2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canım

Sanırım yanlış alıntılama yaptınız. Kurmanın orucu bozup bozmayacağıyla ilgili birşey söylemedim ben.

hayır canım bozmuyor ıste dıyanetın acıklamasına da bakabılırsın. Eniştem dıyanette calısıyor dun gece ablamlardaydık anlattı budurumu bıze
şimdi araştırdım canım, aynen dediğin gibiymiş, allah razı olsun

Psikolojik oldugu konusuna katilmiyorum oyle diyene de kiziyorum her anne farkli yasar ya ornek veriyorlar ya bide o hic yasamadi sen nazlaniyosun diyorlar sinirleniyorum ya hepimiz ayni degiliz inanirim bn kac haftadir cekiyorum onu allah biliyo
aynen canım. Nasılki dokuz ay boyunca kusan olabiliyosa hiç yaşamayan da olabilir, şans işi biraz.. allah yardımcın olsun senin de, ama bitecek inş az sabır

canım şuan bende hiç göğüs hassasiyeti yok,daha hiç olmadı.. ilkinde oldu mu hatırlamıyorum da.

3 ay önce 11. Haftada düşük yaptım da, ondan endişeliyim tekrar yaşar mıyım aynını diye..
allah korusun canım, iyi düşün iyi olsun inşallah

Ikinci gebeliklerde karin daha cabuk cikar diyorlardi sanirim dogruymus ama bu kadar erken beklemiyordum sizlerde durum nedir kizlar bugun 7+2 yiz daha ama suan gebe pantolunu bakiyorum hicbiri olmuyor

Bende tutuyorum. İlk aylarda da bebeğe bir etkisi olacağını sanmıyorum. Çünkü her yerde ilk 3 hatta 5 ay annenin depolarından kullanıyor yazıyor. Zaten öyle olmasa ağır mide bulantısı yaşayan annelerin bebekleri ne olcak o zaman. Doktoruma da sordum bulantın aşermen yoksa bir sakıncası yok dedi.

Kızlaaaar, bebelerimiz çoğunlukla oğlak olacak galiba
Özelliklerine bakın

Eklentiler

• FD49D264-84F9-4B60-BA70-8EA31610074B.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 125
  • BE42480E-16DE-418C-BDB3-ACB348D76F35.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 125
  • 270FFD9C-8DE4-4B40-9348-9B78BCDB45F5.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 123
Ikinci gebeliklerde karin daha cabuk cikar diyorlardi sanirim dogruymus ama bu kadar erken beklemiyordum sizlerde durum nedir kizlar bugun 7+2 yiz daha ama suan gebe pantolunu bakiyorum hicbiri olmuyor
Ben ayniyim henuz pantolonlara giriyorum simdilil ama benim haftam zaten daha 5 oolacak siz buyumussunuz masallah ilk zamanlar birden sislik oluyor cikiyor
gobek

Ben de ayni haftada kaybettim. O yuzden surekli kendimi dinliyorum.gogus hassasiyetim azaldi mesela bugun cok mutsuzum. Allahim bir daha yasatmasin ayni uzuntuleri...
Kötü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun kramer ağustos annelerinden hatırlıyorum seni bu defa hersey güzel olacak inancım tam

Bel ağrım carvar benim arkadaşlar göğüs hasasiyetim hiç olmadı halende yok mide bulantısıda yok oruç ta tutuyorum.ama kızlar bişey soracagim benim kollarım uyusmaya başladı .neden olabilir sizce

Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canım

Beta için daha önce konuşmuştuk seninle,doktor gerek görmedi ama muhtemelen 5000 lerdedir diye.kalp atışı için de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.garanti olsun diye canım.evet günlerimiz aynı benim kesemi 7mm ölçtü dün sabah

Kizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe

Geçmiş olsun canım, birşey mi dokundu acaba? Bol bol sıvı tüketmeye çalış. Gazı kaçırılmış kola(içine 1 şeker atarsan kaçıyor gazı) haşlanmış patates veya haşlama pilav iyi gelir.

Patates hasla ye canım birde pirinç hasla yoğurt ve nişasta katip ye bil su tuket geçmiş olsun canım

Ben geçtiğimiz pazartesi aldım hamiş paltolonu
Benim gobus çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…