benim 5000 di cmtsi. belkide herkese göre farklı bu beta hcg yada benim geç döllendi senin daha erken döllenmiştir :) bazen tek kese içinde ikiz de olabiliyor. sonradan görünebilir:) belli olmuyo hiçbişey.Keseyi gördük canım tek kese idi... cok mu fazla haftasina gore?
Simdi haftasina göre internete baktim biraz. Bu hafta 1.000 lerden 50.000 lere kadar olabilirmiş aralık.benim 5000 di cmtsi. belkide herkese göre farklı bu beta hcg yada benim geç döllendi senin daha erken döllenmiştir :) bazen tek kese içinde ikiz de olabiliyor. sonradan görünebilir:) belli olmuyo hiçbişey.
Yoktu daha önceden. Bu yaşıma kadar hiç böyle bi problemim olmadiNormalde de kabızlık probleminiz var mıydı ?
Bol su ve yürüyüş tek çözüm. Sabahları kuru kayısı veya incir tüketebilirsiniz.
Aynen iyi fikirmiş bu :) sagolArkasindan ılık su iç ayni etkiyi midende göstersin canım
Cumartesi kac arti kacti brn 5+4 te sırf meraktan bakmıştım 12800 çıkmıştıSimdi haftasina göre internete baktim biraz. Bu hafta 1.000 lerden 50.000 lere kadar olabilirmiş aralık.küçük bir stres yaşadım
Cumartesi gunu 15.740 idi. Bugün tekrar tahlil yaptıracağım ogleden sonra... şuan biraz kötüyüm çünküCumartesi kac arti kacti brn 5+4 te sırf meraktan bakmıştım 12800 çıkmıştı
Evet bu fikir çok güzel kilolarımızı ya hafta başı pazartesi ya hafta sonu yazsak en azından birbirimizden destek alıp fazla kilo alıp ipin ucunu kaçırmayız.selam
bugün iş arkadaşım uyuyup kalmış sabah araç onu bekledi işe geç kalmayalım diye hızlı gittiler. beni araba tuttu sabahtan beri sürünüyorum. zaten midem hassas bu durum iyice tetikledi.tutuyorum kendimi
hala doktora gitmedim. tüm hafta sonumu oğlum dolduruyor işe koşarak geldim resmenevde daha çok yoruluyorum. oğlumu kucakladığım için akşam kasık ağrım oldu.
sizler nasılsınız herşey yolunda mı
haftalık kilo takibi işini nasıl yapalım önerisi olan var mıı.iştahım tavan bu arada.
Günaydın kızlar, folik asit takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz?
EFA MOM tablet veya SOLGAR VM-75 tablet kullanan var mı?
ha iyi bende geriden geliyom diye strese girdim çıktım diyomuşumSimdi haftasina göre internete baktim biraz. Bu hafta 1.000 lerden 50.000 lere kadar olabilirmiş aralık.küçük bir stres yaşadım
Merhaba sonunda aydinda yaşayan biri daha ve yasimizda ayni :)Merhaba ben de dahil olabilir miyim aranıza
İlk bebiş olacak nasipse
31 Ocak 2019 diyor takvimler
Aydında yaşıyorum
28 yaşındayım
Henüz doktora gitmedim.
Tüp bebek zaten şu an daha beta hcg yaptırıp duruyoruz.
Bakalım ne zaman çağıracak doktorumuz
Beklemedeyiz
Cumartesi kac haftaliktin demek istemistim canim bence yaptirmasan iyiydi cunku artik gerek yok ve artik ikiye katlanma suresi uzadı 96 saatte kadar sürebilir sonuc beklediğinden dusuk cikarsa evham yapacaksin bosyereCumartesi gunu 15.740 idi. Bugün tekrar tahlil yaptıracağım ogleden sonra... şuan biraz kötüyüm çünkü
kız sen ne zaman geldin hoşgeldin ocak annesi :) nasıl gidiyorMerhaba ben de dahil olabilir miyim aranıza
İlk bebiş olacak nasipse
Aydında yaşıyorum
28 yaşındayım
Henüz doktora gitmedim.
Beklemedeyiz
Ben istemedim canim dr istedi. Cumartesi gunu 5+1 idim.Cumartesi kac haftaliktin demek istemistim canim bence yaptirmasan iyiydi cunku artik gerek yok ve artik ikiye katlanma suresi uzadı 96 saatte kadar sürebilir sonuc beklediğinden dusuk cikarsa evham yapacaksin bosyere
Anladim canim Insallah sorun yokturBen istemedim canim dr istedi. Cumartesi gunu 5+1 idim.
benim de oğlan kucak istiyor. 16 kg, bazen mecbur kalıp aldığımda kasıklarıma feci sancı giriyor sonra da vicdan yapıyorumselam
bugün iş arkadaşım uyuyup kalmış sabah araç onu bekledi işe geç kalmayalım diye hızlı gittiler. beni araba tuttu sabahtan beri sürünüyorum. zaten midem hassas bu durum iyice tetikledi.tutuyorum kendimi
hala doktora gitmedim. tüm hafta sonumu oğlum dolduruyor işe koşarak geldim resmenevde daha çok yoruluyorum. oğlumu kucakladığım için akşam kasık ağrım oldu.
sizler nasılsınız herşey yolunda mı
haftalık kilo takibi işini nasıl yapalım önerisi olan var mıı.iştahım tavan bu arada.
Hpşgeldin canım, ucundan yakalamışsın OcağıMerhaba ben de dahil olabilir miyim aranıza
İlk bebiş olacak nasipse
Aydında yaşıyorum
28 yaşındayım
Henüz doktora gitmedim.
Beklemedeyiz
CANIM KAÇINCI HAFTADA YAVAŞLAMA BAŞLIYOR BETA HCGCumartesi kac haftaliktin demek istemistim canim bence yaptirmasan iyiydi cunku artik gerek yok ve artik ikiye katlanma suresi uzadı 96 saatte kadar sürebilir sonuc beklediğinden dusuk cikarsa evham yapacaksin bosyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?