2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende alıp deneyeyim bi çok saol canim

Bepantol nasil olur acaba catlaklar icon hiç kullandiniz mi bn asiri zayifim ve cok catlagim olacagindan eminim

Ben bepantholu birkaç senedir hergün yüzümde kullanırım. İçten yağlı dıştan kuru garip bi cildim var :)) ve sivilcelerle de çok uğraşmıştım. Bepanthol hem çok iyi nemlendiriyor hem sivilce izlerimi baya hafifletti ben memnunum. Vücut losyonunu da alacağım deneyeceğim çatlak oluşmaması için

Selam kızlar. Araniza yeni katıldım
Hemsom hosgeldin ❤❤❤

cycas iste nerelere surmek lazim onuda bilmiyorum
Bende tam bilememisim goguslere ve genisleyenen her yerine surmek lazimmis

Kızımda 2015 temmuz tanışıyor olabilir miyiz diğer gruplardan
Bende benimde zaten arkadaslada oradan tanisiyorum

Yağlı güreşçi Pehlivanı gibi dolaşırız artık :))) cycas
Aynen oyle

Ben
bencede bir denemek lazim guzl olur bnce

Ben yandim desene..hic sevmem krem bile suremem.suruncede..kuraya kadar put gibi dururum.)
bende pek sevmiyorum yüzüme elime falan zaten çok kuru değil bnm ama çatlak korkulu rüya mecbur katlanıcaz.Bide genlerle ilgili diyorlar annemin harita gibi karnı o yuzden riske atamam

bende pek sevmiyorum yüzüme elime falan zaten çok kuru değil bnm ama çatlak korkulu rüya mecbur katlanıcaz.Bide genlerle ilgili diyorlar annemin harita gibi karnı o yuzden riske atamam
Ben oğlum da bio oil kullandım karnım hiç çatlamadi ama şimdi bunda ne olur bilmiyorum :)

Kac haftaliksin canim insallah pit pitlarini duyarsin guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…