2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O zaman benimkide normal çünkü 10 - 12arası normalden fazla içiyor ilk uykusu uzun oluyor sonra 3er saat.. aç mı kalıyor diye düşünüyordum ama kendi bırakıyor. Rahatladım sağol canım
Süpersin =) kendi bırakıyorsa zaten doymuştur

Teşekkür ederim canım bakacağım allah razı olsun
Canım mükemmel oluyor düzen kurunca mesela kızım 3 saatte bir emerdi ben çıkıp geziyordum 3 saat yaklaşırken hemen emzirecek yer buluyordum ama oğluma düzen kuramıyorum ne zaman emeceği belli değil sokağa çıkınca basıyor çığlığı çok istiyorum artık bir düzen ama 2.çocukla çok zor

evet haklısın canım ablamdam cokyakın şahittim cok zor oluyor bır tane üstüne bebek Allah yardımcın olsn gecsın bugünler sabırla

canım gunduz cok uyuyorsa kendın uyandırıp geceye de aksatmaya calısabılırsın. ama bıraz uyumasına ızın verıp. Pamuk Panda

Çok sağol canım uygulayacağım.

Canım oyun halısı bende bakıyorum fisher price deluxe olana baktım ama emin olamadım. Sen ne düşünüyorsun

Canım düzen kurmayıçok istiyorum çünkü iş hayatım çok yoğun ve yorucu oluyor. Eğer bebeğim düzensiz olursa ben mahvolurum, ne işime ne bebeğime bakamam sanırım. Sarılık yüzünden 2 saatte bir emmeye alıştı gündüzleri, akşamları da saat 12 de odamıza alıyorum gece 3 de ve 6 da kalkıyor emnek için bazende benim zorumla kalkıyor. ondan sonrada genelde sabah 8 den sonra 2-2,5 saat arası emzirYorum. Gündüz genelde uyuyor ama akşam tam yemek vaktimizde kalkıyor 7 gibi saat 10 a kadar uyumuyor. Bu düzeni düzeltmek istiyorum. Önerdiğin kitaba baktım alacağım bugün.

Seninde alerji vardı dimi canım ne kadar diyet yaptın. Sütüm çok gelip bebek iştahla emip birden böyle olunca bir garip oldum en az bir yıl emziririm sütüm yeter diye düşünmüştüm ondan böyle üzüldüm sanırım. Yoksa Allah geçmeyecek dert vermesin . bugun doktora gidicez bakalım ne diyecek ben simdiden yediklerime dikkat etmeye başladım da.
Bozayı çıkınca alım bende sabah humanayi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Birde komposto yapicam fayda eder insallah

Aslında güzel bir düzeniniz oluşmuş umarım sarılık sıkıntısı yakın zamanda yok olur bu kadar düzenliyken saatleri uzatmak zor olmaz canım hemen oku neyi neden yapmalıyız çok yardımcı oluyor

Evet canım ya meme taze fırsat buldukça ağladıkça veriliyor da. Sagip vermek birde bebeğe içirmek çok zahmetli .birde emip ağzını çekiyor olsa da yine emzirmeye denemeklede çok vakit geçiyor. Çok yiprandim ben . Allah yardımcımız olsun

evet haklısın canım ablamdam cokyakın şahittim cok zor oluyor bır tane üstüne bebek Allah yardımcın olsn gecsın bugünler sabırla
İnşallah canım ben hamilelere hep öneriyorum hogg un kitabını tabi okuyan çok az oluyor sen iyi ki hemen okumuşsun çok faydalı çünkü birde adem güneşin güvenli bağlanmayı okursan duygusal olarak bebeğin beklentisini karşılarsın harika hissedersin

Alerji için doktorumuz 3 günlük kaka takibi yapacak canım. Bizim geçmeyen sarılığımız vardı halada geçmedi çok az kaldı şükür. Beyaz üzüm kompostosunu denedim süte katkısı çok bide Ayça deneyeceğim bugün oda baya süt yapıyormuş. Dediğim gibi benimde hergün sütüm aynı gelmiyor bazen azalıyor. Hatta sarılık yüzünden çok üzüldüm 2 gün hiç gelmedi sütüm. Dün eşimle tartıştık biraz moralim çok bozuldu ve sütüm ciddi azaldı. Maalesef herşeyden etkileniyor. Benim ilk hedefim 6 ay sonra da allah nasip ederse 1 yıla kadar emzirmek istiyorum. O yüzden bu kadar çabalıyorum. Bakma burda yiyorum dediklerimi hiç sevmem ama kızım için mecbur yapıyorum midem bulana bulana içiyorum çoğu şeyi ama mecbursun duygu diyorum kendime bebeğin sana muhtaç diyorum gaz veriyorum kendime.

Canım içebiliyorsan kemik suyuna çorba dene bende çok farketti.

Emzik kullanıyor musun canım

Emzik kullanıyor musun canım
hayır canım kullanmıyorum başlarda kızım 20gun fln aldı cok cok nadir verdım uyku duzenı olmadıgından o da. sonra vermedım zaten biberon almıyor emzıgı de alcagını sanmam alıstırmaya calıssam da :/

teşekkür ederim canımm gercekten cok faydası oluyor bunları ogrenmeseydım belkı de halen bıcokseyı eksık yapıcaktım almak isterimm sagol tavsıyen ıcınn❣

ben de fisher price piyanoluya baktım canım ama tiny love da var tekmele oyna. pıyanolular daha cazıp gelıyor oturdugu zamanda ellerıyle oynar basar dıye buaksam sıparıs verıcez. ama arkadasm da dıyor yarı fıyata baska markalar var cok ılgılenmıcek en fazla 2ay dıyor bılemedım saglıkaçısı da onemlı tabı

Benim dediğim modelde piyanolu. Tini şove bende bakayım

2 saat emzirdim yazmışsın o yüzden yazmıştım canım o emzik olarak kullanmış seni =) emzikle çok daha hızlı uykuya geçiyor tekrar dene istersen avent in emziği memeye en yakın çabuk alıyor onu

2 saat emzirdim yazmışsın o yüzden yazmıştım canım o emzik olarak kullanmış seni =) emzikle çok daha hızlı uykuya geçiyor tekrar dene istersen avent in emziği memeye en yakın çabuk alıyor onu
avent sotthie aldım ben onu emdı arada. 20gun verdım ama sonra asla almadı hala denıyrm almıyor kocaman olmasına ragmen emziğin dogdugunda hıc dusurmuyodu bıle tasıyordu. benı emdi cidden arada 5dk durdu o da coknadır yanı o 2saatın 1saatı emmıstır arada dedıgın gb emzık gb de yapmıstır gunıcınde uyanıkken de emzırdıgımse en az yarım saat emıyor neresıne ıcıyor bılmem kucuck mıde ıle kusması da masallah az dıyeyım e sütüm de az degıl ki yetmıyor da okdr uzun mu suruyor dıye düşünmüyorum. kv.m emerken işiyordur dıyor sıse mı bu alttan bosalınca ustten dolmak ıstesın aa :) hakketen cokca ısıyor ama cozemedm. ondan ayda 1200gram alıyor başından berı. aventın baska önerdıgın emzıgı var mı kuzum senın

Ayy cok güldüm kv. ne:) isiyordur illaki fazladan ama canim aktif 2 saat emmez o sütü tazyikli arada yutkunur
benim oglumda 2 saat emdigini hatırlıyorum doyacagi kadar emiyordu sonra emzik yerine kullanıyordu memeyi agiz cekislerini oyle bir ayarliyorlar ki masallah
emzigi basta tutupta simdi tutmamasinin sebebide bu sende kesfetti bunu , yapabildiğini niye yapay biseyi alsinki :))

ayy evet canım dediğinz gibi. bır de uyku halıydı gözler hıc acılmıyordu dınlene dınlene emdı aralarda da emzık oldum ona almıyor hanfendi bazen kalkanı koklatıyorum heyecanla agzını açıyor süt kokuyor ya nasıl da güldürüyor bizi :) şu sıra kollarıula garıp hareketler yapıyor yarımkundak yaptım normalde aglıyordu bugun durdu oyle uyudu anca 1de uyutabıldım. cunku ınanılmaz derecede kafasına yuzune vuruyor kendını uyandırıyor. büyüdükcegececegne sıddetlenıyor. ama gecelerı bunu yapmıyor oyuzden oglenlerı yarımkundak yapablrm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…