Bilmiyorum valla ikilemde kaldım canım. Kusma açısından emme öncesi mantıklı geliyor bana
Uykusu değilde kusması beni üzüyor. Açıkcası kustugu zaman sütea ıyorum. Çünkü süt olsun Diye sürekli incir hurma hoşaf bıktım valla :)
Canım maşallah ne tatlı meleğin kıyamam ben ona
Canım bizim emne bitince 5 dk o poZisyonda tutuyorum sonra gazını çıkartıyorum nekadar sürerse o an. Sonrada altını temizliyorum. Yavaş olmayacak özen gösteriyorum ama yinekusuyor
Bende açken değiştircem artık canım. zaten 2 saatte bir emiyor kızım yapacak biley yok. Kussun istemiyorum zaten yatakta ıkınırkrnde kusuyor. Gazını çıkartırkende kusuyor ufff her şekilde kusuyor
Ne kadar kötü bir durum tam kısır döngü. Dizinde kusma sorununuz var bende kontrole gittiğimizde. Kıyafeti geçtim kustugu süte üzülüyorum
Hiç böyle hayal etmemiştim Doğumdan sonrasını hergün yeni birşeyler çıkıyor canım. Analık zor zanaaatmış
Canım maşallah bebeğine çok güzelll
Canım 180 tl olan ödeme emzirme yardımı PTT ye gitmiş bugün alabilirsiniz dedi. 300 tl için aile ve sosyal politikalara bizzat gidip başvurdum 25 Mart’ta PTT den al dedi. 4ocaktaiznim başlamış oldu Doğum 14 Ocak’ta oldu 10 günlük 518 tl hesabıma yattı. E devletten takip edebilirsin. Normalde maaşın elden yatıyorsa, hesap numaranı tanımla direk hesabına yatsın. PTT bankaya gidip uğraşma
Canım dediğin gibi yapıyorum ama yine kusuyor sıpa
Canım gaz çıkartma olayını nasıl yapıyorsun alttan anlatabilirmisin aklıma yattı bu iş