2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün kalça çıkığı için kontrolümüz vardı. Normal çıktı sonuçlarımız şükür, geçen sefer korkutmuşlardı bizi.
70. Gündeyiz 6 kilo ve 60cm olmuşuz:) doktor amcamız miss yanak diye sevdi kızımı:)) yarından sonra 2. Ay aşımız var (bizimki geç kaldı biraz) sağlık ocağı kaç tartacak bakalım.

Birde 3. Ay rota ile menenjit aşısı var dedi. 2si aynı aymış sizlere de menenjiti 3. Ay mı dediler. 3-5-12 üç dozmuş. Menenjiti mutlaka yaptırın dedi.
sağlık ocağı 2. Ay aşısına gelmeden yarım saat önce calpol verin dedi. İllaki vermek gerekir mi ben ihtiyaç olursa vermek istiyorum. Gereksiz yere vermek istemiyorum.
MaşAllah kızına canım ❤️ Ben vermedim calpol, sonrasında da ihtiyaç olmadı çok şükür. Bence sen de gereksiz yere verme en nihayetinde ilaç. Aşıdan sonra sürekli ateş takibi yaptım

Canım ben aslında doğduğundan beri yiyorum bunları. Gaz damlası verince sorun olmuyordu. Şimdi damlasız deneyeceğiz bakalım. Umarım sıkıntı olmaz.
Canım ben doğduğundan beri yedim hiç damlada kullanmadık kimyonla rezene çayı içiyordum yemeklere de kimyon atıyordum olmadı birşey.inşallah sizede olmaz

Kızlar bu heyet raporu alınca ücreti ne zaman yatar? Hemen yatırmıyorlar sanırım yani maaş gibi aylık olarak alabiliyor muyuz? Eğer maaş gibi alamayacaksam bir anlamı yok aylık ödemelerimiz var çünkü 😱
Canım özel sektör mü devlette maaş alınıyor.

MaşAllah kızına canım ❤️ Ben vermedim calpol, sonrasında da ihtiyaç olmadı çok şükür. Bence sen de gereksiz yere verme en nihayetinde ilaç. Aşıdan sonra sürekli ateş takibi yaptım
Teşekkürler teyzesi :)) bende öyle düşünüyorum vermek istemiyorum takip edeyim ateş olursa vereyim o zaman.

F Fobia geçmiş olsun Allah korusun. En korktuğum şeyler bunlar, bi de sakarım ben. Tuttumu tutar.
Bir ara tırnaklarını keserken zarar verdim. Kendime etmediğim beddua kalmadı ölmek istedim. Hala düşündükçe üzülürüm. Buna annelik mi diyorlar. Eşime demiştim bi de böyle oldu keserken diye. Kızacak diye beklerken olur öyle şeyler üzülme Bu çocuk. Daha ilerde düşer kalkar.... Çocuk o dedi. İçim rahat etmedi. Daha da kızdım kendime. Anlayışlı olma kız bana dedim. Birisi bana kızsın istedim adeta. Niye kızayım yeterince üzülmüşsün zaten. Sen bir annesin isteyerek zarar verir misin yavruna dedi.
Of ne yazdım. Özetle Seni çok iyi anlıyorum.

F Fobia geçmiş olsun Allah korusun. En korktuğum şeyler bunlar, bi de sakarım ben. Tuttumu tutar.
Bir ara tırnaklarını keserken zarar verdim. Kendime etmediğim beddua kalmadı ölmek istedim. Hala düşündükçe üzülürüm. Buna annelik mi diyorlar. Eşime demiştim bi de böyle oldu keserken diye. Kızacak diye beklerken olur öyle şeyler üzülme Bu çocuk. Daha ilerde düşer kalkar.... Çocuk o dedi. İçim rahat etmedi. Daha da kızdım kendime. Anlayışlı olma kız bana dedim. Birisi bana kızsın istedim adeta. Niye kızayım yeterince üzülmüşsün zaten. Sen bir annesin isteyerek zarar verir misin yavruna dedi.
Of ne yazdım. Özetle Seni çok iyi anlıyorum.
Tam beni anlatmissin gercekten. Bu ara zaten sanirim atak haftasinda ben de durmuyor kocamda duruyor. Ona da uzuluyorum. Esime dedim dusurdum ben kotu bi anneyim diye. Herkes dusurebilir sacmalama bu koti annelik mi yani dedi. Kiz ban bagir dedim ben de

Bugün kalça çıkığı için kontrolümüz vardı. Normal çıktı sonuçlarımız şükür, geçen sefer korkutmuşlardı bizi.
70. Gündeyiz 6 kilo ve 60cm olmuşuz:) doktor amcamız miss yanak diye sevdi kızımı:)) yarından sonra 2. Ay aşımız var (bizimki geç kaldı biraz) sağlık ocağı kaç tartacak bakalım.

Birde 3. Ay rota ile menenjit aşısı var dedi. 2si aynı aymış sizlere de menenjiti 3. Ay mı dediler. 3-5-12 üç dozmuş. Menenjiti mutlaka yaptırın dedi.
sağlık ocağı 2. Ay aşısına gelmeden yarım saat önce calpol verin dedi. İllaki vermek gerekir mi ben ihtiyaç olursa vermek istiyorum. Gereksiz yere vermek istemiyorum.

Oyyy maşallah fıstığa 🧿 canım ben 2. Ay açısından önce ve sonra hiç calpol vb vermedim. Hemşire38 dereceyi geçerse huysuzlanırsa anlarsın o zaman ver dedi ihtiyaç olmadı şükür sende gereksiz verme öncesinde. Eğer aşı sonrası ateşi çıkarsa verirsin. Sarılık vardı ya minik kuşsa doktor bişey dedi mi acaba ?

Dr. Geldik. Duş aldık, uyuyoruz şimdi:anne:
Şükürler olsun ki kalbinde bir sorun yok kızımın.
Hep gebelik şekeri sebep olmuş bu durumlara Ki bende şeker yüksek ye değildi. Bir de yüksek olsa maazallah.

Maşallah fıstığa 🧿 bizde 3. Ayda kardiyolaga gideceğiz. Ben lupus hastasıyım benim hastalığımın antikorları bebeğimin kalbinde birikme ihtimali varmış onu kontrol etcek doktor. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bizde de.

Ben calpol hiç vermedim canım. Rahatsız olursa verirsin. Bizde gerek kalmadı

:KK200:
Oyyy maşallah fıstığa 🧿 canım ben 2. Ay açısından önce ve sonra hiç calpol vb vermedim. Hemşire38 dereceyi geçerse huysuzlanırsa anlarsın o zaman ver dedi ihtiyaç olmadı şükür sende gereksiz verme öncesinde. Eğer aşı sonrası ateşi çıkarsa verirsin. Sarılık vardı ya minik kuşsa doktor bişey dedi mi acaba ?

Maşallah fıstığa 🧿 bizde 3. Ayda kardiyolaga gideceğiz. Ben lupus hastasıyım benim hastalığımın antikorları bebeğimin kalbinde birikme ihtimali varmış onu kontrol etcek doktor. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bizde de.
Teşekkür ederiz :) Canım bizim sarılık geçmişti uzamamıştı.
Evet gereksiz yere vermiyeyim bende o zaman. Z zet193

Bizimki de soothie ye benzer bir model emiyor ama ağzında tutamıyor ben elimle tutuyorum o emiyor. Çok gerek duymuyoruz da biz bazen gece uykusuna geçerken falan lazım oluyor. Benimki biberon bile seçiyor çok ilginçler neye göre karar veriyorlar acaba:))
Gerçekten neye göre karar veriyorlar hiç anlamıyorum inşallah bundan sonra da gerek olmaz :)

Canm bize rota 3. Ay menenjit 9. Ayda dediler

Hangi markanın 6-9u oldu canım ben bugün 3-6ları denedim hala büyükler 0-3 giyiyoruz hatta yenidoğan bile oluyor bazı markalarda. Boyumuz 60cm olmuş 50cmlik kıyafet giyiyor anlamadım gitti.

Ben de şaşırdım 6-9 nasıl oluyor :) benim bebeğim de seninki gibi 60 cm, bazı yenidoğanları hala giydiriyorum, 0-3 ve 3-6 giydiriyorum genelde. Bazıları büyük bile geliyor. Ara beden olanlar daha iyi oluyo 2-4 aylık gibi. Sanırım ben çok bol sevmediğimden bana büyük gibi görünüyor bazıları bilemedim

Bizim dr sudokrem o bölgelerde birikiyor diye bepanthol pişik kremi önerdi ve emilene kadar sürün beyaz kalmasın dedi. O şekilde uyguluyorum sorun olmuyor. Sudokrem da bana kaldi
propanthol baby pişik kremini de öneririm canım bepanthol yeni.versıyonu sanırım bu😁
Hangi markanın 6-9u oldu canım ben bugün 3-6ları denedim hala büyükler 0-3 giyiyoruz hatta yenidoğan bile oluyor bazı markalarda. Boyumuz 60cm olmuş 50cmlik kıyafet giyiyor anlamadım gitti.
canım o kıyafetler cidden atıyorlar cmlerı çok çok farklı bak 62,68 cm yazan bıdunya kıyaft var evde ama kucukler kzıımın boyunu çars ogrenıcem en son 59cmdi 1ay önce.nasıpse kontrolumuz ve rota aşımız var o gün. okdr yere baktım lcwdan 6,9aylar oldu. sonra pançonun ve maminonun canım netten de by leyal for kids var o da olur dıye tahmın edıyorum ama lcwnın bıkac tane taytı olmadı cok büyuk geldı degıstırcem. alt ust takımlar 6,9ay oluyor hem de cuk kolu hafıften uzun oldu kıvrdım ben de

Ay kizlar cok kotuyum aglayip duruyorum. Koltukta puset vardi icine koydum bebegi. Tutma yerini duzeltirken dondu haliya yuzustu dustu. Ses bile cikmadi kut diye shaggy hali ama Çok korktu. Elim ayagim titredi. Simdi aglaya aglaya uyuyakaldi. Kendimi cok kotu bir anne olarak hissediyorum su an sabah yazdiklarim yuzunden oldu diye :( dua edin bisi olmasin
Canım suçlu hissetme böyle kazalar elbet olacak Allah büyük şey vermesin. Şimdi nasıl peki?

Ben de şaşırdım 6-9 nasıl oluyor :) benim bebeğim de seninki gibi 60 cm, bazı yenidoğanları hala giydiriyorum, 0-3 ve 3-6 giydiriyorum genelde. Bazıları büyük bile geliyor. Ara beden olanlar daha iyi oluyo 2-4 aylık gibi. Sanırım ben çok bol sevmediğimden bana büyük gibi görünüyor bazıları bilemedim
Bolluğunu geçtim zatende boyuda büyük geliyor bugün denedim çocuk kayboldu içinde 3-6ların yenidoğan giydirdim:))

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.

Weebaby kullanıyoruz eğer açsa ağzında tutmuyor uykuya dalarken yavaşça emiyor sonra ağzından kendisi atıyor zorlanmadı hiç

propanthol baby pişik kremini de öneririm canım bepanthol yeni.versıyonu sanırım bu😁

canım o kıyafetler cidden atıyorlar cmlerı çok çok farklı bak 62,68 cm yazan bıdunya kıyaft var evde ama kucukler kzıımın boyunu çars ogrenıcem en son 59cmdi 1ay önce.nasıpse kontrolumuz ve rota aşımız var o gün. okdr yere baktım lcwdan 6,9aylar oldu. sonra pançonun ve maminonun canım netten de by leyal for kids var o da olur dıye tahmın edıyorum ama lcwnın bıkac tane taytı olmadı cok büyuk geldı degıstırcem. alt ust takımlar 6,9ay oluyor hem de cuk kolu hafıften uzun oldu kıvrdım ben de
Şikayetçi değilim aslında ne kadar uzun süre giyerse o kadar iyi tabide:) merak ettim deneyeyim dedim haberim olmadan küçülürler falan diye giydirdim 3-6lardan tek kafa kaldı ortada eller bile kayboldu😂 kalıplar çok farklı gerçekten görüp almak lazım

Back
X