2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Keseyi gördük canım tek kese idi... cok mu fazla haftasina gore?
benim 5000 di cmtsi. belkide herkese göre farklı bu beta hcg yada benim geç döllendi senin daha erken döllenmiştir :) bazen tek kese içinde ikiz de olabiliyor. sonradan görünebilir:) belli olmuyo hiçbişey.

benim 5000 di cmtsi. belkide herkese göre farklı bu beta hcg yada benim geç döllendi senin daha erken döllenmiştir :) bazen tek kese içinde ikiz de olabiliyor. sonradan görünebilir:) belli olmuyo hiçbişey.
Simdi haftasina göre internete baktim biraz. Bu hafta 1.000 lerden 50.000 lere kadar olabilirmiş aralık. küçük bir stres yaşadım

Simdi haftasina göre internete baktim biraz. Bu hafta 1.000 lerden 50.000 lere kadar olabilirmiş aralık. küçük bir stres yaşadım
Cumartesi kac arti kacti brn 5+4 te sırf meraktan bakmıştım 12800 çıkmıştı

Günaydın kızlar, folik asit takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz?
EFA MOM tablet veya SOLGAR VM-75 tablet kullanan var mı?

Günaydın
Evet bu fikir çok güzel kilolarımızı ya hafta başı pazartesi ya hafta sonu yazsak en azından birbirimizden destek alıp fazla kilo alıp ipin ucunu kaçırmayız.

ha iyi bende geriden geliyom diye strese girdim çıktım diyomuşum niye ikiz falan istemez miydin:)))

Merhaba sonunda aydinda yaşayan biri daha ve yasimizda ayni :)
Hayirli olsun gebeliginiz bebeğinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz Insallah benimde kızım tup bebekti daha sonra kardesi olsun diye iki kez tup bebek denedik olmadi son deneme kimuasal oldu hemen ertesi ay dogal gebelik oldu cok şükür

Cumartesi gunu 15.740 idi. Bugün tekrar tahlil yaptıracağım ogleden sonra... şuan biraz kötüyüm çünkü
Cumartesi kac haftaliktin demek istemistim canim bence yaptirmasan iyiydi cunku artik gerek yok ve artik ikiye katlanma suresi uzadı 96 saatte kadar sürebilir sonuc beklediğinden dusuk cikarsa evham yapacaksin bosyere

kız sen ne zaman geldin hoşgeldin ocak annesi :) nasıl gidiyor

Cumartesi kac haftaliktin demek istemistim canim bence yaptirmasan iyiydi cunku artik gerek yok ve artik ikiye katlanma suresi uzadı 96 saatte kadar sürebilir sonuc beklediğinden dusuk cikarsa evham yapacaksin bosyere
Ben istemedim canim dr istedi. Cumartesi gunu 5+1 idim.

benim de oğlan kucak istiyor. 16 kg, bazen mecbur kalıp aldığımda kasıklarıma feci sancı giriyor sonra da vicdan yapıyorum
Kilo takibi yapmıcam ben ya. Sorgusuz sualsiz tadını çıkara çıkara bu dönem harici kilo alma şansım olmadığı İçin yemenin tadına varıyorum ben hamilelikte sonra gidiyo zaten bi şekil. Hele ki iki çocukla fazlası bile gider diye düşünüyorum

Hpşgeldin canım, ucundan yakalamışsın Ocağı maşallah, inş Kolay bi süreç olur canım hakkımızda hayırlısı

CANIM KAÇINCI HAFTADA YAVAŞLAMA BAŞLIYOR BETA HCG

KIZLAR BU PERŞEMBE DOKTORDA RANDEVUM VAR 7+3 OLACAM ALLAH NASİP EDERSE SİZCE BİR HAFAT SONRASINA RANDEVU ALAYIM MI KALP ATIŞI VS GÖRÜNÜRMÜ 5+3 DE KESE GÖZÜKMÜŞTÜ MM FALAN BİLMİYORUM YOKSA 8+3 Mİ RANDEVU ALAYIM NE DERSİNİZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…