2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım gözunaydın benım de yarın randevumm çok heyecanlıyım hareket edebıldıgını gördun mu ınsallah bwn de gorurum miniş miniş elleri ayakları yaaa cok heyecanlıı ne mutlu sana❤

Kocaelide hangi hastane, hangi dr canım?
Konak hastanesi Muge Emeksiz e gidiyorum ben de gerekli gereksiz sordugum her türlü soruma sabirla cevap veriyor sagolsun erkek doktor sıkıntı degilse konak hastanesi Ergun beyi de çok oneriyorlar

Benim kizim 5 aylikti gosterdi kizlar gec gosteriyo diyolar bi arkadsimada kiz dediler o da pembis aldi herseyi 6 ayda erkek dediler.:) herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
yaaa bu herkesın korkulu ruyası sanırmm :) of ınsallah cok bekletmez benım dr genelde 13.haftada soylemiş gıden arkadaslarıma hatta bırtanesıne 11.haftada yuzde 90 dedı dogru cıktılar ama bebısler hemen göstermıs neguzel ınsallah erken ogrenmek nasıp olur bana daa cunku ben kucuklgumden berı oglum olsun hayalıyle yasıyorum ondan cok meraklıyım ama tabıkı saglıklı olsun dıyorum ogrendıgım berı❤

cinsiyet sonra alışveriş sonra hastane çantası hazırlığı sonra doğum ... asıl macera doğumdan sonra başlıyor öncesi fragman
doğru vallahi :) bebiş kıyafetlerı eşyaları ıcın cınsıyet ögrenılse de genelde 5.ayı bekleyın dıyorlar ama Allah korusun her evrede hersey olabılıyor oyuzden beklemek nekdr mantklı kı ben bıraz sabırsızm

Konak hastanesi Muge Emeksiz e gidiyorum ben de gerekli gereksiz sordugum her türlü soruma sabirla cevap veriyor sagolsun erkek doktor sıkıntı degilse konak hastanesi Ergun beyi de çok oneriyorlar
Cnm konak hastanesine ne kdr veriyorsun oda alternatiflerim arasında müge hanımı duymuştum ha st ane yeni oldugu için yatan hasta katları fln çok gzl ve hijyenik o yuzden beğeniyorum daha karar vermiş değilim Ergün beye de çok iyi diyorlar

Ben oğlumu 7.ayda öğrendim her seferinde poposu dönüktü

Erkekse 11-12 haftalarda genelde fikit söyler doktorlar ama kızlarda emin olmak icin daha ileri haftalara bekletirler

BENDE OĞLUMU 5. AYDA ANCA ÖĞRENMIŞTIM GÖSTERMEMİŞTİ HEM ÖZEL HEM DEVLET BAKTI 5. AYA KADAR HİÇ BİŞİ ALAMAMIŞTIM TABI NASİPTE NE VARSA 39 HAFTADAYKENDE KAYBETTIM ALDIKLARIM İÇİN KESINLIKLE PİŞMAN DEGILIM

Erkekse 11-12 haftalarda genelde fikit söyler doktorlar ama kızlarda emin olmak icin daha ileri haftalara bekletirler
tamamen bebekle alakalı glb ama evet erkek olan arkadaslarm 13,14 haftada ogrendıler kız olan kuzenım de 15.haftada ogrenmıs sans glb

ben cok merak edıyorum ya kesın gec ogrenırım buyızden

Gercekten cinsiyeti ne zaman ogreniyoruz ya
kuzu ya herkesın farklı vallahı ama arkadaslrm dedıgı gb erkek olanlar daha erken ogrenıyor ınsallah bızler de cok beklemeyız kız ,erkek de olsa:)

cinsiyet öğrenildikten sonra o minik kıyafetlerin cazibesine kapılıyorsun. kendini durdurabilirsen bravoo
ben şimdiden kız olursa alacaklarımı listeledim. tutamam kendimi biliyorum

inşallah melegını kucagına alıcaksın busefer diger melegın de size şefaatçi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…