2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Rabbim hakkında hayırlısını versin tek doktorla kalma başka bir doktora daha git istersen.

Gerçekten çok üzüldüm. Inşallah kendiliğinden hamile kalırsın da sağlıklı bir yavrun olur en kısa zamanda.

Kızlar elim ayağım tutmuyo gerçekten çok perişanım herkese tek tek cvp veremiyorum kafam hala allak bullak geçen hafta görünen embriyo bugün neden görünmedi anlamıyorım kafam almıyo öldü dese tamam anlıycam yada geçen hafta görünmesede boş gebelik dese yine anlıycam embriyoyu görememek nedir aşağı katta ultrasona gönderdi birde orda baksınlar diye, öylece daha doktorla konuşmadan çıktım,aşagı kattaki doktor çıkmıştı saat geçtiği için öylece çıktım eve geldim bitiğim

Pembepanterr Canım çok üzüldum ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin inşallah tekrar olur bencede başka bir doktora tekrar görün

Canim bAzen aletlere bagli olarak gozukmuyo alttan falan bakmadimi hayirlisi olsun hakkimizda cok uzuldum bende yarin gidcem simdiden cok heyacanliyim bakalim hayirlisi olsun

Canım benim çok geçmiş olsun bence bir doktora daha gözükmende fayda var hakkında hayırlısı olsun

Canım nasıl görünmez anlamadım? Sen kalp atışını bile duymamış mıydın? Devlet hastanesine mi gittin? Bir de özele gitmeyi denesen? Bi prof.a falan görünsen?

Görünmüştü ama kalp atışı duyulmamıştı bende çok şaşırdım. Bence sen yine aynı hastaneye gitmişsin gibime geldi lütfen yarın başka bir hastaneye başka bir doktora görün

Canım en kısa zamanda bu üzüntünün yerini mutluluk haberi alır Allah sabır versin

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim bende 6 ay once yaşadım benzer bir durum zor geçiyo bu dönem ama sen kalbini bozma Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş (

Ya belki goremedi belki ultrasonda sıkıntı vardı o zaman bidaha git doktora başka bı doktora iyi bir doktora

Canim bAzen aletlere bagli olarak gozukmuyo alttan falan bakmadimi hayirlisi olsun hakkimizda cok uzuldum bende yarin gidcem simdiden cok heyacanliyim bakalim hayirlisi olsun
Son cumle keşke ayrı bir mesaj olarak yazılmış olsaydı

Pembepanterr ne desek seni rahatlarız moral oluruz bilmiyorum.. Insan bu kadar zor bulmuskan sanki ilüzyon gösterisi gibi bi anda gorulmemesi kaybetmesi hayatın şakası gibi ama eğer gercekten böyle bir aci yasayacaksanda emin ol ve Rabbimize inan ki daha güzel sevinclerle bunu unutturacagi icindir. Allah im yar ve yardimcin olsun en kısa zamanda sağlıklı bir bebek müjdesi alman temmenisi ile..
En başından beri söylediğim gibi baska bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum siddetle birde gecen haftaki usg resmin varmi ?

Canm başka bi dr a da git. Çünkü mantıksız yani embriyo kendi kendine nasıl kayboluyo. Ins her zaman her şeyin hayırlısı ile karsilasirsin

Canım nasıl görünmez anlamadım? Sen kalp atışını bile duymamış mıydın? Devlet hastanesine mi gittin? Bir de özele gitmeyi denesen? Bi prof.a falan görünsen?
Canım geçen hafta risk var demişti 2 hafta geriden geliyo kalp atışlarıda normale göre az demişti ama kalp atışını biz duymadık doktor öyle dedi embriyoyuda göstermişti işte şu diye beyaz bişeydi bugünde embriyo yok diyo,canım zaten özel hastane gittiğim yer

Canm başka bi dr a da git. Çünkü mantıksız yani embriyo kendi kendine nasıl kayboluyo. Ins her zaman her şeyin hayırlısı ile karsilasirsin
Bende anlamadım aşağı katta ultrasona gönderdide doktor çıkmıştı saat geçtiği için,doktorun yanına da geri çıkmadım napıcam bilmiyorum acile gitsem bakarlarmı ki

Arkadaşım biliyorsun ya içimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…