2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen bizim durumda aynı Doktorum hatta kendi dedi siz yapın dedi kendisi öğretti nasıl yapılacağını 12.haftaya kadar yapıcaz. Bakalım sonu iyi olsunda hepimizin emeklerine acılarına deysin.
Aynen razıyım valla tatlı şikayetler bunlar Allahıma çok şükür:) öyle alıştım ki iğneye vurulmayı bıraksam sanki progesteron hemen düşecek gibi korkuyorum yani bana kalsa 9 ay vurulurum gık demem yeterki tutunsun bebişlermiz :)

amin canim hayitlisi aa hic bilmiyodum
İkizlere dikkat edersen farkedersin canım . İkisi aynı kiloda doğmaz Büyüdükçe birisi gürbüz, çok güzel olurken . Diğeri zayıf çelimsiz oluyor Okulda da farklı oluyorlar. Hatalıklara yakalanma durumları da . Boyları da. Çevremde çok ikiz gördüm. Hep böyleydi. Kadın doğumda çalışmışlığım da var .gözlemlemelerim de böyle . Allahtan ikiz olursa amenna. Ama ikiz olsun diye uğraşmam .

kismet canim bakalim

Bugun lekelenmem oldu dr gittim sanstaan hafta sonu dr yok devlettekilerde cins 6+2 yiz kalp atislarini alamiyorum dedi kese normalmi degilmi soylemedi igne ilac verdi kismet dedi gonderdi sali kontrolum var onu bekliyorum kese 1.45 cm normalmi degilmi bilmiyorum

zaten devlettekilerde hep oyle bise demezler hemen kotuyu derler inan bnde blmyrjm iyi dusunelim ins hayirli haberlerink alalim

Karindami bakti keseye ? Benim 5+3 te kese 14.2 çıkmıştı karindan bakmisti yolk sac falanda gozukmuyordu erken oldugu icin daha sonra 6+4 ate kalp atislarinida embroyoyuda gördük .
Bu arada sizin olayda cok ilginc olmuş ozelde bulmamissiniz ama devlette kadin dogumcu bulmussunuz bence şanslısınız
Bende nedense ozeldeki doktora inanip guvenemiyorum zamaninda cok kaziklarini yedik para uğruna ama cok şükür devletteki doktorum cok iyi sanliyim sanırım biraz o konuda. Tek sıkıntı usg cihazları.

ben de mutfaktan tiksinmiştim, 2 hafta girememiştim, bigün uyandım ve gayet iyiyim inanamadım, psikolojik olsa neden şak diye kesilsin dimi

benim babam ikiz, ama dediğin gibi değil, boy Kilo aynı olanlardan hatta zeka durumları da aynıymış, lisede biri resimden kalmış, diğer yıl diğeri müzikten kalmış ve beraber devam etmişler ilk çocukta ikiz isterdim ben, ben dua ettikçe eşim allahım sen buna bakma diye anti dua etti şimdi diyorum ki hayatım ilk çoçuğun ikiz olmasından daha sıkıntı olan 2. Çocuğun ikiz olması allah hayırlısını versin de ben de istemiyorum artık, oğluma haksızlık ederim gibi geliyor

Insallah canim Rabbim neylerse guzel eyler bekleyip gorecez
Canım bak eğer düşük riski var ise yat ve lavaboya bile kalkmamaya çalış mümkünse. Benim başımdan bir düşük geçti.. sakın ama sakın yerinden kalkma... insallah yerlesme kanamasi gibi birseydir canim. Ama degilse bile korkma sakın

Kizlar hamilelerin bas agrisi icin yaptigi bsy varmi ve ayrica migren hastasiyim ne yapabilirim
ahh canım tüm gün baş ağrısı çektim halada ince ince ağrıyor birkaç atkadaş buz koyun iyi gelir diyordu bi dene istersen geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…