2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün tekrar kan alındı kızımdan karaciğer enzim değerleri için pzt günü 59 idi bugün 57 ama dr korkulacak bir şey yok eğer yükselse aşırı yükselirdi o zaman Ankara ya kan tahlili gönderirdik dedi büyük ihtimal ilaçlardan kaynaklı bayramdan sonra tekrar bakalım dedi. Rota aşısını da yaptırdık. Pazartesiden bugüne de 240 gr almış çok iyi dedi bir de memeye dönse ben daha iyi olacağım inşallah. Emzirme destek katateri varmış onu deneyeceğim bakalım. Sağlık ocağına kan vermiştim onda değerler gayet iyi çıktı. Bizden bugünlük bu kadar 😊

İlk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz. Daha şehirden yeni çıktık ama bizim kız mızır mızır 🤦🏻‍♀️ Oto koltuğunda durmak istemiyor. Nasıl geçecek 5-6 saat bakalım 🤭 Kızımla taze taze çektiğimiz selfieyi koydum profile 😉
Masallah size cok tatlisiniz❤❤ yolunuz acik olsun kuzum. Sevdigi bi ninniyi yuksek sesle acinca bi sure sonra uyuyor benimki arabafa

Bugün tekrar kan alındı kızımdan karaciğer enzim değerleri için pzt günü 59 idi bugün 57 ama dr korkulacak bir şey yok eğer yükselse aşırı yükselirdi o zaman Ankara ya kan tahlili gönderirdik dedi büyük ihtimal ilaçlardan kaynaklı bayramdan sonra tekrar bakalım dedi. Rota aşısını da yaptırdık. Pazartesiden bugüne de 240 gr almış çok iyi dedi bir de memeye dönse ben daha iyi olacağım inşallah. Emzirme destek katateri varmış onu deneyeceğim bakalım. Sağlık ocağına kan vermiştim onda değerler gayet iyi çıktı. Bizden bugünlük bu kadar 😊
Cok sukur kuzum cok sevindim sizin adiniza ❤🙏 cok iyi❤😍

İlk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz. Daha şehirden yeni çıktık ama bizim kız mızır mızır 🤦🏻‍♀️ Oto koltuğunda durmak istemiyor. Nasıl geçecek 5-6 saat bakalım 🤭 Kızımla taze taze çektiğimiz selfieyi koydum profile 😉

Hayırlısı ile varın canım maşallah meleğe ve güzel annesine ❤️💓

Aynı şeyleri aynı zamanlarda yasamisiz bende ilk uc-dort yıl asla ikinci çocuk istemedim Allah'ın gücüne gitti ondan ikinci evladımı nasip etmedi diye düşündüm bende kurban aradım ve 4 yaşına geldiğinde umreye gitmeyi
asilama üç miyon operasyonu tüp bebek düşüğü sonrası ve hamd olsun rabbime nasip etti kuzumu gözlerim doldu şuan
çok şükür rabbim nasip etti şuan kucağımda kokluyorum kokusunu içime çekiyorum binlerce şükür Rabbime
rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim acılarını göstermesin her gün defalarca sukrediyorum ne kadar çok benziyor yaşadıklarımız aynı zamanda aynı şeyleri yaşamisiz evliligimiz 15 yıl olacak demiştin sanırım bizimde 14 yıl olacak ❤️

Maşallah canım geçmiş olsun

Masallah size cok tatlisiniz❤❤ yolunuz acik olsun kuzum. Sevdigi bi ninniyi yuksek sesle acinca bi sure sonra uyuyor benimki arabafa
Yaaa sorma kuzum şu an ne pozisyondayız 🤦🏻‍♀️ 12 den beri uyumadığı için iyice sapıttı. Neler yaptım. Oto koltuğundan hiç kaldırmamam gerek ama kendime inanamıyorum. Kaç kere emzirdim. Koltuğa tekrar bağladım. Ninni söyledim, gözlerini örttüm hiç durmadı uykusuzluk sapıttı. En son eşimin dediğini yaptım. Bagajdan reflü yatağını çıkartıp dizlerimin üstüne koydum yatırdım. 2 dk da uyudu 💆🏻‍♀️ Şu an bu şekilde gidiyoruz. Bizim kız konformist. Annemlere bile gitsek uyumuyor orda deli gibi ağlıyor dönüyoruz evinde yatağına koyuyorum gülücükler saçıyor. O yüzden yatağımızı da yanımızda götürüyoruz. Kayınpeder ziyareti 😒 T tanem-tane20 Denizli ye geliyoruz 😊

Bzizimki kakasi olunca arabada durmuyor

Yaaa sorma kuzum şu an ne pozisyondayız 🤦🏻‍♀️ 12 den beri uyumadığı için iyice sapıttı. Neler yaptım. Oto koltuğundan hiç kaldırmamam gerek ama kendime inanamıyorum. Kaç kere emzirdim. Koltuğa tekrar bağladım. Ninni söyledim, gözlerini örttüm hiç durmadı uykusuzluk sapıttı. En son eşimin dediğini yaptım. Bagajdan reflü yatağını çıkartıp dizlerimin üstüne koydum yatırdım. 2 dk da uyudu 💆🏻‍♀️ Şu an bu şekilde gidiyoruz. Bizim kız konformist. Annemlere bile gitsek uyumuyor orda deli gibi ağlıyor dönüyoruz evinde yatağına koyuyorum gülücükler saçıyor. O yüzden yatağımızı da yanımızda götürüyoruz. Kayınpeder ziyareti 😒 T tanem-tane20 Denizli ye geliyoruz 😊
Aaa biz de Reflü yatağında yatiyoruux😂😂 valla bende kendime inanamamistim ensevmedigim seydir ama mecbur kalinca yapmisligik var yani. Varimca da haber et bize kuzum iyi yolculuklar cok opuyorum seni ve rahatina duskun minigiimii❤😘🙂

😂😂 herkes kocama hasta kiz sen diyon gicik 😂😂 cok guldum kuduruk ☣😂😂 bizimkide oyle uyumak istemiyor konusturacan guldurecen sesi gidene kadar guluyo agizlar hep kulakta konusuyo hohoho aksama kadar 😂😂 ayaga yatiriyom deliriyo tepiniyo basini geri atiyo ayaklariyla kalkmaya calisiyo
Gulerken uykusu açılır uyumak istemezki
Sende haklisin ne yapacağını sasirdin bu bücürle
Babasina cekmis cinsligi heralde
Ayvayı yedin büyüyünce iki taneyle:)

Back
X