Birde bebekken giydiği kıyafete göre rengi farklı görünüyordu koyularda lacivert açıklarda mavi oluyordu nasıl oluyordu bilmiyorum ama resmen göz rengi değişiyordu yansıma falanda olabilr belkioh masallah dr.umuzun dedıgne gore de yesıle doneblr ama zamanı bellı olmaz dedı bakalım zman neyı gosterıcek
Çok teşekkür ederim :)Canım kesin ne kadarki bizdede aynı banttan verdiler ben gayet rahat taktım ve örttü üstünü. Sağdan sola max 10 cm ilk bir kesi var bende
Hayırlı olsun canım
Canım ayrıntılı yazmıştım kavurulacak falan diye öyle yap olur mu
Canım 10 günde falan geçmesi lazımmış bizim kız 23 günlük geçmedi hala. Sarılık kafadan başlayıp ayaklara inermiş. Azalıp bittiğiniz ise ayaklardan başlayıp en son Gözde bitermiş. Bizimkinin hala yüzü sarı geçer inşallah
Emzirmek güzel bir duygu fakat benim enerjimi emiyor :) emzirirken susuyorum uykum geliyor sanki enerjim kalmıyor hiç hoş değil :))
Biliyorum kuzumda yenidogan degil ayni boyle olup mavis sonr yesile donen cok benimkide deniz mavisiymis suan yesil ama aralarda mavilikte var insallah gonlunuze gore olur goz renginizcanım buyenıdogan göz rengı degıl ama kuzenımn bebegı yenıdogan lacıvertı alya ıle alakası yok gözlerı aralarnda 4gun var bızımkı bıldıgın maviş göz dru arkadasımız var o da dedı haftasonu. dönmez bu renk dıye donerse turkuaz tonu gbı yesıl olur anca dedı
Fikrim yok canmkahve göz baskın gözmus herzaman kızz kahveden döner mymıs acaba
Evet sussun yeterki supurge sesi bile ondan iyi bizimki aglamiyorda ih ih aes cikariyor kizariyor kivriliyor kisaca deli ediyorÇığlık dinlenemeden iyidir canım çocuk kendini parçalıyor
bızımkı hepsnde boyle canm ananemıze cektık bn göz rengı konusunda da büyük konustm sanrm sarısın yesıl göz severm mavi göz olmasa ya deyp dururdum hc bsey ıcın yorum yapmamak lazm ya tabı sözkonusu kızım olunca değişti işler:) halbuki biz eşimle sarı,yesılız cokgarıp bakalm nolckBirde bebekken giydiği kıyafete göre rengi farklı görünüyordu koyularda lacivert açıklarda mavi oluyordu nasıl oluyordu bilmiyorum ama resmen göz rengi değişiyordu yansıma falanda olabilr belki
yaa döner inşallah eşim de ben de hayalimiz,yeşil. maşallah senın gözlere dee kuzummBiliyorum kuzumda yenidogan degil ayni boyle olup mavis sonr yesile donen cok benimkide deniz mavisiymis suan yesil ama aralarda mavilikte var insallah gonlunuze gore olur goz renginiz
Canım benimki silikon uçla emebiliyor hatta 2 gündür boş memeyide çekiyor ama biberona alıştığı için emmiyor 10 15 kere çekiyor süt de geliyor ağzına ama bırakıyor ağlamaya başlıyor ki ne ağlama o biberon buraya gelecek triplerine giriyoruyku mahmurluğunda yada keyfi yerindeyse bi 5 dakka emiyor sonrası yok nasıl yapcam bilmiyorum biberon bile seçiyor aventten başkasını almıyor. O uca yakın silikon uçta bulamadım. Benim kız tembel yani...
Kuzum yesile doner o bizimde anane mavi goz anne yesil baba ela ilk dogdumuzda deniz mavisi gozler yesile dondu süt gozudur o mavilik rabbm goblune gore versin kuzumbızımkı hepsnde boyle canm ananemıze cektık bn göz rengı konusunda da büyük konustm sanrm sarısın yesıl göz severm mavi göz olmasa ya deyp dururdum hc bsey ıcın yorum yapmamak lazm ya tabı sözkonusu kızım olunca değişti işler:) halbuki biz eşimle sarı,yesılız cokgarıp bakalm nolck
Yapistrma degil mi dikisleriniz ? Bana dr hastaneden ciktigin gun bantlari sokup dua alabilirsin dedi tertemiz yara yerim
Yok canim biberonla vermiyorum.sutum fazla diye sagiyorum.duruyor dolapta...ilk 2 3 gun olan sari sutleri vericem ama biberonla.Sonra biberonla mi veroosun cnm
Herkeslere bizden mutlu akşamlarkızımın gözleri maviş oldu iyice eşim de yeşile dönsün istiyor eşinle benn yeşiliz diye acaba döner mii? benım annem mavı gözlü ve anneme çok benzetıyorlar eşimn kuzenlerı nevinn dıyo hatta kv trıbe giriyo rengi harıc gözlerı de bana benzıyor cekıklıgı burnu fln
Kızlar bugün kontrole gittik oğlum 300 gr vermiş. Çok üzüldüm.Kakasını da doymadığı için yapmıyormuş. Gögüslerime baktı sütün var ama bebeğe yaramamış dedi. Sagip siringayla verebilirsin dedi ama bu kez de memeyi istemez diye korkuyorum. Kuzum emerken yoruluyor hemen uykuya dalıyor ne yapsam uyanmıyor. Göğsüm de çok kalıyor ama çoğunu uyuyarak geçiriyor. Bundan mi kaynaklandı anlamadım. 10. Günde doğum kilosunu yakalaması lazım dedi doktor.
Masallah güzel kizina canimHerkeslere bizden mutlu akşamlarkızımın gözleri maviş oldu iyice eşim de yeşile dönsün istiyor eşinle benn yeşiliz diye acaba döner mii? benım annem mavı gözlü ve anneme çok benzetıyorlar eşimn kuzenlerı nevinn dıyo hatta kv trıbe giriyo rengi harıc gözlerı de bana benzıyor cekıklıgı burnu fln
Canim sutun varsa..sagip ver biberonla..Oyle ki artık emzirmek istemiyorum resmen çünkü nasılsa kusacak birazdan diyorum bazen kustuğu üzerini değiştirmek istemiyorum birazdan bi daha kusacak diyorum yemin ediyorum hayat enerjimi emiyor kusması, burada çok kızan olacaktır ama artık emzirmeyeceğim mama ile beslensin yoksa bende psikoloji falan kalmadı zehir yok Ya mamada napayım
Ufaciklar ama kopek ettiler bizi peslerindeagzina damlat birde emzirirken elinle tut kafasini avcunun ortasina al direk gogsune yaklastir kafayi sallarken ortaya geldinde bastir gogsune kafasini bir iki cektimi dahada birakmiyor koluna agirca yatir diger elinle tut basini koluna yatir
Dedigin gibi aksilik oldugu icin oyle hissediyorsundur...ya da emmede zorlaniyorsa ondandir belki mutsuzlugun..yoksa mutluluk verici benceKızlar emzirmek oksitosin hormonunu salgilatiyormus o da mutluluk hormonuymus bu yüzden emzirince mutlu olunurmus ama bende hiç böyle bir etki yapmıyor . Tam tersi çok mutsuz hissediyorum , hep olumsuz şeyler geliyor gözümün önüne birde birçok aksilik başımıza geldi son zamanlarda , kendimi çok mutsuz hissediyorum. İlk doğum yaptigim iki gün çok mutluydum ama bebek kuveze girince tersi oldu.
Siz de nasıl durumlar
Bizimkide gri lacivert gibi... esimle benim renkli degil ama..bizim tarafta cok var sarisin mavi goz.Bizimki de lacivert değil gri gibi duruyor. Babamızın gözleri yesil bananne amca mavi bizde merak ediyoruz ne olacak diye :)
Masallah canim..ay ben gozu acik yakaliyamiyorum..zaten japon gozler cizgi gbi..bazen araliyo :)Yaaa bu grubun bebekleri çok tatlı maşAllah, hepinizin profil resmini yerimBen de kuzumu koyayım bari :)
Sende saol kuzumValla öyle, büyüsün sorarım ben ona kollarını mıncırıcam
Uyuyo şimdi sıpa. Uyandığında ilk iş anlattığın gibi denicem canım. Ne güzel anlatmışsın sağol. Bu arada profil fotona maşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?