Kızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana