2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya benim sirtim cok ağrıyo su eğilmeden emzirmeyi beceremedim gitti alta yastık deniyorum olmuyo dik duruyum diyorum olmuyo kafası koluma çok baskı yapiyo resmen kolum tutmuyo gece emzirmek için kalkiyim dedim sırtımın ağrısından dogrulamadim
Canim su emzirme yastigi cok iyi o konuda. Normal yastikla olmazda aklinda olsun

Gunaydin hanimlaar ❤ o kadardir mi giremiyorum ne olmus siteye :) ben bu haftasonuda pek giremem gorumcem geldi tabi kv lerde hep bizde birde dayilari vs vs geliceklermis. Zaten uyuymayan bebegim kalabaliktan kucaklardan seslerden herseyden daha da uyarilip hic uyumuyor

Herkese günaydıın :)

S sssoztrk ben de yapamıyorum belim ve sırtım çok ağrıyor doğumdan beri, emzirme ve bebeği taşıma kısmı olmasaydı geçerdi şmdiye kadar ama her emzirmede yenileniyor sanki ağrı :( emzirme yastığını ters kullanan bi arkadaşım vardı beline destek olsun diye bende çok işe yaramadı ama sende yarar belki bi dene
bsebse bsebse kolay gelsin canım çok yormazlar umarım sizi.

Merhaba arkadaşlar sütünüzü artırmak için neler yaptınız acaba ıspanak yediğimde şırıl Işıl süt akıyor ama bir gün sonra etkisi geçtiğinde hiç sütüm gelmiyor Çok bunaldım çocuğuma mama vermek istemiyorum zaten oda mamayı hiç sevmiyor

Günaydın sitenin yeni haline alışamadım.
Bel ağrısı geçmişken idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle tekrarladı. Sizinki emzirme sebebiyle oluyorsa kolunuzun altina yastık iyi oluyor. Sırtıma da yastık koyuyorum. Sandalye tepesinde emzirince bel falan kalmıyor. Yatakta rahat ediyorum.
Herkese bol sütlü ağrısız emzirmeler

Kizlar bi sorum olcak 2gundur bebegim gece cis yapmio sabaha kadar. Gun icinde yspiyor.ama eskiden gece gunduz ne zaman acsam olurdu. Simdi niye boyle acaba

G
Günaydın sitenin yeni haline alışamadım.
Bel ağrısı geçmişken idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle tekrarladı. Sizinki emzirme sebebiyle oluyorsa kolunuzun altina yastık iyi oluyor. Sırtıma da yastık koyuyorum. Sandalye tepesinde emzirince bel falan kalmıyor. Yatakta rahat ediyorum.
Herkese bol sütlü ağrısız emzirmeler
Gecmis olsun canim cok ❤❤

Aslinda o saatlerde ben de uyaniktim da yine oglanin ikinma , keci sesinin yani sira kocamin horul horul uyumasina sinirleniyordum sanki adam bisi yapabilcek uyansa :D sora bizim ki tuvaletini kucagimdayken bi yapti belinden cıktı. Hadi dedim bey kalk sana senin yardim edebilecegin is cıktı :D

Ya benim sirtim cok ağrıyo su eğilmeden emzirmeyi beceremedim gitti alta yastık deniyorum olmuyo dik duruyum diyorum olmuyo kafası koluma çok baskı yapiyo resmen kolum tutmuyo gece emzirmek için kalkiyim dedim sırtımın ağrısından dogrulamadim
Ya bende beceremiyorum bi de bebek büyüyüp hareketlendikçe emzirme sanırım daha zorlaşıyor kafasını falan çeviriyor bi rahatımız yok yani :))

Sırt Ağrısına dikkat edin sol tarafsa özellikle. Benim sırtım ağrıyordu emzirme ile ilgili zannettim sonraki günler mideme ağrı girdi safra kesesinde taş çıktı

Canım geceleri uykuya daldığında süpürge sesini kapatsan uyanıyor mu? Dikkatini çekecek bir şey koysan uyanıkken yatmaz mı kendi. Benim kız dönencesini takip etmeye başladı mesela 10-15 dakika oyalanıyor onunla. Sürekli kucakta çok zor işin valla..:anne:
Bizimkinin dikkatini cekmiyor birsey bundan aldik cocuk icinde durmuyor bile okadar dikkatcekici masal anlatiyor konusuyor yok agliyo kucaga gelecek ne varsa kucakta

Eklentiler

• 2BC52D15-0CC9-49E5-8D07-2F4980E4B9BC.webp
    2BC52D15-0CC9-49E5-8D07-2F4980E4B9BC.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 37
Al benden de o kadar akşam.8den beri ugrasiyorum benim cinste uyumuyor da simdi zorla emzik tutturdum atmazsa uyudu atarsa aranacak yine
:-) bizimki tokken verdimde ögürüyor resmen kusacak gibi oluyor dili disari cikiyor :-) acken iyi ama yuzunde emzigin izi cikana kadar vokumluyor birakmiyorda alana ask olsun

kızlar gece bir halsizlik başladı elim kolum tutmuyor 10da uyumustu kızım ben 1gb yattım 3gb memeye kalktı okadar zor aldım ki emzirmek için sabah bıkac kez emdı uyudu yarım saat once kalktı kv.me verdım kalkamyrm yerımden parol içtim hafıf ateşim çıkmıstı parol vucud agrılarıma da iyi gelir mi iyileşmem lazım kızımı kucagıma alamıyorum resmen üstelik de bugun eşimin d.günü çok canım skkn:(

emzirme yastığı kullan canm tutmama gerek kalmadan emziriyorum babyjemin en buyuk boyunu aldm cokrahat ettım

kızlar gece bir halsizlik başladı elim kolum tutmuyor 10da uyumustu kızım ben 1gb yattım 3gb memeye kalktı okadar zor aldım ki emzirmek için sabah bıkac kez emdı uyudu yarım saat once kalktı kv.me verdım kalkamyrm yerımden parol içtim hafıf ateşim çıkmıstı parol vucud agrılarıma da iyi gelir mi iyileşmem lazım kızımı kucagıma alamıyorum resmen üstelik de bugun eşimin d.günü çok canım skkn:KK43:
Gecmis olsun canim duzenli parol ic iyi gelir biraz olsun nane.limon zencefil ic direncin yukselsin

Gunaydin hanimlaar ❤ o kadardir mi giremiyorum ne olmus siteye :) ben bu haftasonuda pek giremem gorumcem geldi tabi kv lerde hep bizde birde dayilari vs vs geliceklermis. Zaten uyuymayan bebegim kalabaliktan kucaklardan seslerden herseyden daha da uyarilip hic uyumuyor

En sinir olduğum konu bize de kv ler geldi daha 1 aylığız emip uyuyacak hep uyur muymuş yata yata kemikleri ezilirmiş 😂eşim de dedi biz böyle büyütüyoruz yenidoğan uyur zaten dedi. Hayır sevdirmeme gibi bir niyetim yok ama uykusu kaçınca yine ağlıyor al annesi sustur 😏

Gecmis olsun canim duzenli parol ic iyi gelir biraz olsun nane.limon zencefil ic direncin yukselsin
sagol canım ıctım hafıften daha iyi gbym eşim gelsin bi nane limon ıhlamur fln ıceyım:( göğsüm her gece beze beze oluyor acaba o mu yaptı benı yıne böyle. kızım.cok da emıyor ama bosaltamıyor mu tam anlayamıyorum.

sagol canım ıctım hafıften daha iyi gbym eşim gelsin bi nane limon ıhlamur fln ıceyım:KK43: göğsüm her gece beze beze oluyor acaba o mu yaptı benı yıne böyle. kızım.cok da emıyor ama bosaltamıyor mu tam anlayamıyorum.
Masallah canim senin göğüs terbiye olmadi heralde veya kizin cok emdigi icin cok süt uretiyorsun

Back
X