2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye

Şu kabızlığa çözüm yok mu ya, nefes alamıyorum artık. Karnım da taş gibi ve kocaman. Eşim dalga geçiyor millet 9 aylıkken böyle diye
Ya kabız değilim ama aşırı şişkinim karnım kocaman cidden benimde rahat 6 aylık oldu gibi nefes alacak yerim kalmıyor bi çorba içsem bile şişiyorum gazdan patlayacağım herhald bende

Canım bendede vardı kayısıyı akşamdan suya ıslıyorum sabah kalkınca suyunu içip kayısılarını yiyorum 4-5 tane bende gecirdi bi dene istersen

Canım bendede vardı kayısıyı akşamdan suya ıslıyorum sabah kalkınca suyunu içip kayısılarını yiyorum 4-5 tane bende gecirdi bi dene istersen
Denedim onu ama midemi bulandırdı o kayısının su çekmiş yumuş yumuş hali :). Kuru haliyle yiyorum ama çok da etki etmiyor.

Seninle aynı gün görünüyoruz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktor bide beta hcgn en son kaçtı canım

Kizlar sizlerle gunlerimiz aynı. Benim cmt hcg 15.740 cikti... bugun tekrar gitmem gerek hastaneye..

Normalde de kabızlık probleminiz var mıydı ?
Bol su ve yürüyüş tek çözüm. Sabahları kuru kayısı veya incir tüketebilirsiniz.

günaydın hamiş anneler nasılsınız ne yapıyosunuz ben sabah kalktım ve işe geldim çok uykum var

Günaydın canım.. Aynı haldeyiz gece saat 10 u göremez oldum uykudan. Sabah da alarm çalmadan kalkıyorum ama 2 saat sonra hiç uyumamış gibi oluyorum.
C.tesi dr.a sordum vitamin vs. yazsanız iyi gelir mi diye, ilk 3 ay sadece folik asid kullanacaksın yoksa miden bulanır dedi.
Yapacak bişey yokmuş biraz daha sabır...

Gecmis olsun canim baya bisikinti atlatmissin bana keseyi gordukten sonra butun tahlilleri yaptidi muhtemelen sanada oyle yaptirir

Ben dr.uma gitmeden önce sağlık ocağına gidip tüm testlerimi yaptırdım canım. TSH problemim olduğu için beklemedim.

aynen canım dişimizi sıkıcaz artık iyi olsunlarda önemlı degıl

Kizlar sizlerle gunlerimiz aynı. Benim cmt hcg 15.740 cikti... bugun tekrar gitmem gerek hastaneye..
baya yüksek canım nerdeyse 3 katı. ikiz ya da üçüz mü acaba kese göründü mü :) güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bugün.

sürekli gün kurusu ye varya o olmasa napardım bilmiyorum. bide demir ilacı alıyorum takviye sen düşün halimi. ayrıca kasıklarıma bir baskı oluyo anlatamam yaparken. ıkınma da yok işkenceye dönüşebiliyor haliyle. sanırım rahim baskı yapıyormuş genişlediği için bağırsağın ucuna.

selam
bugün iş arkadaşım uyuyup kalmış sabah araç onu bekledi işe geç kalmayalım diye hızlı gittiler. beni araba tuttu sabahtan beri sürünüyorum. zaten midem hassas bu durum iyice tetikledi.tutuyorum kendimi

hala doktora gitmedim. tüm hafta sonumu oğlum dolduruyor işe koşarak geldim resmen evde daha çok yoruluyorum. oğlumu kucakladığım için akşam kasık ağrım oldu.

sizler nasılsınız herşey yolunda mı

haftalık kilo takibi işini nasıl yapalım önerisi olan var mıı. iştahım tavan bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…