Canım benim ilk gebeliğim de ilk bebeği keseyi gördüğünde söylemişti eşimde videoya çekmişti ilk heyecan vs diye. Daha sonra ki hafta bebeği göremedim dedi biz şok olduk nasıl gördüm demiştiniz video var nasıl olur dedik. Göremiyorum yok takip edeceğiz dedi başka doktora gittik bi daha ona gitmedim nasıl boşuna moralim bozulmuştu. Boşuna stres yaşamıştık. Sende mutlaka git başka doktora bi görüp bi görmeme olmaz hiç sanmıyorum mümkün olduğunuZaten anlamadığım da o canım hiç görmesede boş gebelik deseydi anlardım,yada kalbi durmuş ölmüş deseydi eyvallah ama embriyo yok kuş oldu uçtu
Bu dr insani cildirtir zaten sen bide ayri bi dr git en azindan alttan baksaydi Rabimbyardimcin olsun canimZaten anlamadığım da o canım hiç görmesede boş gebelik deseydi anlardım,yada kalbi durmuş ölmüş deseydi eyvallah ama embriyo yok kuş oldu uçtu
Orda işte nasıl yok resmen orda benimkşde böyle görünüyor doktor ölçmek için işaretledi aynısıEki Görüntüle 2151327
Canım geçen haftaki usg bu
Canım yani göremedim dedikten sonra başka doktora gittimiz o gördümü doğum yaptın doğurdun mu yani????Canım benim ilk gebeliğim de ilk bebeği keseyi gördüğünde söylemişti eşimde videoya çekmişti ilk heyecan vs diye. Daha sonra ki hafta bebeği göremedim dedi biz şok olduk nasıl gördüm demiştiniz video var nasıl olur dedik. Göremiyorum yok takip edeceğiz dedi başka doktora gittik bi daha ona gitmedim nasıl boşuna moralim bozulmuştu. Boşuna stres yaşamıştık. Sende mutlaka git başka doktora bi görüp bi görmeme olmaz hiç sanmıyorum mümkün olduğunu
Kesenin içi dolu internette ki videolarda verilen aynı görüntü içi dolu köşede embriyo var çok belli. Büyük ihtimal ultrasonda sıkıntı olmuş olabilir. bu işi aklında şüphe kalmayana kadar takip et bir iki doktorla yetinme git başka yere tekrar görün olan görünen embriyo nasıl tekrar bakılırken görünmez çok ilginç.Eki Görüntüle 2151327
Canım geçen haftaki usg bu
Canım bende dikkatlice inceledim baktı baktı kese simsiyah cidden yoktu bulamadı bende anlamadım zaten aşağı ultrasona gönderdide yetişemedim saatten dolayı çıkmıştı diğet doktorBu dr insani cildirtir zaten sen bide ayri bi dr git en azindan alttan baksaydi Rabimbyardimcin olsun canim
Geçen hafta pazartesi çekiken usg bu canımOrda işte nasıl yok resmen orda benimkşde böyle görünüyor doktor ölçmek için işaretledi aynısı
Kendini de bizi de üzüyorsun hemen kabullen zaten pes et tamam mı? Daha doktorun gönderdiği ultrasona girmemişsin. Belki alttan bakınca görünecek bir yere tutunmuştur. Kaç gündür başka yere git başka doktora git çıldırdık burda mantıklı değil lütfen o canına yazık ya böyle cümleler kurma çok üzülüyorum. Sence mantıklı mı orda görünen bir canlı bugun yok mantıklı mı?Mecbur gidicem canım kese duruyo zaten kürtaj gerekiyo
Ahh bi anlasam ahhh bi anlasam üzüntüden bişeyde konuşamadım doktorla, dediğin gibi farklı doktorlara gidicem canım enazından içimi rahatlatmam lazım iyi yada kötüKesenin içi dolu internette ki videolarda verilen aynı görüntü içi dolu köşede embriyo var çok belli. Büyük ihtimal ultrasonda sıkıntı olmuş olabilir. bu işi aklında şüphe kalmayana kadar takip et bir iki doktorla yetinme git başka yere tekrar görün olan görünen embriyo nasıl tekrar bakılırken görünmez çok ilginç.
Olabilir görünmeyebilir bak geçen biri yazmıştı tanıdığının ikizinin teki görünmemiş 3 aya kadar. Kocaman olmuştur 3 ayda. Ultrasyon cihazı kötü olabilir bebek kenarda kör bi noktada olabilir. Yarın başka bir yere git alttan baktır gerekirse lütfen bizi kırma bak biz de burda kötü oldukCanım bende dikkatlice inceledim baktı baktı kese simsiyah cidden yoktu bulamadı bende anlamadım zaten aşağı ultrasona gönderdide yetişemedim saatten dolayı çıkmıştı diğet doktor
Kuzum çok haklısın nedim ki söylediklerinin sonuna kadar haklısın ama işte geçen haftada zaten iki hafta geriden geldiğini kalp atışlarının normale göre az olduğunu ve riskli olduğunu söylediği için zaten rahat değildim bugünde böyle olunca işte,,Kendini de bizi de üzüyorsun hemen kabullen zaten pes et tamam mı? Daha doktorun gönderdiği ultrasona girmemişsin. Belki alttan bakınca görünecek bir yere tutunmuştur. Kaç gündür başka yere git başka doktora git çıldırdık burda mantıklı değil lütfen o canına yazık ya böyle cümleler kurma çok üzülüyorum. Sence mantıklı mı orda görünen bir canlı bugun yok mantıklı mı?
Ya daha minicik bir canlı için hemen de kalp atışı geriden geliyor ne demek ya. Senin o ultrasondaki fotografından daha büyük görünüyor kalp atışını duymadık bile gördük sadece. Doktor kalp atışını ölçme gereği duymadı ben de sormadım böyle şeyler için çok erkenKuzum çok haklısın nedim ki söylediklerinin sonuna kadar haklısın ama işte geçen haftada zaten iki hafta geriden geldiğini kalp atışlarının normale göre az olduğunu ve riskli olduğunu söylediği için zaten rahat değildim bugünde böyle olunca işte,,
Ya ben! bitiğimmm gözümde yaş kalmadıOlabilir görünmeyebilir bak geçen biri yazmıştı tanıdığının ikizinin teki görünmemiş 3 aya kadar. Kocaman olmuştur 3 ayda. Ultrasyon cihazı kötü olabilir bebek kenarda kör bi noktada olabilir. Yarın başka bir yere git alttan baktır gerekirse lütfen bizi kırma bak biz de burda kötü olduk
Offff canım yaa ne zor bi günYa daha minicik bir canlı için hemen de kalp atışı geriden geliyor ne demek ya. Senin o ultrasondaki fotografından daha büyük görünüyor kalp atışını duymadık bile gördük sadece. Doktor kalp atışını ölçme gereği duymadı ben de sormadım böyle şeyler için çok erken
Ya ben inanmıyorum kesenin boş olduğuna hiç mantıklı değil. Netten de araştırdım kürtaj yerine beklemişler ve sonradan görünen bir sürü insan var. 7-8 haftada görünmeyenler varYa ben! bitiğimmm gözümde yaş kalmadıçok zor Allahım kimseye yaşatmasın,,zaten riskli diyodu belliydi bişey olacağı ama görünmemesi garip geldi düşmüşmü dedim hayır kese duruyo dedi ayrıca ben sabah beta hcg baktırmıştım >10000 çıkmıştı düşük olmuş olsa değerde düşerdi galiba
Ama o doktorun dediklerine ne kadar inanılabilir ki dünya umrunda değil bence. O yüzden yarın pozitif uyan ve yeni bir doktora git. bekleme sakın bu kadar uzunOffff canım yaa ne zor bi günama başka bi doktora tlfonda danıştım 2 hafta gerilik büyük bi fark düzelmez demişti
Canım cihazı bilmem de doktorluk bi olay değil sanmıyorum çünkü 10 yıllık doktorum iyi biliyo neler yaşadığımı senelerdir uğraştığımı,adamın yüzü düştü zaten olumsuz olduğunu çok belli eden bi doktor normalde hep olumlu konuşurdu iki haftadır yüzü düşükAma o doktorun dediklerine ne kadar inanılabilir ki dünya umrunda değil bence. O yüzden yarın pozitif uyan ve yeni bir doktora git. bekleme sakın bu kadar uzun
1 saate falan hastanenin acil kadın doğum bölümü varmış ona gidicem bu saatten sonra mucize beklemiyorum ama en azından farklı bi açıklama duymak istiyorumCanm başka bi dr a da git. Çünkü mantıksız yani embriyo kendi kendine nasıl kayboluyo. Ins her zaman her şeyin hayırlısı ile karsilasirsin
Canım bugün ki kan tahlilim de >10000 çıktı düşük olsa değer düşerdi sanırım,zaten düşük değil kese duruyo dedi 31mm ama bebek mebek yok orda ayy kafayı yiyecem bu nasıl bi durumAcile git hicbirsey deme ultrasyonun hicbir zarari yok sadece tup brbek oldugunu kasiklarinda agri oldugunu bakabilirmisiniz de dr kese bozulmis dese yine anlayacam kalbi durmus dese yine anlayacam yok ne demek ya en azindan kafandaki sorulara cvp verirsin dualarimiz seninle canim hayirli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?