2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pembepanterr canım bence de kesinlikle başka bir doktora git.hatta imkanın varsa alanında iyi bir doktora muayene ol mutlaka.sen elinden geleni yap gerisi allahın takdiri.şimdiden boş yere üzme kendini.inşallah başka doktor görür.ama olmazsa da Rabbim tez vakitte tekrar nasip eder inşallah.

Bende anlamadım aşağı katta ultrasona gönderdide doktor çıkmıştı saat geçtiği için,doktorun yanına da geri çıkmadım napıcam bilmiyorum acile gitsem bakarlarmı ki
Kesinlikle sana en yakın acile git ve görün tekrar canım iki hafta önce orada olan embriyo nasıl kaybolabilir bak bugun burada bir arkadaşın kalp atışları duyulması ayrıntılı ultrasonda çıktı cihaz çok önemli

Canım ümidim kalmadı ama küçük bi şansım olduğunu bilsem en iyi doktor kimse bulur giderim okadar yani

Bende anlamadım aşağı katta ultrasona gönderdide doktor çıkmıştı saat geçtiği için,doktorun yanına da geri çıkmadım napıcam bilmiyorum acile gitsem bakarlarmı ki
canımm git kadın dogum hastanesıngıt gerekıyorsa agrım var de bakalım orda neolacak. dualarmız senınle. makineden kaynakldır inşallah. cunku Allah korusun düşük sozkonusu olsa kanama,aagrı vs olrdu

Canım iki hafta bile değil geçen hafta bugün aynı saatte kontrolde gösterdi işte embriyo bu dedi, riskli falan demişti zaten ona lafım yok ama bebek ölür anlarımda nereye kayboluyo bu nedir anlamadım ki

canımm git kadın dogum hastanesıngıt gerekıyorsa agrım var de bakalım orda neolacak. dualarmız senınle. makineden kaynakldır inşallah. cunku Allah korusun düşük sozkonusu olsa kanama,aagrı vs olrdu
Canım zaten düşük değil diyo kese 31mm kese vat embriyoyu göremedim dedi bura küçük şehir canım çok alternatif yokki

Canım iki hafta bile değil geçen hafta bugün aynı saatte kontrolde gösterdi işte embriyo bu dedi, riskli falan demişti zaten ona lafım yok ama bebek ölür anlarımda nereye kayboluyo bu nedir anlamadım ki
Canım lütden kasık ağrım var diyerek bir başka hastaneye git ve tekrar baktır en aZından kendine bi açıklaman olur bu belirsizlik çok daha kötü

Canım zaten düşük değil diyo kese 31mm kese vat embriyoyu göremedim dedi bura küçük şehir canım çok alternatif yokki
ya cok ılgınc ama gorundu gecen ve dedıgı gb gorunmuosa ıkncıye bu o anlama gelır git lutfen baska dr.a bılyoruz cokzor ama bı dene kuzum kendını topla❤ yıne senin kararın eşinle de bır konus

Çok üzüldüm bende ya , madem öyle inşallah enn kısa zamanda sağlıkla istedigin haberi alirsin,mübarek zamanlar hürmetine

Canım geçen haftaki usg bu

Bebek göremiyorum dedi ama gecen hafta nokta gibi gözükmüş boş gebelikte dememiş gecen hafta gördüğü neydi hayırlısı canım benim

ya cok ılgınc ama gorundu gecen ve dedıgı gb gorunmuosa ıkncıye bu o anlama gelır git lutfen baska dr.a bılyoruz cokzor ama bı dene kuzum kendını topla❤ yıne senin kararın eşinle de bır konus
Canım bi kaç saat geçsin toparlayanım acile gidicem net bişey söylensinde bende bileyim geçen hafta var bu hafta yok ne ya casper sanki bebek değil

Bebek göremiyorum dedi ama gecen hafta nokta gibi gözükmüş boş gebelikte dememiş gecen hafta gördüğü neydi hayırlısı canım benim
Zaten anlamadığım da o canım hiç görmesede boş gebelik deseydi anlardım,yada kalbi durmuş ölmüş deseydi eyvallah ama embriyo yok kuş oldu uçtu

Canım bugün ben de kalp atışını duymaya gittim, doktor kalp atışı yok olması lazımdı artık dedi, hatta dinletti bana da duyuyor musun bak yok falan dedi. Sonra neyse ayrıntılı ultrasona da git ona gore karar verelim dedi ve orda duydum. Sonucta senin daha önceden görünmüş ve kalp atışı duyulmuştu. Şimdi yok olması biraz garip gibi. Inşallah bi sürpriz yaşarsın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…