2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öylemiydi yaa ben hep benden once saniyordum evet o zaman yinr aynisi olacak hayırlısı ile sabirla beklerse minnaklar

aynı durumdayız canım ya. her gittiğimde kese var diyip gönderiyor. kimseyede diyilmiyor gerçekten. emin olamıyorsun. diken üstünde. hayırlısı olsun.

kızlar ben normal istifra oluyordu arada ama 2gundur kalktıgım gb istifra edjyorum yatarken bısey yok azonce yıne kalktıgım gb istifra ettim ama busefer acı acıydı ılkkez bu oldu garıp bı sıvıydı sankı. sızde de oldu mu hıc yarın randevum endıselenıyorum nedense

S
Safra canim sabah uyaninca bnde de oluyor panikleme sakin ol

Safra canim sabah uyaninca bnde de oluyor panikleme sakin ol
canım sagolasınn sımdı okudum ben de mıde bos dıye safra suyu cıkıyormuş haklısın ben hep cok su ıcerdm azonce hıc ıcmedım ondan oyle oldu yoksa su gelıyordu :)

Kızlar çatlak kremi için erken değil mi 4. Ay da kullanım yazmışlar
canım dr.lar öyle dıyor evet ama ılerıye hazırlamak da onemlıymıs ozellıkle 4.aya ladar badem yagı onerılıyor. ben de 3.ayımdayım başlıcam nasıpse. Ayrıca bol su da ıcelım en az 3lıtre. O da çatlakları önlüyor ben normalde de su ıcerdım cok severım sımdı daha da ıcıyorum zor olmadı

Vurucagım yeri iki parmağının arasına alıp iğneyi dimdik ve tek bir hamlede asla oynatmadan sokup elimi cekiyorum ilacı verirken asla iğneyi oynamıyorum ve yavaşça veriyorum iğne kendini atınca asla bi ovusturma yada kolonya ile silme yapmıyorum ilk iki üç iğnem morarmış hatta biri beze gibi kalmış dağılmamıştı şimdi hiç sıkıntı yok çok şükür

iğneyı batırdıktan sonra iki parmagının arasına aldıgın yerı mı bırakıyosun ondan sonra ilacı verıyon yanı

bende pek sevmiyorum yüzüme elime falan zaten çok kuru değil bnm ama çatlak korkulu rüya mecbur katlanıcaz.Bide genlerle ilgili diyorlar annemin harita gibi karnı o yuzden riske atamam
Anneminde oyle.benim dogumda olmus..ablamda olmamis..biraz iriceymisim ben :))

İlk muayenemizi olduk
Herşey yolunda hamdolsun.
Bebeğimizi beklerken sizi neler bekler kitabını önermişti, aldım. Tavsiye ederim
Maşallah canım bende Ayşe Öner ile Mahallenin Mutlu bebekleri isimli kitaplari aldım , Ayşe Önerinkine başladım güzel gidiyor, seninkini de çok duydum onu da alabilirim :)

ay maşallah size canım benim yaa baya büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…