Bizimki de ara ara öyle oluyor bi kaç gün sürüyor böyle sonra düzeliyor bizde, normal bence :)Gunaaydinn❤❤ bizim kaka sayimiz bikac gundur gunde 1e dustu. Onun disinda ara ara nokta nokta kadar oluyor sadece. Normal mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de ara ara öyle oluyor bi kaç gün sürüyor böyle sonra düzeliyor bizde, normal bence :)Gunaaydinn❤❤ bizim kaka sayimiz bikac gundur gunde 1e dustu. Onun disinda ara ara nokta nokta kadar oluyor sadece. Normal mi acaba
Hangi emzigi tuttu bebegin canim benim kizimda emecek kavrayamiyor kızıyor atiyor agzindan o yuzdenBen de aynı dertten muzdariptim, sürekli emmek istiyordu süt üretimine fırsat vermeden. Doktor normal olduğunu, bebeğin doyduğunu anlayamadığını, memeden aktif süt içtiyse ve hala aranıyorsa emzik ile oyalayabileceğimi söyledi. Ben de çözümü emzikte buldum, baya bir emzik modeli denedim tutamadı vs ama en son ağzına tam oturan bir model buldum o gün bu gündür okadar rahatladım ki. Tek göğüs veriyorum eğer hala aranıyorsa diğerini de veriyorum. Baktım hala aranıyor emziği veriyorum onu emerken uyuyor :) Biz böyle çözüm bulduk emzikten önce doymadığını düşünerek mama veriyordum ama bebeğin emme refleksi hep aktif olduğundan aslında aç olma durumu olmuyormuş.. Dene istersen :)
Canim o doğduğu ilk zamanlarda oluyorBu emzik meselesi benim de kafamı kurcalıyor. Benim bebeğim de emzikle uykuya dalıyor çoğu zaman. Kafası eserse alıyor daha çok. Her uykuya dalmak istediğinde almıyor. Gündüzleri eğer dışardaysam ve çok bağırarak ağlarsa veriyorum emziği ve emerken bi süre sonra uyuyor. Evdeyken çok bağırırsa, uyumak için aranırsa veriyorum gene emziği. Acemiliğime de gelsin istemiyorum; etraftaki herkes “emziğe alıştır rahat edersin” dediği için vermeye başladık daha çok. Şimdiye kadar yarardan çok bi zararını görmedim ama emziğin meme reddine sebep olduğunu söyleyen bazı anneler var; işte burası beni korkutuyor.
Daha önce bunu yaşayan anne var mı acaba aramızda?
Pamukcuk mu acabaDişten sandım demek ondan değil canlar başka bişey ama ne uyuyamıyor
Banyo yapabiliyorsan banyo yap bana oyle demislerdi radyasyonu su atiyomus ondan sonra emzir demisti ama dr a sorabiliyorsan sor tabi en iyisini o bilirKızlar bel ağrım için doktora geldim röntgen çekildim ama röntgeni çeken kadın 6 saat emzirmiyceksin dedi röntgen çekilen var mı aramızda size kaç saat söylediler şimdiye kadar hiç mama vermedim bi seferlik vereyim mi bilemedim 2 saat bile dayanmıyor bizimki.. doktora da soramadım daha birazdan sorcam ama canım sıkıldı yazmadan duramadım![]()
olması muhtemel ateşin. mıkrop gırıyor vucuda bu ıyıye ısaret aslında cıkması oyuzden korkulcak bsy yok calpol verırsınız cıkarsa huysuzlk bızde olmadı ama ates aşı oşduktan 5,6saat sonra ckmaya baslıyorBende birazdan aşıya gideceğim. Dün çok huysuzdu hiç uyumadı bugün aşıdan sonra ne olacak diye merak ediyorum Inşallah ateş yapmaz en korktuğum o
Ben ip kamera aldım internetten telsizden çok daha mantıklı geldi fiyatı da uygun hangi odaya gitsen oraya taşıyorum uygulama telefona yükledim takip ediyorum eşimde işyerinden takip ediyo onlada kamera sayesinde konuşuyoruz güzel bisey tavsiye ederim
Çok normal canım arada o gün içinde yapmadığı da olacakGunaaydinn❤❤ bizim kaka sayimiz bikac gundur gunde 1e dustu. Onun disinda ara ara nokta nokta kadar oluyor sadece. Normal mi acaba
O dilde oluyor canım ara ara siliyorum karbonatlı suyla alt damakta bu diş gibiPamukcuk mu acaba
Benim iğne fobim var kızımda bitirdik şükür derken oğluma geldi sıra 2 haftadır canım sıkkın aşı olacak diye şunun damlalarını üretseler artık =( çok üzülüyorum benolması muhtemel ateşin. mıkrop gırıyor vucuda bu ıyıye ısaret aslında cıkması oyuzden korkulcak bsy yok calpol verırsınız cıkarsa huysuzlk bızde olmadı ama ates aşı oşduktan 5,6saat sonra ckmaya baslıyor
Amin cumlemize insallajAllah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşım
Benim iğne fobim var kızımda bitirdik şükür derken oğluma geldi sıra 2 haftadır canım sıkkın aşı olacak diye şunun damlalarını üretseler artık =( çok üzülüyorum ben
pamukcük tum agızda olabilen sey canım dr bilgisi bu. sadece dılı degıl tum agızıcı temızlenmelı pamukcuk ılerlerse cıddı enfeksıyonlara sebep olan bırsey pamukcuk ıhtımalne karsı damaklarını da sıl temızle ben oyle yapıyorumO dilde oluyor canım ara ara siliyorum karbonatlı suyla alt damakta bu diş gibi
sabahları keçi gb sesı bızım kız da uyurken cıkarıyor cok gülüyoruz esımlee bazen sesıne uyanıyoruz uyurken ıkınıp kakasnı yapıp tekrar uyuyor nasıl basarıyosa hahha:)Allah iyiliğini versin emi keçi gibi sesler çıkarmalar vallahi öyle keçi gibi ses çıkarıyor benimkide çok güldüm ya
Ben yerim bu küçük keçileri Allah'ım şükürler olsun nasip etti her isteyene sağlıkla nasip etsin inşallah
Ay insallah ben havayla fln da gecer mi ki diye dusunmustum emerkeb yaklasiyorum diye insallah gecmezCanım maskeye gerek yok. Öpme tükürükle bulaşıyor. Elini uçuga sürüp bebeğe dokunma. Geçmez bebeğine
Amiiin hamileligimizden beri ne yollardan gectik cok sukur kucagimizdalar dedigin gibiAllah iyiliğini versin emi keçi gibi sesler çıkarmalar vallahi öyle keçi gibi ses çıkarıyor benimkide çok güldüm ya
Ben yerim bu küçük keçileri Allah'ım şükürler olsun nasip etti her isteyene sağlıkla nasip etsin inşallah
Dextel diye bi marka ablam 1 senedir kullanıyo onun tavsiyesiyle aldim iyiki de almisimBen de ip kamera bakıyorum. Hangi marka hangi modeli aldınız
Aşımızı olduk yavrumun ağlamaktan sanırım göz damarı çatladı kan oturdu dr ağlamaktan onemli degil normal dedi ama bide bana sorsunlarolması muhtemel ateşin. mıkrop gırıyor vucuda bu ıyıye ısaret aslında cıkması oyuzden korkulcak bsy yok calpol verırsınız cıkarsa huysuzlk bızde olmadı ama ates aşı oşduktan 5,6saat sonra ckmaya baslıyor
Benimkide almio pek de denemedim bi sootbie var bi de damakli bi emzik :) disarisi icin sart aslinda alistirmak lazim. Biberona da alistirmaliyim disarisi icin ama ne zaman bilemiyorum. Meme reddi olmasinDoğru ama emziği de her zaman almıyor ki başka başka emzikler deniycez artık@ngokces
Gecmis olsun kuzum kurtulamadik bi rabatsizliklardanKızlar bel ağrım için doktora geldim röntgen çekildim ama röntgeni çeken kadın 6 saat emzirmiyceksin dedi röntgen çekilen var mı aramızda size kaç saat söylediler şimdiye kadar hiç mama vermedim bi seferlik vereyim mi bilemedim 2 saat bile dayanmıyor bizimki.. doktora da soramadım daha birazdan sorcam ama canım sıkıldı yazmadan duramadım![]()
Ben 168 tl ye aldım daha profesyonellerde var daha uygunlarında ama dextel diye bi marka ablam bunu kullandığı ve memnun olduğu için bunu aldim ses iki tarafli geliyo gidiyo bazen mizildandiginda piş piş bile yapiyorum ve dediğim gibi artık eşim beni telefonla aramiyo direk oda baglaniyo kameradan konusuyoruzDaha once duydum bende bu oneriyi ne kadara aldin baya pahalilarida vardi. Bide ses gelio mu safece goruntu mu acaba