2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oh masallah dr.umuzun dedıgne gore de yesıle doneblr ama zamanı bellı olmaz dedı bakalım zman neyı gosterıcek
Birde bebekken giydiği kıyafete göre rengi farklı görünüyordu koyularda lacivert açıklarda mavi oluyordu nasıl oluyordu bilmiyorum ama resmen göz rengi değişiyordu yansıma falanda olabilr belki

Çok teşekkür ederim :)

Biliyorum kuzumda yenidogan degil ayni boyle olup mavis sonr yesile donen cok benimkide deniz mavisiymis suan yesil ama aralarda mavilikte var insallah gonlunuze gore olur goz renginiz

Birde bebekken giydiği kıyafete göre rengi farklı görünüyordu koyularda lacivert açıklarda mavi oluyordu nasıl oluyordu bilmiyorum ama resmen göz rengi değişiyordu yansıma falanda olabilr belki
bızımkı hepsnde boyle canm ananemıze cektık bn göz rengı konusunda da büyük konustm sanrm sarısın yesıl göz severm mavi göz olmasa ya deyp dururdum hc bsey ıcın yorum yapmamak lazm ya tabı sözkonusu kızım olunca değişti işler:) halbuki biz eşimle sarı,yesılız cokgarıp bakalm nolck

Biliyorum kuzumda yenidogan degil ayni boyle olup mavis sonr yesile donen cok benimkide deniz mavisiymis suan yesil ama aralarda mavilikte var insallah gonlunuze gore olur goz renginiz
yaa döner inşallah eşim de ben de hayalimiz,yeşil. maşallah senın gözlere dee kuzumm

Ben mamada bibereona alışmasın diye şırınga ile verdim dr da özellikle söyledi biberon vermeyin diye..bir de şırınga ile dene karnı aç olunca alır belki Mamayı kaç cc içiyor peki

Kuzum yesile doner o bizimde anane mavi goz anne yesil baba ela ilk dogdumuzda deniz mavisi gozler yesile dondu süt gozudur o mavilik rabbm goblune gore versin kuzum

Ayy maşallah subhanallah ok tatlı yaa tam ısırmadık bu allah sağlıklı ömürler versin kuzuma

Canım üzülme şakın. Benim kızım 4. Gün 300 gr verdi sarılık oldu kahroldum cahillik hat safhada. Üzüntüden iki gün sütüm kesildi. Doktor mama verdi hiç bir şekilde kabul etmedi kızım. Kaşık şırınga biberon. Sonra kendime kızdım toparlan duygu dedim kendime buradaki arkadaşların tavsiyesi ile yememi içmemi düzene soktum umudumu kaybetmedim. Sütüm geldi şükür. Kızım 23 günlük dün doktora gittik 3470 gr olmuş dedi alması gerekenden de fazla de. Bizim kızda sarılıktan dolayı halsizlik göğüsümde uyurdu meme ağzında ama emmiyordu. Bende yanakları ile saçı ile uğraşarak tetikledim şimdi gayet güzel içiyor.ama hala sarılık :) lütfen üzme kedini toparlan İnan kendine. Bide Dr brown içi pipetli gibi biberon var tavsiye ederim annen göğüsü gibi akımı varmış. Kızıma Philips avent almıştım doğmadan içemedi. Haftada bir kaç gün 2 ser saat işe gidiyorum şuan r brown biberon aldım sağıyorum sütü annem geliyor ben yokken biberon veriyor gayet güzel içiyor. Geldiğimde de ben emziriyorum meme reddi yaŞamadım şükür. Sende olmuoyrsa o biberondan al canım.

Masallah güzel kizina canim

Canim sutun varsa..sagip ver biberonla..
Mama verince kusmuyormu

Valla öyle, büyüsün sorarım ben ona kollarını mıncırıcam
Uyuyo şimdi sıpa. Uyandığında ilk iş anlattığın gibi denicem canım. Ne güzel anlatmışsın sağol. Bu arada profil fotona maşallah ❤

Dedigin gibi aksilik oldugu icin oyle hissediyorsundur...ya da emmede zorlaniyorsa ondandir belki mutsuzlugun..yoksa mutluluk verici bence

Sende saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…