2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar
Sabah sabah büyük oğlana sinir oldum uyanma konusunda beni çıldırttı okula gitmek bu kadar mı zor gelir adama
gunaydin bacim sipa nekadarda tatli olmus oyle koca adam olmus masallah size
Buyukte hakli okumaklar bitmiyor benimki biteli birbucuk yil oluyor ) yaslaniyor insan besikten mezara oku

Bana hakket yazik gunah birbucuk saate kalk sut sag isit ver ha bu iyu yani bu arada ictikten sonrada agliyo inliyo mizirdiyo besik salla sabaha kadar hic cocuk buyuttum demeyin masallah ucbes tane daha dogurun nazar degmesin kirkbir kere masallah
Canım bebeğinin sık uyanma sebebi az beslenmesi bence 60 ml çok az doyamadığı için sık uyanıyor en az iki katına çıkmalı yavaş yavaş artır uzun uyur o da

Bayanlar selamm
Bebelerinizi nasıl yatırıyorsunuz
Hangi pozisyon
Sırt üstü yatırıyorum o kafasını istediği şekilde çeviriyor. Doğduğundan beri hiç koyduğum gibi bulmadım. Ama kafasında yamukluk olmadı. Kendi ayarlıyo galiba gündüzleri bazen yüzüstü yatırıyorum daha rahat uyuyor ama kafa öyle de sabit kalmadığı için geceleri güvenip yatıramıyorum.

Bana hakket yazik gunah birbucuk saate kalk sut sag isit ver ha bu iyu yani bu arada ictikten sonrada agliyo inliyo mizirdiyo besik salla sabaha kadar hic cocuk buyuttum demeyin masallah ucbes tane daha dogurun nazar degmesin kirkbir kere masallah
Evet ya ben de dun gece sadece kesintisiz 2 saatlik uykuyla duruyorum. Gerisi emzir,gaz cikar, yatir, tam uykuya dal. Inlesin, mikirdansin,ikinsin,gaz masajina basla.bir iki pirt duy.yat bi 15 dk uyu sora gene inleme mikirdanmayatirip 5-6 saat uyanmayan bebegi olanlar hiiiiic beklemeyin bi tane daha yapin hazir vucut tam toparlanmadan, kilolar gobekler sifirlanmadan ciksin aradan masallah kuzularinizaaa

Canım bebeğinin sık uyanma sebebi az beslenmesi bence 60 ml çok az doyamadığı için sık uyanıyor en az iki katına çıkmalı yavaş yavaş artır uzun uyur o da
Canım bende böyle düşünüyordum gündüzleri 2 saat uyuduğunda 90cc içiyor geceleri 3 saatten fazla uyuyor 70ccyi geçmiyor içtiği. Hatta bu gece 5 saatten fazla uyumuş 90lık içer kesin dedim yine 70de kaldı. Gece uykusuna geçmeden normalden fazla içiyor o mu tutuyor , yoksa uyku arasında tam doymadan mı dalıyor bilemedim.

Canım ekran görüntüsü aldım bende başlayacağım uyku düzenine. Çünkü Mayıs’ta işe tam başlayacağım çok zor olur düzeni olmasa. Çok teşekkür ederim bilgi için

Canım sen gerçekten zor yaşıyorsun anneliği. Her bebek farklı sıkıntıları oluyor. Merak etme büyüyecekler sonuçta sadece sabır. Anneliğin sabır olduğunu anladım ben. Allah yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın. Kuzenimin de oğlu hiiiiç durmuyor aralarında 8 gün var ama çocuk 7/24 ağlıyor. Ağlamak da öyle böyle ağlamak değil o dili zil gibi. Ben kızımdan yana çok kolayım hamdolsun ama her çocuk bir olmuyor. Kuzenim ilk çocuğunu çok rahat büyütmüş sonraki ikisi böyle ağlayarak sürekli. O yüzden sonradan doğuracaklarımız da böyle sakin olur umarım

Bizimkide ne varsa ben saga yatiriyom o kalip sola gidiyor kucukken nere yatirsam orda yatardi baska luksu yoktu simdi buyuduya sen ne yaparsan yap bildini okuyor sipa nasil yatirabilirimki hep solda cocuk hic sag yatmiyor
benimki de öyleydi beşiği ters cevirdim sepet besikse deneyebilirsin

Günaydın hanımlar :)) 6 günlük ablamda kalma macerasından sonra evimize geldik çok şükür insanın evi gibisi yok, orada da bebeğimin düzenini bozmamaya çalıştım arkamdan aman bu yeni nesil de çok bilmiş deseler de evde kim olursa olsun ben diğer odaya geçip bebeğimin akşam uykularını asla bozmadım alt değiştirme emzirme uyutma neredeyse 1 saatimi alıyordu o sırada misafirler de gitmiş oluyordu çok da güzel oluyordu :)) benim kız sese çok duyarlı bebe neredeyse ayak sesimize uyanıyor evde parmak ucuyla yürüyoruz o uyuduğunda bebek uyuyorken onun uyuduğu odaya geçip yarım saat telefonda konuşup bebek uyanır o odada konuşmayın dememe rağmen aman o daha duymaz diyenler bebek uyanınca hadi size iyi geceler deyip kapıyı kapatıveriyorlar sonra ben uğraşıp durayım oradakiler ablamlar yengemler hepsinin çocukları var büyük büyük ama benimle böyle sanki dalga geçiyorlar üzerine çok düşüyormuşum hiç kucağımdan bırakmıyormuşum ağlayınca hemen sakinleştirmeye çalışıyorum diye bile gülüyorlar bana yok biraz ağlasın bişiy olmaz falan diye niye ağlasın ki ben yanındayken onu sakinleştirebilecek kollarım veya kokum veya mememde süt varken neden ağlasın ben bunu anlayamadım gitti, evimizdeyiz ve bebem de çok mutlu gülücükler atıyor anlıyor beni dinliyor ona konuşmamı istiyor :))
Ve kızlar Mart ayının girmesiyle baharın başlamasıyla bugün itibariyle biraz diyet biraz spora başlıyorum sütümü etkilemeyecek kadar tabiki zaten tatlı ve ekmek yemepi bıraksam bile kilo veririm :)) 5 kilo fazlam var ve birazda göbişimin gitmesi gerek, yaza kadar gidecek inşaallah:))

Canım benim Buraya böyle yazdıkça bazen üzülüyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum Hep dua ediyorum tüm annelere dün akşam uyumamakta direnip kızım ağlayınca Stres oldum sonra aklıma geldi burada okuduklarım azıcık Dayan İnşallah geçecek Bizimki şimdi yapmıyor ama sonradan yapmayacağım anlamına gelmez belki büyüdükçe huysz olacak bilemem bunu Allah hepimizinevladına sağlık sıhhat versin En önemlisi o gerçekten

Konuyla alakasız ama yaa onlar nasıl saçlar öyle, maşAllah Tam toka takmalık biz olmayan saçlarımıza boneler bandanalar takmaya çalışıyoruz keşke saçları uzun olsa da cicili tokalar da taksam diyorum

Gunaydin kuzum sende devammı sagmaya gogsu almiyormu daha
Günaydın, Aynen yavrum ya çok az alıyor. Bu sabah bir kaç defa aldı . Üç saat uğraştım emmesi için emiyor bırakıyor mizmizlaniyor ağlıyor bende göğüsten alıp bir süre sonra tekrar veriyorum belki alır diye öyle vakit geçiyor . O yüzden duzenli sagamiyorumda dünden beri şakir şakir akan sütümde azaldı çok mutsuzum
Sizde durumlar nasıl

Toka takıyorum ben klipsli olanlardan bayağı tutuyor saçları ya düşmüyor ama bebeği 2 gun yıkamayalım nasıl yağlanıyor saçları görmen lazım :)))

Toka takıyorum ben klipsli olanlardan bayağı tutuyor saçları ya düşmüyor ama bebeği 2 gun yıkamayalım nasıl yağlanıyor saçları görmen lazım :)))
MaşAllah barekAllah çok tatlı Yağlanır tabi baya büyük insan gibi saçları var :)) Bizim az biraz vardı onu da 7.gün traşladık yerine yeni yeni çıktı sayılır

Aynisi bizdede var agzina aliyor on saniye cekiyor sonra yuzu bir degisiyor basliyo aglamaya mizirdamaya susturup tekrar deniyorum ayni durum agliyor tepiniyo kivraniyor artik biraktim denemeyi gecen hastaneye gittik acliktan oluyor ama memeyi emmedinac ac uyudu gitti sagmayi
İhmal etme kuzum dedigin gibi dun bende sagamadim
Pazar gunu gelen oldu cocugun istahi yoktu yikadim kendim yikandim yemek bulasik derken aksam oldu

Üzülme canım üzülürsen daha çok azalıyor. Ben üzüldükçe gün sütüm çok fazla azalıyor. Kendini motive et yetiyor sütüm diye. Rezene falan iç . Benimde sütüm öyle çokkk değil ama elimden geleni yapıyorum. Rabbim yardım etsin bize. Dün 1 kase yoğurt ve bir çay bardağı kefire başladım. Bugün humana stil Tea ve bozaya başlayacağım. Bozada çok fazla süt yapıyormuş kuru incir hurma yiyorum sende dene lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…