2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bebe yağı kuru cilde uygulandığında başarılı değil maalesef o nedenle duş sonrası kullanılması gerekiyor yani ıslak nemli cilde. Belki yanlış kullanımla ilgilidir o dökülmeler canım.

gelişiyor demek annesi maşallah maşallah kuzuna

Ben bugün karından kesemi gördüm 5+6 gibi çıktı aslında 5+2 , 13üne randevu verdi kalp atışı için. Ben ilk gebeliğimde çatlağa çok meyilli olan ve karnım dışında her yerim çatlak olan bir insan olarak 3. aydan sonra lierac ve bio oil ikisini beraber sabah biri akşam biri kullandım ve hiç çatlak oluşmadı.

hayırlı olsun arkadaşım darısı kalp atışına sağlıkla inşallah

Ben memnunum cnm ilk bebeğim de kürtajımı da o yapmıştı bi sıkıntı olmadı çok şükür.bir kaç arkadasım daha gitti onlarda memnun kaldılar pozitif tatlı bi bayan
Sağol canım, çok sordum ama doğum fiyatlarını biliyor musun? Ben epidural sezeryan istiyorum. İlk doğumum çokçzor oldu. O yüzden doğum korkum var da :/

Sağol canım, çok sordum ama doğum fiyatlarını biliyor musun? Ben epidural sezeryan istiyorum. İlk doğumum çokçzor oldu. O yüzden doğum korkum var da :/
cnm hiç sormadım onu çünkü pek fırsatım olmadı açıkcası ama 2500 fln diye duymuştum artmadıysa ama bilgi alırsam yazarım sana da şuanda biraz daha uygun biyere gidiyorum ilk 3 ay için sonra yine kendi dr uma devam edicem

yaa bende normalde 8+1 de gidecektim ama kalp atısını duymadım henuz ondanbıde ılacım bıttı dıye bıraz daha 3 -5 gun erken gıdeyım dıyordum senın boyle yazdıgını duyunca acaba beklesemmı demedim değil yani

Bende ilk 3-4 ay için merkezi düşünüyorum. Sonrasında da doğumu yapmak istediğim dr ile devam edicem. Hayırlısı olsun canımc:*

benim 16 ocak ocağın ilk günleri alınır dedi drum
sizinde ocak sonu gibi alınır o zaman sezeryan olursanız
Evet normalde 7 şubat ama 28 ocak tam sonra alır gibi 1 hafta önceden alıyorlar.
Oğlumda 13 temmuzda sezeryana gün vermisti ama oğlum sezeryan olmasına rağmen 11inde geliyo ama gece 12den sonra geldigi için 12 temmuz oldu :)

ben oğlumda kimseye söylemedim 6. ayda yaz gelip kıyafetlerden göbek belli olunca öğrenmişlerdi. bunda da daha hiç kimseye söylemedim. belki bayan olsa söylerim ama 200 erkek var tek bayan benim. bu konuları konuşmuyoruz.

Ben söylemezsem olay çıkartırlar patronum çok sıkıntılı kalp atısından sonra söylicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…