2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde kızarıklık çıkıyor bizimki de böyle. Dr nemsizlikden olabilir dedi ama emzirdikten sonra oldu. Sıcak olduğu için mi oldu alerjiden mi anlamadım . Bende merak ediyorum belki deneyimli anneler bir aydınlatır 😉
Bi değişik zAten bebeğim 2 gündür hasta mı oluyor anlamadım, bugün ev sıcaktı bayağı güneş de vurdu hepten sıcak oldu ondan da olabilir, bi de mutsuz diye çok öpüp kokladım dün bugun kucağımdan bırakmadım neredeyse öpmekten de olabilir sanırım :/

Bi değişik zAten bebeğim 2 gündür hasta mı oluyor anlamadım, bugün ev sıcaktı bayağı güneş de vurdu hepten sıcak oldu ondan da olabilir, bi de mutsuz diye çok öpüp kokladım dün bugun kucağımdan bırakmadım neredeyse öpmekten de olabilir sanırım :/
Kucagimiza aldigimizda kiyafete surtundugunde de oluyor ama sicakla cok alakali
Hasta olmaz insallah

Kızlar bebeğimin yüzünde böyle kırmızı noktalar oldu, ama bugün başladı iki yanağında da var
ben baya sert yapıyorum canım dediğin gb kazır gb. ertemız oluyor dili. kızım ağlamıyor şükür baslarda ıcım cız edıyordu ama sımdı alıstım öğürcek gb oluyor hatta sonrasında gülüyor anlıyor mu bılmıyorum burnunu temızlerken de gülüyor. benım bebişte var bideğişiklik çözenedım aglaması gereken seylere aglamıyor. maşallah😂
kuzu sizin dilde ne vardı yaptinn
Tek yapmadami temizliyorsun zamanlami temizleniyor bizimkisi yesil renkli

Sizi güldüreyim biraz yeni evliyim kv yemeğe geldi yanında da 1 tabak birşey getirdi yemek sonrası hepsini makineye koyuyorum ne dese beğenirsin benim tabağım ayrı yıkansın:)
O zaman cevap verememiştim şimdi veriyorum
Hasbam benim tabaklarım senin tabağını istiyor mu acaba :KK70:
Anlatırsam dellenirim sonra eşime sararım:)
:-) kv hakli ne fena gelinsin sen incileri dökülür tabagin senin tabaklarınla birmi gözündemi kör ah siz gelinler laftan sozden anlamazsiniz :-):-) :-)
:-) altin suyu al evine birdaha Onla yıka
Kiymetli tabagında ne sundu size mucevhermi :-))

Kızlar bebeğimin yüzünde böyle kırmızı noktalar oldu, ama bugün başladı iki yanağında da var
Bizde kızarıklık çıkıyor bizimki de böyle. Dr nemsizlikden olabilir dedi ama emzirdikten sonra oldu. Sıcak olduğu için mi oldu alerjiden mi anlamadım . Bende merak ediyorum belki deneyimli anneler bir aydınlatır 😉
Kendiniz yada bebeğiniz farklı bir kıyafet giydiyse de olabilir sıcaktan da çabuk etkileniyorlar.
Öpülmekten olsa daha öncede olmaz mıydı acaba. Belkide güneş hanım güneşi sevmeyecek:)

Kızlar diyeti bozali iki gün oldu .emzirirken yüzünde kızarıklıklar çıktı ağız etrafı kulak tarafında sıcaktan mi oluyor pek anlamadım heryerinde olmadığı için. Sonra rengi değişti sanki biraz gözaltıları mor gibi ,uyuklar gibi oldu, panik yaptım annemi çağırdım , doktora gidelim diye, annem görünüyor uykusu var bence dedi. Şimdi uyudu başında bekliyorum . Kakasını yapsa bakicam. Ateşi yok.kustu biraz ama o genelde oluyor. Dr ishal, kusma, ateş olursa getir demişti.
Ya ilk çocuk çok zor oluyormuş cidden , tecrübesizlik ne kötü sey😫

Kendiniz yada bebeğiniz farklı bir kıyafet giydiyse de olabilir sıcaktan da çabuk etkileniyorlar.
Öpülmekten olsa daha öncede olmaz mıydı acaba. Belkide güneş hanım güneşi sevmeyecek:)
Yok farklı bi kıyafet giymedi, benimde aklıma güneşten olabileceği geldi gündüz güneş alan yere yatırmıştım, şuan biraz daha söndü akşam oldu

Kızlar diyeti bozali iki gün oldu .emzirirken yüzünde kızarıklıklar çıktı ağız etrafı kulak tarafında sıcaktan mi oluyor pek anlamadım heryerinde olmadığı için. Sonra rengi değişti sanki biraz ,uyuklar gibi oldu, panik yaptım annemi çağırdım , doktora gidelim diye, annem görünüyor uykusu var bence dedi. Şimdi uyudu başında bekliyorum . Kakasını yapsa bakicam. Ateşi yok.kustu biraz ama o genelde oluyor. Dr ishal, kusma, ateş olursa getir demişti.
Ya ilk çocuk çok zor oluyormuş cidden , tecrübesizlik ne kötü sey😫
Canım Allah yardımcın olsun, çok sıkıntılı gerçekten biz de en ufak bir şeyde tedirgin oluyoruz. Tecrübesizlik kötü. Dertleri ne anlayamıyoruz. :KK43: Benim kızımın kakası da bi cıvık bi normal bi yeşil her tona girdi valla anlayamıyorum nedir niye oluyor. Hasta da zaten bugün buhar verdiler burnu açılsın diye. Allah kuzularımıza sağlık versin

kuzu sizin dilde ne vardı yaptinn
Tek yapmadami temizliyorsun zamanlami temizleniyor bizimkisi yesil renkli
canım benım yesıl degıl ya senın hepten ılerlemıs sanırım. beyaz oluyor bızım 2gunde bir fln temızlıyorum. bazı drlar. her emzirme sonrası bır çay kasıgı su verın pamukcuk olmaz dıyormuş. ablamın dr u da demıs eskıden.

Evet kuzum mukostatin kullanmistim bide
Canım mukostatini nasıl kullandın günde kaç defa yeni doğduğunda yazmıştı doktor gerekirse diye ama üstünde yazmıyor doktorun dediğinide hatırlamıyorum bizde de oluşuyor gibi temizliyorum ama ilerlerse diye.. gerçi onda da paraben varmış ama.. bilemedim

canım benım yesıl degıl ya senın hepten ılerlemıs sanırım. beyaz oluyor bızım 2gunde bir fln temızlıyorum. bazı drlar. her emzirme sonrası bır çay kasıgı su verın pamukcuk olmaz dıyormuş. ablamın dr u da demıs eskıden.
Bize her mamadan sonra dedi anne sütünde demedi

:-) kv hakli ne fena gelinsin sen incileri dökülür tabagin senin tabaklarınla birmi gözündemi kör ah siz gelinler laftan sozden anlamazsiniz :-):-):-)
:-) altin suyu al evine birdaha Onla yıka
Kiymetli tabagında ne sundu size mucevhermi :-))
Hiç ağanın pohunun üzerine poh olur mu:KK53:

Annemde diyor bana ama iste bizimkisi sut icmiyorku iki cekiyor sonra bidaha aksama kadar elimde biberonla geziyorum

S Sss33301 ben de 2 mevlid yapanlardanim canim. Annemle evimiz yakin ama hem annemin tarafi hem benim tarafim sigmayacakti. Bi ben de bi annem de yaptik o yuzden. Birinde pide ayran tatli, birinde tavuk pilav tatli dagittik. Hediyelik olarak da yasin ve tespih dagittik.
Hediyelik mi? Şart mı? Çok masraflı olur ya ne yapsam şimdi

Kizlar ya benim oglan sunnet olmustu ya pipisinin bi tarafi beyazli beyazli. Kendi doktorumuz bir sey yok batikon surun gececek demisti gecmedi. Saglik ocagindaki doktor iltihaplanmis bu krem surun dedi. Balaban diye bir krem Daha 2 kere surdum bi sıkıntı yoktu. Gunduz bezini degistiriyordum noldu anlayamoyorum bir basladi aglamaya yarim saate yakin hic durmadan agladi :( agzi burnu akti cok cani yaniordu ayaklarini cekiyordu pipisindan diye dusundum calpol verdil ilik suyun altina soktuk belden asagisini bi kac dakika sonra inleye inleye emdi kakasini da yapti uyuyakaldi. Uyaninca pipisini gene elledim hic bi sakinma cekinme aci yok. Gaz miydi enfeksiyondan miydi neydi hic bilemedik ama col kotuydu bi yeri kirilmis gibi agliordu ya :(

Kizlar ya benim oglan sunnet olmustu ya pipisinin bi tarafi beyazli beyazli. Kendi doktorumuz bir sey yok batikon surun gececek demisti gecmedi. Saglik ocagindaki doktor iltihaplanmis bu krem surun dedi. Balaban diye bir krem Daha 2 kere surdum bi sıkıntı yoktu. Gunduz bezini degistiriyordum noldu anlayamoyorum bir basladi aglamaya yarim saate yakin hic durmadan agladi :( agzi burnu akti cok cani yaniordu ayaklarini cekiyordu pipisindan diye dusundum calpol verdil ilik suyun altina soktuk belden asagisini bi kac dakika sonra inleye inleye emdi kakasini da yapti uyuyakaldi. Uyaninca pipisini gene elledim hic bi sakinma cekinme aci yok. Gaz miydi enfeksiyondan miydi neydi hic bilemedik ama col kotuydu bi yeri kirilmis gibi agliordu ya :(
Belki bezi yarasına değmiştir ya da bişey takılmıştır o bölgeye farketmemişsindir canm. Belki de sadece korkmuştur bilemedim ki :(

Back
X