2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet aynen bizimde öyle. Doktora gidince benide bilgilendirir misin. Birde odasını nemli tutmak gerekiyormuş. Şimdi kalorifer yaktigimiz için oda nemini alıyormuş petekler buda kuruluk yapıyormuş bebekte. Peteklerin üzerine havlu islat koy. Ben yapıyorum ama gene hırıltı var fizyolojiyle de nemlendiriyorum iki saatte bir damlatiyorum.
dogru ya bu aralar burnu da hep tıkalı oluyor deneyeyim dediğini buhar makinası var aslında o da iyi oluyor onla da büyük paşa oynuyor 😕

Normal tartinin dogru olmamasi cok guzel bisey ya bizimki de yanlis 😁 fazla gosterse cocukla cikinca oh oh kilo almis diyosun az gosterse tek cikip aa kilo vermisim diyorsun🤣
Ama sonra kontrol de üzülüyorsun az almış diye kıyafetlere giremeyincede 😂😂 tum dolabim 34 36beden ve ben su an 38izorluyorum. Bogazini da tutamiyorum. Dogumdan 6 kilom kaldi 4te ben vermekiyim 10kilo nasil verilcek bilmiyorum bunalima giriuorum 😲😒

Ama sonra kontrol de üzülüyorsun az almış diye kıyafetlere giremeyincede 😂😂 tum dolabim 34 36beden ve ben su an 38izorluyorum. Bogazini da tutamiyorum. Dogumdan 6 kilom kaldi 4te ben vermekiyim 10kilo nasil verilcek bilmiyorum bunalima giriuorum 😲😒
benim de 7 8 kilo vermem gerek resmen kalınlaştım ya incecik belim vardı bir zamanlar kıyafetler olmadıkca sinir oluyorum zayıflayacagım diye alışveriş de yapmak istemiyorum😕

Merhaba kızlar, sezeryan dikiş çizginiz hala kırmızımı? Kırmızı ise ne zaman geçecek fikrinizle varmı?
selam canım kırmızımsı evet ama hafıflemıs gb. ablamın 3bucuk yasında kızı vsr suan yok gb dikiş ten rengını almıs sorarım bı ona ben. benım hıc ne sızı ne batma bıseyim yok geçtıgınden beri şükür okadsr ters hareket yapıyorım ki farketmeden canım yanmıyor baskaları uyarıyor benı hatta dikkat dye :)

Kotu enerjiler uzak dursun alyadan Allah korusun canim ♡ aa oyle mi cok sevindim ne tatli bir ailesiniz♡ @Kartanesii8892
eşim çok naifdir kuzum öyle maço tıpı degıldır tam orta yani benı cok iyi anlayan biri hatta kızım doğduğu andan beri dua ediyorum Allahım senin karşına da baban gibi birini çıkarsın dıye kızım için en güzel duam bu sanırım şuan❤

P Puddingmuf bebeğin kaç ay kaç günlük canm bende de bazen akşamları daha az oluyor ama ben yorgunluktan diye düşünmüştüm :KK43:
2 ay 19 gunluk canim. 18 gunde sadece 290gr almis galiba spiral ile alakali degil 1 hafta oldu cunku :( gece beslenmesi yapmiyoruz diye mi oysa ilk ay 1150 gr almisti ikinci ay 730 bu ay 500 u goremiycez galiba :/

Eklentiler

• 20190329_081411.webp
    20190329_081411.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
eşim çok naifdir kuzum öyle maço tıpı degıldır tam orta yani benı cok iyi anlayan biri hatta kızım doğduğu andan beri dua ediyorum Allahım senin karşına da baban gibi birini çıkarsın dıye kızım için en güzel duam bu sanırım şuan❤

Kiymetini bil canim valla eminim sende boyle biri oldugun icin esinde sana karsi naif ama bazi erkeklere ne yapsan bos. O yuzden dedim ya sabrini asla azaltma sana karsi ufak seyler icin. Ins Duan kabul olur :)

Benim kiz sabah 9da uyandi ve 10dk once uyutabildim. Mahvoldum bittim valla bugun. İlk bebiste boyle bi tecrube gercekten cok zormus gercekten 😲
Cnm yaaa.
Sling kullanıyor musun. Evde kriz anında slinge takiyorum beraber sakinlesiyoruz. Sakinlesince de uyuyor hatun.

Dün uykuya dalamadi. Abisi gürültü yaptı benden bişey istedi fln derken bölündü hep uyku. Taktım slinge çıktık balkona. Abi çiçek suladi sakinlesti ben balkonu yıkadım bebe de slingde uyudu. Yarım saat içinde herkes mutluydu

Belki de bu dönemlerde normaldir? Bilemedim :KK43: Baya baya korku ifadesini görebiliyorum yüzünde sonra ağlıyor zaten, kucağımda zor sakinleştiriyorum.
Kucagimdayken hapsuracagim diye çok korkuyorum. Bu defa kucakta da sakinlesmiyor başkası almadan. O derece bir korku ve sıçrama var.

Sabah kahvaltida çatal tabağa tık dese sıçradı

Normal tartinin dogru olmamasi cok guzel bisey ya bizimki de yanlis 😁 fazla gosterse cocukla cikinca oh oh kilo almis diyosun az gosterse tek cikip aa kilo vermisim diyorsun🤣
Bizimki kucağımızdayken hastaneye göre yaklaşık 200gr eksik tartıyor bebişi.. acaba beni ne kadar eksik tartıyordur:KK43: doğumdan sonra 1buçuk kilom kalmıştı şimdiyse hızla artıyor kilocuklarım😕 ne kadar yersem yiyeyim sanki hiç doymuyor gibiyim sizde öyle misiniz. Hamileyken 1kase çorbaydı sadece akşam yemeklerim.. özüme geri döndüm galiba :KK70:

Gunaydin kizlar hayirli cumalar :KK200:
Pamuk Panda Pamuk Panda benim kirmizi degil normal rengine döndü. ama kırmızı olmasida normaldir daha com olmadi dogum yapali
Kizz sana var ya ne deyim bilemedim 38 bedenim diye üzülüyor🤨
Ben ne halt yiyim acaba 🙄🙄

2 ay 19 gunluk canim. 18 gunde sadece 290gr almis galiba spiral ile alakali degil 1 hafta oldu cunku :( gece beslenmesi yapmiyoruz diye mi oysa ilk ay 1150 gr almisti ikinci ay 730 bu ay 500 u goremiycez galiba :/
Benimki de 2 ay 10 gunluk. Ayni zamana mi denk geliyor acaba dedim de.. ben de gece uyandirmiyorum kendisi istemedikce vermiyorum ondan degildir..mesela bizde su aralar kisa kisa emip uyuyakaliyor ilk zamanlarda daha uzun sure emiyordu kilo alimi da daha iyiydi haliyle. Bir de azaliyormus zaten gittikce kilo almasi bebeklerin, boyu bas cevresi falan gelisim genel olarak iyiyse kilo alimina cok bakma bence ya bozma moralini

Bende de sıkıntı agrı sızı vs yok ama kırmızı hala o çizgi canım 😔
daha çok erken galiba canım iyileşme için ben de hiç hoşnut degılım o görüntüden ya nekadar aşağıda olsa da insan bedenınde ekstra seyler ısyemiyor Allah beterınden korusun❤

Gunaydin kizlar hayirli cumalar :KK200:
Pamuk Panda Pamuk Panda benim kirmizi degil normal rengine döndü. ama kırmızı olmasida normaldir daha com olmadi dogum yapali

Kizz sana var ya ne deyim bilemedim 38 bedenim diye üzülüyor🤨
Ben ne halt yiyim acaba 🙄🙄
ben de 34 beden :(

Back
X