kaybettim. O yuzden surekli kendimi dinliyorum.gogus hassasiyetim azaldi mesela bugun cok mutsuzum. Allahim bir daha yasatmasin ayni uzuntuleri...
Evet negatif dusunce bebegi de olumsuz yonde etkiliyor biliyorum. Iyi olacak her şey insallah...Kötü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsunkramer ağustos annelerinden hatırlıyorum seni bu defa hersey güzel olacak inancım tam
Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canım
Geçmiş olsun canım, birşey mi dokundu acaba? Bol bol sıvı tüketmeye çalış. Gazı kaçırılmış kola(içine 1 şeker atarsan kaçıyor gazı) haşlanmış patates veya haşlama pilav iyi gelir.Kizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe
Patates hasla ye canım birde pirinç hasla yoğurt ve nişasta katip ye bil su tuket geçmiş olsun canımKizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe
Ben geçtiğimiz pazartesi aldım hamiş paltolonuIkinci gebeliklerde karin daha cabuk cikar diyorlardi sanirim dogruymus ama bu kadar erken beklemiyordum sizlerde durum nedir kizlar bugun 7+2 yiz daha ama suan gebe pantolunu bakiyorum hicbiri olmuyor
Ay evet sende yazmıştın canım bu ne hal böyle yaa biz doğuma nasil gideceğiz kendimden korkar oldum kafama göre hamile pantolonuda bulamadimBen geçtiğimiz pazartesi aldım hamiş paltolonu
Benim gobus çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?