2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kimsem de yok malesef gurbetteyim. Aynen öyle 2 buçuk aydır hiç dışarı çıkamadık geçen haftasonuhava güzel diye ilk kez bebek arabasıyla çıktık. Sahile gittik ki evime çok yakın 5 dk. Gider gitmez ağlamaya başladı emzirdim susmadı hemen geri geldik denize karşı emmek istemiş sanırım :) öyle olunca gözümüz korkuyor
B bence91 aglayinca pes etmeyin hemem bende oykeydim arabayla da kanguruylada cikarken agladi hep once 5dk ciyak ciyak hemde sinra sustu 🙂uyudu hatta 🙂

Benim 2. numara bebek arabasını bildiğin sevmedi. Büyük kızım kapıdan çıkar çıkmaz uyurdu. Kardeşinin gözleri fal taşı gibi açık.
Derdini anladım aslında tedirgin oluyor.
Bakışlarından o kadar belli ki
Max 10dk yürüyebiliyoruz.
Sanırım kanguru bakacağım.
Boba 4g kullanan var mıdır:)
Benimki evde sürekli gündüzleri bebek arabasında uyuyor ama dışarı çıkınca bizimki de korkuyor tedirgin o kadar uyaranı aynı anda almıyor Ya evde dışarı çıkınca çok şaşkın ürkek bişiy oluyor

B bence91 aglayinca pes etmeyin hemem bende oykeydim arabayla da kanguruylada cikarken agladi hep once 5dk ciyak ciyak hemde sinra sustu 🙂uyudu hatta 🙂
Evet alışmam lazım benim de :)) ben çok panik oluyorum ağladığında, eşim bebekten önce beni sakinleştiriyordu bebek bu ağlıycak tabi bişeyi yok merak etme diye 😁😁

Benimki evde sürekli gündüzleri bebek arabasında uyuyor ama dışarı çıkınca bizimki de korkuyor tedirgin o kadar uyaranı aynı anda almıyor Ya evde dışarı çıkınca çok şaşkın ürkek bişiy oluyor
Sokak gürültüsünden korkar belki youtubeden sokak gürültüsünde uyursa onu acabilirsin arabadayken

Canım bence artık ciddi anlamda iyi bir doktora gitmelisin. Maalesef bizler çare olamıyoruz ama doktor bilir bebeğinin bir sıkıntısının olup olmadığının. Gerçekten bebeğine yazık günlerdir kaka yapmıyor diyorsun bence yetersiz beslenmeden olsa gerek. Bez sayısı da azalmış bunlar çok önemli yeterli süt içemezse yeterli sıvı alamazsa bebeğinin böbreklerini başta olmak üzere tüm vucüdunu etkiler. Lütfen iyi bir doktor bulup getirin sana da çok üzülüyorum çok yıpranıyorsun.. Bir de arkadaşların dediği gibi mama vermeyi denedin mi?
Denedim canim mamada verdim biberon deligide genislettim hepsini yaptik gidicem canim 10 gun olmasini bekliyorum uc aylik oldugunda goturecegim

Sokak gürültüsünden korkar belki youtubeden sokak gürültüsünde uyursa onu acabilirsin arabadayken
Kanguruya taktığımda korkmuyor, bebek arabasıyla da akşamları çıktık hep gündüz çıkmadık, avm sonrası yürüyerek eve döndük sokak lambalarına yanımızdan geçen arabalara insanlara oyle bakmaya başladı ki sonra da çok uzun uzun ağladı kucağıma aldım ancak sakinledi

Devam edeyim o zaman ilaca erken meyletmisim. Amaan 3 -4 ay bitince gaz bitecek sonra dis agrilari baslayacak gene uykusuz geceler. Bugun bi umutsuz ruh halindeyim. Cok seviyorum kuzumu, bi gulunce icim eriyor cani yaninca canimdan can gidiyor Allah im eksikligini gostermesin beni yanlis anlamasin ama ise gitmeyi ozledim,avmde saatlerce takilmayi ozledim,yatakta pazar günleri kocamla saatlerce konusmayi ozledim, uzuun uzuun kahvalti etmeyi ozledim, gece yarisi kocamin hadi kahve icmeye gidelim diip arada kacamak kahve-sigara icmeyi ozledim ama sanirim en cok da gaz yapip yapmayacagini dusunmeden yiyip icmeyi ozledim :(
Geçecek inan bana eskisinden daha mutlu olacaksın çünkü çekirdek bir aile oldunuz ilk doğumdan sonra korkunç hissetmiştim bir daha hiç huzurlu olmam sandım ama çok mutlu günlerim oldu hemde eskisinden daha çok

Kızımın kaşlarında konak başladı ya nasıl geçer ki kafasında yok daha. Zeytinyağı da iyi gelmezmiş mantara çevirebilirmiş banyo sonrası düzeliyor sonra tekrar başlıyor
Banyodan hemen önce bebeyağı sürüp bebek saç fırçasıyla tarayıp banyo ettirmeli

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.
Bulabilen bu çözümü varsa benide etiketlesin bi zahmet:)

Kanguruya taktığımda korkmuyor, bebek arabasıyla da akşamları çıktık hep gündüz çıkmadık, avm sonrası yürüyerek eve döndük sokak lambalarına yanımızdan geçen arabalara insanlara oyle bakmaya başladı ki sonra da çok uzun uzun ağladı kucağıma aldım ancak sakinledi
Kapkaranlik ortamdan nerelere düştüm diyor demekki :) kanguruda sana yapisik ya sanirim ondan korkmuyordur. Yaza duzelir büyük ihtimal etrafa merakli olacagi icin iyice

Millet bebegini uyumayinca arabada dolaştırıp uyutur bizim hanim orda da uyumuyor uyamayacagi varsa,nasil bu kadar direncli olabiliyorlar uykuya pes dogrusu.
Bugunde gaz tavan sofradan 5 keredir kaldiridi

Kizlar sizin bebekleriniz uykuya geçişte ve ilk saatlerde cok fazla sayiklama oluyormu yenidoğan ki normal olur fln diyolardi ama hala oyle ilk yarim saat devamli ya guluyor ya ic cekiyor ya ağlıyor boyle yaparken kendini uyandırdığı bile oluyor eger ilk saat icinde oluyosa hergun her uykuda nerdeyse istisnasiz ve asiri ard arda oluyo sizde de hala bu sekilde olan varmi
evet bizde de var bu bahsettiklerin iç çekme gözlerinde hafif açıklık nasıl derler birazcık uykuya dalamama gibi durumlar bizde de oluyor

Kızlar 6 yaşında bi oglum var.kıskançlık çok olmasa da benimle bişey yapmak istediğinde bebege karsı ofladığı oluyor:))şimdi oglumu ayagım da sallıyodum oda peluş oyuncagı almış sallıyo ayagına yastıgını kıymuş.
Sonra emzirmeye başladı geldi uykuyusu geldi battaniyeye sar .bunlar normal mi.yoksa içten içe bişeyler mi anlatmaya çalışıyo.
Normal canım kızımda ben bebeği gezdirirken oyuncak bebeğini alıp gezdiriyor uyutuyor emzirme mevzusuna girmedi çünkü sadece anne olunca süt olur biliyor

Gunaydin kizlarr:) iki gundur gaz ilacini vermemistim artik 2.5 aylik oldu gecmistir diye. Dun gece her zaman ki gibiydi ama bu gece 3 bucuktan sonra surekli ikinma aglama hali :KK43: ne zamana kdr verecegim gaz ilacini kullananlar siz de devam ediyor musunuz? Sab simplex bizim ilac kac saatte bir kacar damla kullaniyorsunuz ben 6 saatte bir 4 damla seklinde kullaniuorum azaltsam mi acaba :KK43:

bizde perşembe günü 3 aylık olacağız bu yüzden 10 gündür ben de vermemeye dikkat ediyorum ama vermediğim zaman sanki daha çok sancısı oluyor en azından günde 1 defa vermeye özen gösteriyorum biz Nurse havyers kullanıyoruz

Aynı durumdayız canım ya dün gece eşimi uyandırdım bebeği yatağından alması için acıdan oturup ağladım. Çok kötü durumdayım. Yerlerde emekliyorum..😢

Sanada geçmiş olsun canım benimde belim ağrıyor bende bel kayması riski var bel çukurum geniş

Back
X