2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
korkma ılk kullanan sen degılsın canım. fazlası zarar sadece.. ayak tabanına surmen yeterli kuzum bizim arklar da kullanmıslar bebeklerine cok da ııyı gelmıs ozamanlar
Canım burda bir arkadaş yazmıştı, adını hatırlayamadım ama hemşireydi sanırım. Ve acı elma yağının çok zararlı olduğunu, bebeklerde komplikasyon yaratıp Allah korusun ölüme kadar gidebildiğini söylemişti. Yüzde 1lik risk olsa bile almayın, sürmeyin derim. Ben çocuğumun ağzına kimyonmuş rezeneymiş vs dahi koymuyorum ne olur ne olmaz diye.

olabılır o her bıtkı ıcın var Allah korusun bebeklerın alerjısı herseye olabılır c anım arastrmadım pek ama kullananları duydum ıse yaradıgını yoksa ben de kullanmadım kendım ıcıyorum süt gectıgı ıcın çayları da kimyon cok ıyı gaz acısından mesela yedıklerımden gaz olunca benım hemen karnım agrır onu önledı bebegıme de gectıgı ıcın onda da azalttı tabı damlamızı duzenlı de kullanınxa rahatlamaya basladı

Kizlar 1ayda bebegin ort kac kilo almasi lazim ? Ay bide yuzu gozu sivilce doldu kizimin 3 4 taneyle baslayip gun be gun artii su an tum yuzunde cok fena kendiliginsen gecer deniliyor ama yok mu bi cozumu
Ilık suyla yıka canım ve bekle kendiliğinden geçecek benim oğlumda da oldu geçti şimdi sukur.
Yüzüne her baktıkça çok üzülüyodum

Kızlar 13 günlük bebeğim geceleri yanımızda uyumak istiyor resmen beşikte basıyor çığlığı yanımıza aldığımda göz ucuyla bakıp uykuya dalıyor napıcamızı şaşırdık yanımızda sabaha kdr rahat uyuyor emmeye kalkıyor sadece aynı sorunu yaşayan varmı evde 2 beşik var ikisinde de vaziyet bu

Biz 28 günlüguz doğduğundan beri vaziyet bu. Iki beşiğinde de yatmıyor benle uyumak istiyor . Çözüm bulamadım daha :/

Biz 28 günlüguz doğduğundan beri vaziyet bu. Iki beşiğinde de yatmıyor benle uyumak istiyor . Çözüm bulamadım daha :/
Ayırdığımda da vicdan yapıyorum ya üzülüyorum ağlıyor uyumuyor. Hep böyle gitsinde istemiyorum nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum

Kokunuzu arıyor olabilir belki beşiğindeyken yanına kıyafetlerinizden koymayı denediniz mi

Maşallah Bebişine canım hep emzirme gerek olamasa da süt bebek emince geliyor süt doluyor hemen göğüs

Ilık suyla yıka canım ve bekle kendiliğinden geçecek benim oğlumda da oldu geçti şimdi sukur.
Yüzüne her baktıkça çok üzülüyodum
Saol canim kaynamis ilimis suyla siliyorum bende ins gecer benimkide sizede gecmis olsun ❤

Kızlar hamileyken imom omega 3 hapı kullanıyordum. Aynı hapın emzirenler için olanı var imom latte diye kullanan var mı aranızda?

Ayırdığımda da vicdan yapıyorum ya üzülüyorum ağlıyor uyumuyor. Hep böyle gitsinde istemiyorum nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum
Daha çok küçükler bzm kokumuza alıştılar kendilerini oyle güvende hissedip uykuya dalabiliyorlar diye dusunuyorum. O yuzden su anda onla beraber yatıyorum çoğunlukla ayırmaya calismiyorum. Daha süt kuzusu onlar bu günler geri gelmeyecek. Uyku eğitimi vs icin daha cok zamanımız var bosver ) gündüzleri de bebek arabasında uyutuyirum çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…