Evet herkes bir ağızdan konusunca insan da ne yapacağını şaşırıyor gündüzleri uyuyor beşiğinde geceleri sıkıntı sadece bakalım artık düzene girer belki zamanlaDaha çok küçükler bzm kokumuza alıştılar kendilerini oyle güvende hissedip uykuya dalabiliyorlar diye dusunuyorum. O yuzden su anda onla beraber yatıyorum çoğunlukla ayırmaya calismiyorum. Daha süt kuzusu onlar bu günler geri gelmeyecek. Uyku eğitimi vs icin daha cok zamanımız var bosver ) gündüzleri de bebek arabasında uyutuyirum çoğunlukla
Değişken ruh hali içindeyim bir mutlu bir hüzünlü çok normal ilk oğlumda ağlak bir ruh hali içinde idim karamsardim bu oğlundaki halime sukrediyorum senin ilk gebelik çok normal arkadaşım biraz evden cik bebeğine bakacak birisi varsa sana iyi gelecektirKızlar emzirmek oksitosin hormonunu salgilatiyormus o da mutluluk hormonuymus bu yüzden emzirince mutlu olunurmus ama bende hiç böyle bir etki yapmıyor . Tam tersi çok mutsuz hissediyorum , hep olumsuz şeyler geliyor gözümün önüne birde birçok aksilik başımıza geldi son zamanlarda , kendimi çok mutsuz hissediyorum. İlk doğum yaptigim iki gün çok mutluydum ama bebek kuveze girince tersi oldu.
Siz de nasıl durumlar
Ben kullanıyorum doktorum verdi. Birde yanında demir ilacı.Kızlar hamileyken imom omega 3 hapı kullanıyordum. Aynı hapın emzirenler için olanı var imom latte diye kullanan var mı aranızda?
Herkeslere bizden mutlu akşamlarkızımın gözleri maviş oldu iyice eşim de yeşile dönsün istiyor eşinle benn yeşiliz diye acaba döner mii? benım annem mavı gözlü ve anneme çok benzetıyorlar eşimn kuzenlerı nevinn dıyo hatta kv trıbe giriyo rengi harıc gözlerı de bana benzıyor cekıklıgı burnu fln
canım sonucu bugün gösterdik doktora redüktan diye bi madde cıkmış testte o da alerjisi olan bebeklerde çıkabiliyormuş ama normal bebeklerde de olabilirmiş tabi bizim alerji geçmişi olunca abide doktor anne diyete devam etsin 2 aylıkken görelim demiş anlıcan ben 1 ay diyete devam umarım alerji degildir öyleyse de çabuk geçer canım sıkıldı bu arada yumurta yiyebilirmişim.Aaa bizim kaka temiz cıktı canim idrardada problem yok birde idrar kulturu istedi onun sonucu persembe gunu ogrenecegiz insallah sizinkide temiz cikar ciltte kizariklik derken icerisi sicak oldugunda basin orda kirmizilik oluyor ama geciyor hemen yarim saate bugun nezmaan yaptiracaksin sonuc hemen cikti bizim banada haber et sonucu
Ya ben hiç oyle yapamıyorum bebeğe eşim ben bakarım sen biraz uyu diyor ama gözüme uyku bile girmiyor hele ki bırakıp dışarı çıkmak imkansız herhalde benim için yorgunluktan gebersem de ben bakarım kimseye bırakmam modundayım :))Değişken ruh hali içindeyim bir mutlu bir hüzünlü çok normal ilk oğlumda ağlak bir ruh hali içinde idim karamsardim bu oğlundaki halime sukrediyorum senin ilk gebelik çok normal arkadaşım biraz evden cik bebeğine bakacak birisi varsa sana iyi gelecektir
Yarına randevu aldım bende götüreceğim kusması yüzünden artık ben dayanamıyorum sürekli kusmasınacanım sonucu bugün gösterdik doktora redüktan diye bi madde cıkmış testte o da alerjisi olan bebeklerde çıkabiliyormuş ama normal bebeklerde de olabilirmiş tabi bizim alerji geçmişi olunca abide doktor anne diyete devam etsin 2 aylıkken görelim demiş anlıcan ben 1 ay diyete devam umarım alerji degildir öyleyse de çabuk geçer canım sıkıldı bu arada yumurta yiyebilirmişim.
canım dışkı testi o istemezseYarına randevu aldım bende götüreceğim kusması yüzünden artık ben dayanamıyorum sürekli kusmasına
sağol canımm evet trıbe giriyor heheh:) Sen nasılsın busabah aklıma geldın girince yazıcsktım kii sen girmiş yazmıssın bebişin nasıll oğluşun nasıll. ay ılkı de oğlandı değil mi:)Maşallah maşallah çok tatlı annesi kuzun bence eşin üzülecek daha çünkü maviş kızım diye sevebilirsiniz kuzuyu maşallah
uykuya geçiş evresini iyi gözlemlemelisiniz bebek henüz normal uykuya geçmeden koyarsanız beşiğine ağlar tamamen yanınıza alınca emzir veya biberon la alıyorsa besle guzelce canım sonra yanınzda yatmasına ızın ver dalınca bırak. ben genelde emme sonrası uyursa memeden cıkarıyorum uyucagınu anladıgımda. 5dk da yatagmda dalıyor sonra besıge koyuyorumKızlar 13 günlük bebeğim geceleri yanımızda uyumak istiyor resmen beşikte basıyor çığlığı yanımıza aldığımda göz ucuyla bakıp uykuya dalıyor napıcamızı şaşırdık yanımızda sabaha kdr rahat uyuyor emmeye kalkıyor sadece aynı sorunu yaşayan varmı evde 2 beşik var ikisinde de vaziyet bu
canım ya öyle zordur kaç günlük oldunuz benim kzıım da buyudugu halde uykusu cogaldı gece engec 1de uyuyor şu uyku saatını 9a cekebılsem bı onu yapamadım. 1de uyuyp bıdaha 5gb memeye kalkıyor sonra uyuyor 8de kalkıyor sonra 9bucukta 11de de yataktan kalkıyoruz. oglen de 2 5arası uyuyor ben de yemeklermı yapıyorum sonra 18,21 veya 19,22 arası uyuyor sonra tekrar gece 1 bu şekilde yiz şuan ama uyumasaydı ben de yemek yapmazdım bebekle su bıle zor alınıyor. baslarda uyumadıgı olmustu ozamanlar ev yemegı alıyorduk annem gidince kv basta verıyordu sonra ıstemedım. bazen de hazır seyler ama hazır olunca çok şey gaz yapıyor. boyle gıtmez inşallah düzelirsiniz ama duzelmezse bu dedıgın mantklı maddi acıdan zorlamayacaksa ev yemekleri yapılan lokantalardan temın edebılırsınızKızımın huyu değişti. Artık gündüzleri uyku süresi Max. 30dk.
Geceleri Max. 3 saat.
Babayı seviyor belli ki.
Göğsümüzde uzun uyuyor . Beşiğinde sürekli sallanmak istiyor .
15 dk. Sürecek kahvaltım saatlerce sürüyor
Yemek pişiremiyorum. Sıkıntı burda. Siz nasıl yapıyorsunuz . Ev yemekleri yapan bir yerle anlaşacam bu gidişle sanırım .
Yok canım ikimizde de mide sorunumuz yok, gene tartıp aa kilo alımı normal deyip göndermesine izin vermeyeceğim, idrar kültürü ve tam idrar tahlili yapıldı temiz çıktı onlar bi de kaka tahlili yaptıralım bakalımcanım dışkı testi o istemezse
sen iste dışkıda mukus kan vs var mı bakılsın inşallah bişey yoktur bu arada sende ve esinde mide sorunu var mı reflüde olabilir
Kızımın huyu değişti. Artık gündüzleri uyku süresi Max. 30dk.
Geceleri Max. 3 saat.
Babayı seviyor belli ki.
Göğsümüzde uzun uyuyor . Beşiğinde sürekli sallanmak istiyor .
15 dk. Sürecek kahvaltım saatlerce sürüyor
Yemek pişiremiyorum. Sıkıntı burda. Siz nasıl yapıyorsunuz . Ev yemekleri yapan bir yerle anlaşacam bu gidişle sanırım .
yaptır için rahat etsin inş bişey yoktur bana da haber et canım spnucuYok canım ikimizde de mide sorunumuz yok, gene tartıp aa kilo alımı normal deyip göndermesine izin vermeyeceğim, idrar kültürü ve tam idrar tahlili yapıldı temiz çıktı onlar bi de kaka tahlili yaptıralım bakalım
Maaşallah ne güzel uykusu varmış. Keşke bizim de olsa öyle yacanım ya öyle zordur kaç günlük oldunuz benim kzıım da buyudugu halde uykusu cogaldı gece engec 1de uyuyor şu uyku saatını 9a cekebılsem bı onu yapamadım. 1de uyuyp bıdaha 5gb memeye kalkıyor sonra uyuyor 8de kalkıyor sonra 9bucukta 11de de yataktan kalkıyoruz. oglen de 2 5arası uyuyor ben de yemeklermı yapıyorum sonra 18,21 veya 19,22 arası uyuyor sonra tekrar gece 1 bu şekilde yiz şuan ama uyumasaydı ben de yemek yapmazdım bebekle su bıle zor alınıyor. baslarda uyumadıgı olmustu ozamanlar ev yemegı alıyorduk annem gidince kv basta verıyordu sonra ıstemedım. bazen de hazır seyler ama hazır olunca çok şey gaz yapıyor. boyle gıtmez inşallah düzelirsiniz ama duzelmezse bu dedıgın mantklı maddi acıdan zorlamayacaksa ev yemekleri yapılan lokantalardan temın edebılırsınız
Eşim yoğun çalışıyor canım. Bir pazar evde diyorum onda da dışarı çıkması gerekiyor. Ya da bizim ailece çıkmamız gerekiyor. Evde olsak yaparım , fırsat kolluyorum.Esin haftasonu bebege bakarken Sen buzluga hafta ici yiyeceginiz biseyler pisirip atabilirsin. Benim buzlugumda haslanmis nohut, fasulye, bezelye,havuc, dogranmis biber Domates sogan, kozlenmis patlican vs var. Yagda buzluktan malzemeleri cikarip(mesela sogan,uzerine nohut, havuc, fasulye) salcayla kavurup et ekleyip kapatiyorum kapagini, 15 dk mi almiyor. Bir de pilav yanina. Yarim saate yemek hazir.
40 'in çıktı dimi kuzum çıkınca düzene girer diyolar öyle mi sencecanım ya öyle zordur kaç günlük oldunuz benim kzıım da buyudugu halde uykusu cogaldı gece engec 1de uyuyor şu uyku saatını 9a cekebılsem bı onu yapamadım. 1de uyuyp bıdaha 5gb memeye kalkıyor sonra uyuyor 8de kalkıyor sonra 9bucukta 11de de yataktan kalkıyoruz. oglen de 2 5arası uyuyor ben de yemeklermı yapıyorum sonra 18,21 veya 19,22 arası uyuyor sonra tekrar gece 1 bu şekilde yiz şuan ama uyumasaydı ben de yemek yapmazdım bebekle su bıle zor alınıyor. baslarda uyumadıgı olmustu ozamanlar ev yemegı alıyorduk annem gidince kv basta verıyordu sonra ıstemedım. bazen de hazır seyler ama hazır olunca çok şey gaz yapıyor. boyle gıtmez inşallah düzelirsiniz ama duzelmezse bu dedıgın mantklı maddi acıdan zorlamayacaksa ev yemekleri yapılan lokantalardan temın edebılırsınız
cıktı tatlımm❤ aslında gece uykumuz hep vardı 10.günden ıtıbaren gece uykusuna alıstrabıldım saatlerı cogalttım ve one çektim 3de bazen 4de uyuyordu. şimdi en gec 1de uyuyor tekrar öncekı uyanma saatıne baglı olarak. ama loğusalık bitince hakikaten daha sakın oldu masallah dıyeym gazını kendı cıkaramıyordu sımdı alttan patpat gıdıyor. daha bır bilinçlendi babasını da tanıyor Ona da gülüyor. Aslında genel olarak sakin bir bebekti gece uykusundan memeye kalkma sıklıgı azaldı 40ımızdan sonra 4, 5saat kesıntısız uyuyor bazen. Gündüz uykularımız çoğaldı ve daha algıları açıldı40 'in çıktı dimi kuzum çıkınca düzene girer diyolar öyle mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?