2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
biz degiştik bişey olmadı

bizde de durumlar aynı büyük hep oyun istiyor küçüğün uyku düzeni yok yalnız durmuyor zaten hep kusuyor büyük asırı kıskanıyor demin kafasına yastık fırlattı,sacını çekyi,ayagını sıkıltırdı falan heralde hiç kabullenmeyecek benim oğlan kardesini ümidimi yitiriyorum
Buyukle arasında kaç yaş var.

Sağolsun benim eşim de hazırlıyor hergün 10 buçukta kahvaltı kızımı hazırlayıp okula götürüyor o olmasa ben açlıktan ölürdüm kesin
Benim gibi peynir ekmek mutfaktan jet hızıyla kapıp gelebildiğim ne varsa yiyorum işte 😂

Ben tüm uykularını kendi yatağında yatırmıştım canım hergün aynı saatte yatağına koyuyordum emzik uyku aracı olmuştu emziği verdiğimde gözünü kapatırdı sonra biraz ninni söyleyip bırakıyordum çoğu zaman ninni söylemeden uyku moduna geçerdi annemlere giderken bile götürmek için park yatak almıştım misafirlikte bile olsak kendi yatağında uyudu birde akşam 7 den sonra hiç dışarı çıkmadık misafir kabul etmedim 2 yıl keşke bırakacak kişi olsaydı senin Kayınvaliden gibi 7 de uyurdu en az 3 4 saat ne güzel gezerdik kızınla kızım benziyor ama oğlum malesef zor bir bebek uyumuyor =( verebiliyorsan uyku eğitimi harika bişey ben bu sefer yapamayacağım galiba çünkü kızım gürültü yapıyor oğlumu hiç saatinde yatıramıyorum
benım kızım emzik emmiyor:KK43: almıyor hala uyku arkadaşı sipariş edicem 4aylık olunca. sadece uyku vakıtlerınde verıcrm aracı olsun dıye masallah kızın neguzel uyumsağlamıs. alya su sıra memede uyumak ıstıyor cok. yatagına koyunca dürtüyırum orda uyusun tekrar dıye bazen tekrar meme istıyor ve ben bana bagımlı uyumasını ıstemıyorum gıttıgım yerlerde o zorlar benı.ben de senın gb düşünuyorum kuzum kızıma göre yasıyorum artık uyku arkadası da gittiğim yerlerde ona uykuyu hatırlatır inşallah benımser de. eğitime baslıcam nasıpse 4.ay bıtımıne doğru. ağlasa da canı yanmadıgı ıcın ağladıgını bılıcem buyüzden problem yok ha kahvltı hazrlrken bırakışım aglamıs ha uyuturken. En azından bu onun için sonrası için bi sürec ve sen de biliyorsn ki yöntemde uzun aglatma yok alman yontemi gb değil. kucaga al bırak bakalım bizimkız kac gün direncek. ben elımden geleni yapacağım uyum saglamazsa en azından denedim diyecem. ve dediğin gibi kv altta bırakabılıyoruz o cok iyi bır durum sanslyız o konuda kuzum

Canım ben ilk ay premium care kullandım sonra gündüz sleepy gece prima premium care bağlıyordum iki gündür full sleepy e geçtim çünkü 270 tane almış eşim onları bitireyim daha aktif bebede var =) onlara geçeceğim karışık kullanıyorum şükür sorun olmadı
bız hala premium care iz. arkadadım aktif bebege gecınce pişik yapmış. biri de dedı kı ek gıdaya gecınce premium care katı kakayı emmiyor..pişik olrsa dıye premium careı bırakmak da ıstemıyorum . denemek için en dogru zaman nezamn acaba gercektn premium care emmiyor mu katıkaka?

benım kızım emzik emmiyor:KK43: almıyor hala uyku arkadaşı sipariş edicem 4aylık olunca. sadece uyku vakıtlerınde verıcrm aracı olsun dıye masallah kızın neguzel uyumsağlamıs. alya su sıra memede uyumak ıstıyor cok. yatagına koyunca dürtüyırum orda uyusun tekrar dıye bazen tekrar meme istıyor ve ben bana bagımlı uyumasını ıstemıyorum gıttıgım yerlerde o zorlar benı.ben de senın gb düşünuyorum kuzum kızıma göre yasıyorum artık uyku arkadası da gittiğim yerlerde ona uykuyu hatırlatır inşallah benımser de. eğitime baslıcam nasıpse 4.ay bıtımıne doğru. ağlasa da canı yanmadıgı ıcın ağladıgını bılıcem buyüzden problem yok ha kahvltı hazrlrken bırakışım aglamıs ha uyuturken. En azından bu onun için sonrası için bi sürec ve sen de biliyorsn ki yöntemde uzun aglatma yok alman yontemi gb değil. kucaga al bırak bakalım bizimkız kac gün direncek. ben elımden geleni yapacağım uyum saglamazsa en azından denedim diyecem. ve dediğin gibi kv altta bırakabılıyoruz o cok iyi bır durum sanslyız o konuda kuzum
Bence Alya bu işi çabuk kapar maşallah uyumlu ki bi rutininizde var 3 ayı geçti sanırım artık başla bence 4 ay çokta önemli değil yatır kaldır yapma ama uyku öncesi odasına gidip yatağına koyup kısık sesle bişeyler anlatabilirsin sonra ninni söylersin veya kştap okursun uykunun yaklaştığını anlar memeyi uyanır uyanmaz veriyorum ben sonra hiç vermiyorum ağladıkça emzik çünkü emzirince gaz çıkar tekrar uykusu kaçıyor baştan başlıyoruz

hahahah 😍😗eşime kalsa hemen hatta gece teklif.bıle ettı çok kızdırıyor benı benım de kalıcı bır korunma yontemı bulmam lazım 😂
Şöyle söyle eşine bebeklerin süt hakkı var 2 yaşına dek yapma planınız varsa bile sütü içince yapılabilir şuan yaparsanız hamileyken emzirmek engel olmasada yeterli sütü üretemeyebilirsin önce Alyaya hakkını verip ikinciye geçelim de ısrarcı olmasın hatta cidden korunun çünkü gerçekten hem psikolojik hem bedensel olarak 2. Ye hazır olmalısınız

bız hala premium care iz. arkadadım aktif bebege gecınce pişik yapmış. biri de dedı kı ek gıdaya gecınce premium care katı kakayı emmiyor..pişik olrsa dıye premium careı bırakmak da ıstemıyorum . denemek için en dogru zaman nezamn acaba gercektn premium care emmiyor mu katıkaka?
Canım zaten katı kakanın kokusundan 1 dakika bilw dayanamayacağın için hemen değiştiriyorsun o yüzden emmesine fırsat kalmıyor ek gıdaya geçince kaka berbat kokuyor

Ben çok kilo almadım doktorum az kilo alan gebelerimdensin demişti. Pantolonumu giydim geçende oluyor ama zar zor önü zor kapanıyor. Rejim sonraki olay şuan emziriyoruz olmaz. Gerçi zar zor yemek yiyorum çocuk durmayinca tabii
Ben 25 kg geçmeyince hamileyim demiyorum yuvarkak oluyorum hamileyken

Şöyle söyle eşine bebeklerin süt hakkı var 2 yaşına dek yapma planınız varsa bile sütü içince yapılabilir şuan yaparsanız hamileyken emzirmek engel olmasada yeterli sütü üretemeyebilirsin önce Alyaya hakkını verip ikinciye geçelim de ısrarcı olmasın hatta cidden korunun çünkü gerçekten hem psikolojik hem bedensel olarak 2. Ye hazır olmalısınız
evet canım haklısın o hakkını da elınden alamam ki ben hıc düşünmüyorym ben kızımı emziremedıgime üzülürüm en cok da genelde takıldıgını düşünüyorum aslında altında baska anlam oluyor belkı de ama anlık bısey ıcın rıske atılmaz. zorlamaz benı tabi alyayı emzıremem dedım ozaman hakverdı bılmıyor tabı adamcagız 😊 ablam hamıle kaldı kızı 1.5 yasındayken o bile ne üzüldü 4.ayda emzırmeyı kes dedı dr.u

evet canım haklısın o hakkını da elınden alamam ki ben hıc düşünmüyorym ben kızımı emziremedıgime üzülürüm en cok da genelde takıldıgını düşünüyorum aslında altında baska anlam oluyor belkı de ama anlık bısey ıcın rıske atılmaz. zorlamaz benı tabi alyayı emzıremem dedım ozaman hakverdı bılmıyor tabı adamcagız 😊 ablam hamıle kaldı kızı 1.5 yasındayken o bile ne üzüldü 4.ayda emzırmeyı kes dedı dr.u
Emzirmeyi kesmek gerekmiyor ama zaten hamilelik çok ağır birde kucağında emen bir bebekle korkunç bir hal alabilir mümkün olduğunca 1. İhtiyaçlarını kendi karşılaşın öyle düşünün kızım 2 yaşındayken wc eğitimini tamamlamış memeyi ve emziği bırakmış kendi yemek yiyen bir kız olmuştu ondan sonra hemen yapabilirmişim aslında pedagoglar 4 yaş kardeş için uygun diyor diye 4 yaşı bekledik

Zaten canim sen sezeryan ameliyat oldun vücudun bir toparlanmasi lazim

Ben 25 kg geçmeyince hamileyim demiyorum yuvarkak oluyorum hamileyken
Belkide ben hamileyken çalıştım yatmaya çok fırsatım olmadı işler yüzünden de çok yemiyordum . İsyerine ara öğünler goturuyordum, vitaminli şeyler yiyordum daha çok

Emzirmeyi kesmek gerekmiyor ama zaten hamilelik çok ağır birde kucağında emen bir bebekle korkunç bir hal alabilir mümkün olduğunca 1. İhtiyaçlarını kendi karşılaşın öyle düşünün kızım 2 yaşındayken wc eğitimini tamamlamış memeyi ve emziği bırakmış kendi yemek yiyen bir kız olmuştu ondan sonra hemen yapabilirmişim aslında pedagoglar 4 yaş kardeş için uygun diyor diye 4 yaşı bekledik
Bence de korkunç ama annenin psikolojisi kaldırsa bile bedeni kaldırmıyor iki çocuğun da sağlıklı büyümesi, annenin sağlklı yaşlanabilmesi için en az 2 yıl ara olmalı diyorlar ki bu 2 yıla 9 ay dahil değil. İlk hamilelikte bile ne kadar takviye vitamin d vitamini demir bilmem ne alıyoruz çünkü annenin depoları yetmiyor. Doğumdan sonra da devam ediyoruz kullanmaya. O arada yeni bir bebek oluşacaksa onun da en iyi şekilde beslendiğinden oluştuğundan emin olmak gerekiyor. Keza emzirirken de aynı şey. Sütümüz kaliteli olsun diye de o kadar uğraşıyoruz diğer bütün sıkıntıların yanında yani. Ben bi süre kesinlikle hamile kalmayı düşünmüyorum

Belkide ben hamileyken çalıştım yatmaya çok fırsatım olmadı işler yüzünden de çok yemiyordum . İsyerine ara öğünler goturuyordum, vitaminli şeyler yiyordum daha çok
Bende öyle planlamıştım 2. De sağlıklı beslenme ama nerde =) acıkıyorum ben ya

Back
X