- 21 Mayıs 2018
- 236
- 312
- 18
- 39
Ya kabız değilim ama aşırı şişkinim karnım kocaman cidden benimde rahat 6 aylık oldu gibi nefes alacak yerim kalmıyor bi çorba içsem bile şişiyorum gazdan patlayacağım herhald bendeŞu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye
Canım bendede vardı kayısıyı akşamdan suya ıslıyorum sabah kalkınca suyunu içip kayısılarını yiyorum 4-5 tane bende gecirdi bi dene istersenŞu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye
Denedim onu ama midemi bulandırdı o kayısının su çekmiş yumuş yumuş hali :). Kuru haliyle yiyorum ama çok da etki etmiyor.Canım bendede vardı kayısıyı akşamdan suya ıslıyorum sabah kalkınca suyunu içip kayısılarını yiyorum 4-5 tane bende gecirdi bi dene istersen
Arkasindan ılık su iç ayni etkiyi midende göstersin canımDenedim onu ama midemi bulandırdı o kayısının su çekmiş yumuş yumuş hali :). Kuru haliyle yiyorum ama çok da etki etmiyor.
Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canım
Beta için daha önce konuşmuştuk seninle,doktor gerek görmedi ama muhtemelen 5000 lerdedir diye.kalp atışı için de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.garanti olsun diye canım.evet günlerimiz aynıbenim kesemi 7mm ölçtü dün sabah
Normalde de kabızlık probleminiz var mıydı ?Şu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye
Benim de uykum vargünaydın hamiş anneler nasılsınız ne yapıyosunuz ben sabah kalktım ve işe geldim çok uykum var
Gunaydin cok sukur tama acaba bulantim olmayacak mi bu kez derken hafiften bulantilarim basladi,oglumda cok kotuydum bunkez o kadar fena olmam insallahgünaydın hamiş anneler nasılsınız ne yapıyosunuz ben sabah kalktım ve işe geldim çok uykum var
günaydın hamiş anneler nasılsınız ne yapıyosunuz ben sabah kalktım ve işe geldim çok uykum var
Gecmis olsun canim baya bisikinti atlatmissin bana keseyi gordukten sonra butun tahlilleri yaptidi muhtemelen sanada oyle yaptirirKızlar merhaba herkese. Kan testleri yaptırmanızı isteyen doktorlar oldu mu? Yani vitamin genel vs? Ben doktor arayışındayım. İlk gebeliğim çok sıkıntılıydı kalp atışı duymadan kanama başlamıştı hastanede yattım bi hafta sonra duyuldu. 3 ay yerimden kalkmadan yattım. 7. Ay sancı açılma başladı serumlarla durdurduk. Sonra plesanta kireçlendi vs vs . Şimdi kontrollü bi şekilde başlamak istiyorum çok iyi bi hastanede gittim doktora ama 2 gün sonra betaya bakalım dedi sadece hiç bişey konuşmadı anlatmadı zor konuşuyor sanki içime sinmesi için ilgilenmesi her durumu sorup anlatması vs gerekiyor sanırım test yaptıran her türlü soru işareti için önerileri oldu mu doktorlarınızın ?
Kızlar merhaba herkese. Kan testleri yaptırmanızı isteyen doktorlar oldu mu? Yani vitamin genel vs? Ben doktor arayışındayım. İlk gebeliğim çok sıkıntılıydı kalp atışı duymadan kanama başlamıştı hastanede yattım bi hafta sonra duyuldu. 3 ay yerimden kalkmadan yattım. 7. Ay sancı açılma başladı serumlarla durdurduk. Sonra plesanta kireçlendi vs vs . Şimdi kontrollü bi şekilde başlamak istiyorum çok iyi bi hastanede gittim doktora ama 2 gün sonra betaya bakalım dedi sadece hiç bişey konuşmadı anlatmadı zor konuşuyor sanki içime sinmesi için ilgilenmesi her durumu sorup anlatması vs gerekiyor sanırım test yaptıran her türlü soru işareti için önerileri oldu mu doktorlarınızın ?
Gunaydin cok sukur tama acaba bulantim olmayacak mi bu kez derken hafiften bulantilarim basladi,oglumda cok kotuydum bunkez o kadar fena olmam insallah
Günaydın canım.. Aynı haldeyiz gece saat 10 u göremez oldum uykudan. Sabah da alarm çalmadan kalkıyorum ama 2 saat sonra hiç uyumamış gibi oluyorum.
C.tesi dr.a sordum vitamin vs. yazsanız iyi gelir mi diye, ilk 3 ay sadece folik asid kullanacaksın yoksa miden bulanır dedi.
Yapacak bişey yokmuş biraz daha sabır...
baya yüksek canım nerdeyse 3 katı. ikiz ya da üçüz mü acaba kese göründü mü :) güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bugün.Kizlar sizlerle gunlerimiz aynı. Benim cmt hcg 15.740 cikti... bugun tekrar gitmem gerek hastaneye..
sürekli gün kurusu ye varya o olmasa napardım bilmiyorum. bide demir ilacı alıyorum takviye sen düşün halimi. ayrıca kasıklarıma bir baskı oluyo anlatamam yaparken. ıkınma da yok işkenceye dönüşebiliyor haliyle. sanırım rahim baskı yapıyormuş genişlediği için bağırsağın ucuna.Şu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye
Keseyi gördük canım tek kese idi... cok mu fazla haftasina gore?baya yüksek canım nerdeyse 3 katı. ikiz ya da üçüz mü acaba kese göründü mü :) güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?