2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar hamilelerin bas agrisi icin yaptigi bsy varmi ve ayrica migren hastasiyim ne yapabilirim
Ben de migren hastasiyim ilk hamileligimde ozellikle ilk 3 ayda hormonlar degistigi icin cok tutardi bi yandan da bulanti istifra sonuc hastanede serumla kendime gelirdim
Parol ve minoset icilebiliyor ama ben ilk aylar kimyasal almayi uygun bulmuyorum organ gelisiminin oldugu kritik zamanlar ben forever diye bi markanin aloa verali kremini almistim basa sakaklara suruyorsun acayip yakiyor ama azcik rahatlatiyor,buz da bi nebze anlik rahatlana saglayabilir.

Sağol pazartesi gidicem daha gitmedim doktora senin kac haftalık ilk öğrendiğinde beta hcg kactı
Benim regli 3 gün geçtiğinde 882 idi şuan 8inci haftamdayım çok şükür ama beta hcg oranları kişiden kişiye değişir pazartesi hemen gelsin o zaman :)

Aynen bnm de esim oruclu oldugu icin mecali kalmiyor gun icinde. Bnm de kasiklarimda agri var ara ara. Bir de ultrasonda doktor kanama alanina benzer bir sey gordu onlem amacli progestan verdi. Dun ona basladim. Bebek biraz daha buyusun de bakariz artik :)

Hele bi iki üç ay olsun karın çıksın anlarız mide bulantısı da yok bende işe nasıl gitcem o halde bilmiyorum :) yanıma poşet alırım artık sürekli lavaboya yetişemem

Şu anda sancim falan da yok.surekli endişe içindeyim.düşer mi düştü mü acaba diye.sanirim kucağıma alana kadar içim rahat etmeyecek :) dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum.

Kizlar hamilelerin bas agrisi icin yaptigi bsy varmi ve ayrica migren hastasiyim ne yapabilirim
Çam yağı var burun deliklerine değdiriyosun birde alnına sürüyosun iyi geliyormuş . Bu arada sayfanın geçmiş mesajlarını okudum cnm sende keseni işk gördüğünde 4 mm . Benimkide normal ozman

Aynen ya arkadaşlarıma da dayanamadım söyledim herkese. Kalp atışını bekleyecektm güya dayanamadım bide uzun süredir benden beklenti var çok sevindiler. olmuş bitmiş gibi de yayıldı bilgi:) sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah çok kolay ve sağlıklı zamanında gelişim gösteren sıkıntısız bir gebelik geçiririz inşaallah endişe çok fazla gerçekten. depresif polyanna

Özel hastanelerden ziyade devlet hastaneleri bana daha güven veriyor çünkü ticari kaygı yok ailemdende 3 tane doktor var biri özelde çalışıyordu ve sürekli hastalardan gereksiz yere kan ultrason vs.istiyorlarmış hastane yönetiminin isteğiymiş ve kendisi bu etik olmayan durumlara dayanamadı ve maaşı daha az olmasına rağmen devlete geçti ama psikolojik olarak kendini çok daha huzurlu hissettiğini söyledi.Ben özele gideceksemde doktorun çalışma geçmişine iş deneyimine hastanenin internet sitesinden bakıyorum eğer devlet hastanelerinde yıl olarak daha çok çalışmışsa o doktoru tercih ediyorum çok çeşitli vaka ve hasta görüyorlar kesinlikle tecrübe ve bilgileri daha fazla oluyor yani işin asıl çileli mutfağında yetişen doktorları tercih ediyorum.

Kızlar bişey sorcam oruç tutuyo musunuz ben tutmak istyorum ama susuz kalmak açısından tutmadım bu ramazan da hiç. Doktorda dedi ben nasıl tut diyeyim ki iğnelern var mide bulantın olacak vs ama şuan bulantı yok iftardan sonrada iğne yapılabilir. Şuan da bebeğin beslenmeside yok. Tek problem su. Siz ne düşünüyosunuz?

Şu anda sancim falan da yok.surekli endişe içindeyim.düşer mi düştü mü acaba diye.sanirim kucağıma alana kadar içim rahat etmeyecek :) dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum.
Aynen canım acaba içimde duruyormu diyorum kalbi atıyormuki napıyorki zormuş bu işler ilk çocukta hic böyle evhamlarım yoktu
Hiç unutmam eşim ufak kaza bi kaza yapmıştı ben kafamı vurmustum su içtim eve geldim yattım o kadar sakinmişiz

Bir de benim ilk hamileligim ilk heyecanım:) şaşkın ördek gibiyiz eşim de ben de :)

Ya kızlar ben haftaiçi saat yedide kalkardım işe gitmek için ama haftasonu uyurdum en azından. Hamileligimi ogrendigimden beri saat altı buçukta uyanıyorum sonra da uyuyamiyorum.hem haftaiçi hem haftasonu altı buçukta,neden hep aynı saat çok garip geliyor bana.sizin de değişti mi uyku düzeniniz ?

Ben de haftaiçi erken kalkıp işe gittiğim için haftasonları neredeyse öğlene kadar uyur acısını çıkarırdım. Şimdi hafta içi de normal kalkmam gereken saatten 1 saat önce uyanıyorum, haftasonu da aynı şekilde. Tekrar uyumak için zorluyorum kendimi ama ne mümkün

Ben tutuyorum ama sanirim ya aralikli devam edicem ya birakicam ogretmenim 2 bucuk yasinda oglum da var cok erkn uyaniyor hareketli zamanlari da dilim damagim kuruyor,sicak da bir sehirdeyiz oruc olunca karnimdakine haksizlik mi ediyorum acaba diye biraz tereddut etmeye basladim

Benim gibi düşünen biri daha :) kesinlikle canım gereksiz yere tahlil yada bile isteye yanlış tedavi uygulayanini gördüm ben gozumun icine baka baka bizi kandırdı ki hu doktor tanıdığımız biriydi özel hastaneye bi kere gitmeyi düşünüyorum oda renkli usg görüntüsü olsun diye ilerleyen haftalarda :) ama doktorun ne dedigine kulağımı tıkayacağım . bu özel algimi yikan tek yer oldu orasi memorialdi ❤

Benim ilk zamanlar oyleydi gecenin bi yarisinda uyanip uyuyamiyordum ama simdi düzeldi kızım musade etseudi haftasonu uyumayi cok isterdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…