@Katrina_ kızlar gecen gun bende de o endişe oldu 7+3tüm ve tam ıkı gun sonra daha da hassasalaşmaya basladı sımdı 7+6yız evde yürürken dahi agrıyor daha da buyudu. Ikı gun cok sey farkedıyor 1,2gun sonra tekrar bakın:) arada bızr durdu gıbı gelıyor çünkü mevcut hassaslıga alısıyoruz
Bende 21 i son adet tarihim di 26 sında keseyi alttan gördü mevbur kalıp gittim dün o doktora ve bana küçük gibi dedi korkuttu çarşamba kendi doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır
Bende 21 i son adet tarihim di 26 sında keseyi alttan gördü mevbur kalıp gittim dün o doktora ve bana küçük gibi dedi korkuttu çarşamba kendi doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır
Kizlar ya demiyim diyorum ama bugun 8+2 yiz ve gogus hassasiyetim azaldi. Normalde hormonlarin tavan yapmasi gereken hafta degil mi? Rahat olmaya calisiyorum ama ne mumkun. Minicik kalbi duracak diye odum kopuyor...
Canım rahat ol hergun birbirine uymaz bı gün göğüs ağrın olur bir gün mide bulantin bir gün kusarsin bir gün iyi geçer evham yapma bebisin seninle inşallah
ya çok enteresan, mesela bgn yemek yaptım, soğan kullandım hiçbi sıkıntı yok, eşim yeni soğan almış gelmiş poşetin ağzını açmamla öğürüp tuvalete koşmam bir oldu Şuan gayet iyiyim mutfağa gittim çorba kokusu bulandırdı.. bide psikolojik diyorlar ya iyice delleniyorum
Psikolojik oldugu konusuna katilmiyorum oyle diyene de kiziyorum her anne farkli yasar ya ornek veriyorlar ya bide o hic yasamadi sen nazlaniyosun diyorlar sinirleniyorum ya hepimiz ayni degiliz inanirim bn kac haftadir cekiyorum onu allah biliyo
Aynı durum bendede mevcut 7+6 dayım ve benimde baya azaldı. Bende baya tereddüt ettim ama yaptıgım araştırmalarda 7.haftanın sonuna doğru göğüslerdeki hassasiyetin azaldığı yazıyor. Salı günü benimde randevum var inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Ben hep ilk trimester bittikten sonra gogus hassasiyeti bulanti vs bittigini okudum. Bizim haftalarda gogus hassasiyeti bitmesine pek rastlamadim. Hic hissetmeyen de oluyormuş tabii ama bende vardi daha 1 2 gun onceye kadar. Ins sağlıklıdır cnm bnm daha 2 hafta var kontrole.
Ben hep ilk trimester bittikten sonra gogus hassasiyeti bulanti vs bittigini okudum. Bizim haftalarda gogus hassasiyeti bitmesine pek rastlamadim. Hic hissetmeyen de oluyormuş tabii ama bende vardi daha 1 2 gun onceye kadar. Ins sağlıklıdır cnm bnm daha 2 hafta var kontrole.
Ben de haftaiçi erken kalkıp işe gittiğim için haftasonları neredeyse öğlene kadar uyur acısını çıkarırdım. Şimdi hafta içi de normal kalkmam gereken saatten 1 saat önce uyanıyorum, haftasonu da aynı şekilde. Tekrar uyumak için zorluyorum kendimi ama ne mümkün
Kızlar bişey sorcam oruç tutuyo musunuz ben tutmak istyorum ama susuz kalmak açısından tutmadım bu ramazan da hiç. Doktorda dedi ben nasıl tut diyeyim ki iğnelern var mide bulantın olacak vs ama şuan bulantı yok iftardan sonrada iğne yapılabilir. Şuan da bebeğin beslenmeside yok. Tek problem su. Siz ne düşünüyosunuz?
Ben ramazanın ilk dört günü tutmuştum.ogrendigim günden beri tutmuyorum.bence tutulmaması daha iyi olur,o kadar uzun saat susuzluk zararlı olur belki.hem kendine eziyet etmeye gerek yok,sonra kazası yapılır.zaten normalde bile artan hormonlar bizi alt üst etti bi de aç susuz kalırsak iyice zorlanınız.ben bebeğimin hakkına girmek istemiyorum.tabi bu benim fikrim.içine nasıl siniyorsa öyle yap canım...
arkadaslar bulantilarmi serum disinda bisey dindirmiyor cok zor okadar kasiliyorki karnim artik bos mideden bisey cikmayinca kahve leke geldi ilk defa acile gittim sukur kalp atsinida gorduk ama inanin bulantim hayattan soguttu ne olur dua edin
Ya kızlar ben haftaiçi saat yedide kalkardım işe gitmek için ama haftasonu uyurdum en azından. Hamileligimi ogrendigimden beri saat altı buçukta uyanıyorum sonra da uyuyamiyorum.hem haftaiçi hem haftasonu altı buçukta,neden hep aynı saat çok garip geliyor bana.sizin de değişti mi uyku düzeniniz ?
Benim de uyku düzenim değişti canım. Nırmalde iş için 7de uyanır, haftasonu 9a kadar uyurdum. Şimdi hiçi hsonu 6-6:30 gibi uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum. Benimki stresten olabilir. Ciddi derecede endişeliyim.
Benim de uyku düzenim değişti canım. Nırmalde iş için 7de uyanır, haftasonu 9a kadar uyurdum. Şimdi hiçi hsonu 6-6:30 gibi uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum. Benimki stresten olabilir. Ciddi derecede endişeliyim.