Senin haftalardayken benim de mide bulantım yoktu :)) inşallah olmaz bulantın. İlk kez duydum kol uyuşması ağır falan taşımıyorsun dimi? Kalp ritmini falan ölçtür istersenBel ağrım carvar benim arkadaşlar göğüs hasasiyetim hiç olmadı halende yok mide bulantısıda yok oruç ta tutuyorum.ama kızlar bişey soracagim benim kollarım uyusmaya başladı .neden olabilir sizce
Karnını üşütme sıcak tut beline ceket falan bağla. Hamilelikte oluyormuş kabızlık ve ishal korkmaKizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe
Bunu hic duymamistim iyiymis :) iyi düşünelim iyi olsun tabii ki.guzel haberler paylasalim hep burdan ins@Katrina_ benim tek belirtim yanaklarımın pembeleşmesi. Ben de gidip gelip aynaya bakıyorum yanağım pembeyse içim rahatlıyor. Hakkımızda hayırlısı, endişelensem de benim içimde iyi bir his var açıkçası. Allah tamamına erdirsin inşallah.
evet hatırladım canım dün 5000 di bugün biraz daha artmıştır kese 7 mm çok iyi canım 5 mm beklenen çünkü. Maaşallah diyelim böyle devam eder inşaallah benimkide iyidir bu sefer biraz geç gidicem perşembe falan olabilir haberleşiriz gelişmeleriBeta için daha önce konuşmuştuk seninle,doktor gerek görmedi ama muhtemelen 5000 lerdedir diye.kalp atışı için de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.garanti olsun diye canım.evet günlerimiz aynıbenim kesemi 7mm ölçtü dün sabah
canım okadar çoksa vücudun susuz kalmıştır, aslında gidebilsen de bi serum taksalar çok iyi olur.. gidemezsen yoğurda nişasta kat, patates haşla, muz ye, ve bol bol su iç..Kizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe
13 Haziran'da kaç hafta kaç günlük olacaksınız o önemli. :) Biz 6+4'te net bir şekilde duyduk. O civarlarda olacaksanız bence gidin.Kızlar kalp atışı duyanlara bir sorum olacak :) benim 25 Mayıs'ta karından ultrasonda kese gözükmedi vajinalde gözüktü kese, 5 mm. Doktor Embriyoda kalp atışı henüz yok küçük dedi. Sizce bayram öncesi 13 Haziran da gitsem kalp atışı görebilir miyiz artık? Tabi bi sorun yoksa inşallah.. Bayramda ailelerimize söyleyeceğiz ,kalbini duyduk demeyi de çok isterim :)
13 Haziran'da kaç hafta kaç günlük olacaksınız o önemli. :) Biz 6+4'te net bir şekilde duyduk. O civarlarda olacaksanız bence gidin.
olabilir hamılelık hali kbakma:)
O zaman yorum yapamayacağım.Bugün SATa göre 6+6 yım hatta ben de 6+4 gittim keseyi bile karından göremedi geç döllenmeymiş neredeyse 2 hafta geriden geliyor. Oyüzden -2 hafta olarak hesaplarsam 13 Mayıs'ta 8 haftalık olacak galiba :)
O zaman yorum yapamayacağım.Ben sata göre söyledim. Sağlıkla duyun inşallah. Ama içinizde kalmasin gidin. :) Duyulabilir bence. Daha 17 gün var. :)
Geçmiş olsun canım, birşey mi dokundu acaba? Bol bol sıvı tüketmeye çalış. Gazı kaçırılmış kola(içine 1 şeker atarsan kaçıyor gazı) haşlanmış patates veya haşlama pilav iyi gelir.
Patates hasla ye canım birde pirinç hasla yoğurt ve nişasta katip ye bil su tuket geçmiş olsun canım
Karnını üşütme sıcak tut beline ceket falan bağla. Hamilelikte oluyormuş kabızlık ve ishal korkma
canım okadar çoksa vücudun susuz kalmıştır, aslında gidebilsen de bi serum taksalar çok iyi olur.. gidemezsen yoğurda nişasta kat, patates haşla, muz ye, ve bol bol su iç..
Haberleşelim mutlaka canım,merak ve heyecanla bekliyoruz o zaman perşembeyievet hatırladım canım dün 5000 di bugün biraz daha artmıştır kese 7 mm çok iyi canım 5 mm beklenen çünkü. Maaşallah diyelim böyle devam eder inşaallah benimkide iyidir bu sefer biraz geç gidicem perşembe falan olabilir haberleşiriz gelişmeleri
Kizlar biliyomusunuz benim mide bulantima dr cok guzel diyodu cunku bebegin canliligin gosterisiymis ben ikisindede ölüuyodum ama sukur diyodum simdi mide bulantim yok goguslerim fora korkuyorum midesi bulanmiyanlarda telas yapmasin her hamilelikte olcak diye bisey yok tabi ben bekliyorum caresiz sali gunune kadar catlayacam icimde hicbir umut kalmadi dua edin olurmuKızlar çok takip edemedim. 2 gündür inanılmaz halsizlik ve iç bulantısı var. Mide bulantısı gibi değil içim bulanıyor. Hep uykum var, tüm gün yattım neredeyse. Kafamı bulduğum heryere koyuyorum. Bunu önlemenin bir yolu yok musanki ömür boyu böyle olacakmışım gibi karamsarım
Merhaba canım, kalp atışları duyulana kadar gebelik rutin testleri yapılmıyor ben de gittim yapmadılar dediğin gibi beta bakalım önce diyorlar, daha erken yani bizim için bi 7. Haftamıza gelelim o zaman detaylı tahlillerinizi yaptırırız meraklanmaKızlar merhaba herkese. Kan testleri yaptırmanızı isteyen doktorlar oldu mu? Yani vitamin genel vs? Ben doktor arayışındayım. İlk gebeliğim çok sıkıntılıydı kalp atışı duymadan kanama başlamıştı hastanede yattım bi hafta sonra duyuldu. 3 ay yerimden kalkmadan yattım. 7. Ay sancı açılma başladı serumlarla durdurduk. Sonra plesanta kireçlendi vs vs . Şimdi kontrollü bi şekilde başlamak istiyorum çok iyi bi hastanede gittim doktora ama 2 gün sonra betaya bakalım dedi sadece hiç bişey konuşmadı anlatmadı zor konuşuyor sanki içime sinmesi için ilgilenmesi her durumu sorup anlatması vs gerekiyor sanırım test yaptıran her türlü soru işareti için önerileri oldu mu doktorlarınızın ?
Canım ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi ilk muaneye girtiğimde deaylı kan testi istedi doktorum vitaminler troidler vs bakıldı ben deKızlar merhaba herkese. Kan testleri yaptırmanızı isteyen doktorlar oldu mu? Yani vitamin genel vs? Ben doktor arayışındayım. İlk gebeliğim çok sıkıntılıydı kalp atışı duymadan kanama başlamıştı hastanede yattım bi hafta sonra duyuldu. 3 ay yerimden kalkmadan yattım. 7. Ay sancı açılma başladı serumlarla durdurduk. Sonra plesanta kireçlendi vs vs . Şimdi kontrollü bi şekilde başlamak istiyorum çok iyi bi hastanede gittim doktora ama 2 gün sonra betaya bakalım dedi sadece hiç bişey konuşmadı anlatmadı zor konuşuyor sanki içime sinmesi için ilgilenmesi her durumu sorup anlatması vs gerekiyor sanırım test yaptıran her türlü soru işareti için önerileri oldu mu doktorlarınızın ?
Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ben o yüzden testte görür görmez hemen gittim ama bişiy yapmadı geneCanım ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi ilk muaneye girtiğimde deaylı kan testi istedi doktorum vitaminler troidler vs bakıldı ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?