Canım bence uykuyla savaşı başlamadan uyut uykusu varsa o zaten geceye bağlar kendi isterse istemezse uyanır kendi:) bnmki de gece uykusu diye uyuttum uyandı güldü oynadı yeni uyudu şimdi oysa dün 8e gelmeden bağlamıştı geceye:))Ya kizlar benim kiz bugun gunduz bayagi uyudu simdi az once uyandi ben bunu gece uykusu gibi uyutuyum mu tekrar yoksa 1 saat falan takilsinmi
Gunduz uyuyunca gece uyumaz mi acaba
Duzen olmadigi icin sasirdim ne yapacagimi :))
Esneyip duruyor simdi @Kartanesii8892
Bugün tekrar kan alındı kızımdan karaciğer enzim değerleri için pzt günü 59 idi bugün 57 ama dr korkulacak bir şey yok eğer yükselse aşırı yükselirdi o zaman Ankara ya kan tahlili gönderirdik dedi büyük ihtimal ilaçlardan kaynaklı bayramdan sonra tekrar bakalım dedi. Rota aşısını da yaptırdık. Pazartesiden bugüne de 240 gr almış çok iyi dedi bir de memeye dönse ben daha iyi olacağım inşallah. Emzirme destek katateri varmış onu deneyeceğim bakalım. Sağlık ocağına kan vermiştim onda değerler gayet iyi çıktı. Bizden bugünlük bu kadar
Amin canım Rabbim acılarını göstermesin her gün defalarca sukrediyorum ne kadar çok benziyor yaşadıklarımız aynı zamanda aynı şeyleri yaşamisiz evliligimiz 15 yıl olacak demiştin sanırım bizimde 14 yıl olacak ❤
Oldun bu ilk uzun yolculuk oldu o kadar olacak annesi ❤Biz geldik canım. Yol boyunca uyumadı ve durmak bilmedi mızır mızırSon 15 dk kala kaka yaptı. Çabucak gidelim de evde değiştiririz dedik. Gelince açtım ki sırtına kadar çıkmış ve önden de bacaklarına kadar inmiş tüm kıyafetleri tepeden tırnağa sıvanmış. Hemen soyup duşun altına soktum. Şimdi de uyutmaya çalışıyorum. İnşallah uyur çünkü 12 den beri ayakta.
Bizde dün 7 saatlik yol yaptık bizimki araba delisi normalde zor uyuyor bu aralar ama arabada kendisi uyuyor. Biberonu yattığı yerden alıyor falan yol uzun olunca ben kıyamıyorum sürekli yatıyor diye az kucağıma alayım da sırtı falan ağrımasın diyorum başlıyor mızırdanmaya bırakıyorum susuyorKaka sonradan tuz biber oldu canım. Başlarda uykusu vardı aslında ama fazla rahatına düşkün bizimki. Aynı şartlar sağlanmadan uyuyamıyor. Eşim bugün yarım gün çalıştı. Gelince hemen çıkalım ki akşam burda olalım dedik. Ama dediğin gibi ben de eşime dedim arabada bundan sonra gece çıkalım o zaman belki uyur
Aynen kuzum. Şimdi de uyku savaşı veriyoruz. Burda ezan evin içinde okunuyor sanki hoparlör o kadar yakınOldun bu ilk uzun yolculuk oldu o kadar olacak annesi ❤ya bu oto koltuğu Ana kucağı vs hep çıkarıyor maalesef sırta kadar. Neyse rahatlamıştir en azından ❤
Bizde dün 7 saatlik yol yaptık bizimki araba delisi normalde zor uyuyor bu aralar ama arabada kendisi uyuyor. Biberonu yattığı yerden alıyor falan yol uzun olunca ben kıyamıyorum sürekli yatıyor diye az kucağıma alayım da sırtı falan ağrımasın diyorum başlıyor mızırdanmaya bırakıyorum susuyorbenim kızla dünya turu bile yapılır evdekinden daha rahat oluyoruz arabada:))
sen zezosun dimiiiiMaşallah kuzuna cnmbenimki kusmuyor ama eller ayaklar sürekli hareket halinde oluyor. Tuttuğunu çekiyor düzeltip duruyorum Bir dekorda 100e yakın foto çekiyorum hatta video da çekiyorum güzel bir kare çıkarsa foto yapıyorum aslında bu tarz fotoları bebekler uyurken çekiyorlar ama bnm böyle daha çok hoşuma gidiyor..
Yolluyorum cnm:)
Sabh kacta kalkiuor kuzumYaa sizin bebeleriniz nasıl erken uyuyor öyle :)) Ben erken uyuduğunda aha kesin birazdan uyanır diyorum ve hiç yanılmadım şimdiye kadar22.30’dan önce mümkün değil uyumuyor çocuk. Birkaç gecedir 12’e kadar zorluyor ne yaptıysam yok uyumayınca uyumuyor yani
Ayy çok güzel yaa..Bizde bursadan çıkıp karadeniz üzeri erzurum turu düşünüyorduk inşallah bu sene yapacağız kuzumuzlasüpermişşşş. Ne güzel hep gezin siz. Hamile kalmadan önceki yaz eşimle İstanbul’dan girip Giresun’dan çıkmıştık geze geze çok güzel bir tatildi. İstediğimiz yerde durduk istediğimiz yeri gezdik uyuduk filan. O zaman demiştik ki bebeğimiz olsun onunla da böyle bir rota belirleyip tatilimizi yaparız diye ama bugün bize gösterdi ki biz biraz fazla hayal kurmuşuz Ama siz yapabilirsiniz bak çok iyi Maşallah kuzuya
Taa kendisiiiisen zezosun dimiiii
Sabh kacta kalkiuor kuzum
Bizde De durumlar böyle bugün. Biraz oyalandık sonra uykuya geçtik. Saatimizi biraz geçtik ama yapacak bir şey yok.Ya kizlar benim kiz bugun gunduz bayagi uyudu simdi az once uyandi ben bunu gece uykusu gibi uyutuyum mu tekrar yoksa 1 saat falan takilsinmi
Gunduz uyuyunca gece uyumaz mi acaba
Duzen olmadigi icin sasirdim ne yapacagimi :))
Esneyip duruyor simdi @Kartanesii8892
Bebekten bebeğe değişir canım... Benimkinin doğduğundan beri gece uykuları güzeldi, gündüz kötüydü. 2.aydan itibaren gündüz de düzene girdi. Bazen şaşırtıyor ama genelde düzenliyiz hamdolsun.Yaa sizin bebeleriniz nasıl erken uyuyor öyle :)) Ben erken uyuduğunda aha kesin birazdan uyanır diyorum ve hiç yanılmadım şimdiye kadar22.30’dan önce mümkün değil uyumuyor çocuk. Birkaç gecedir 12’e kadar zorluyor ne yaptıysam yok uyumayınca uyumuyor yani
Cnm bnmkide 10dan önce uyumuyor uyusada uyanıyor seninki gibi dün yolculuk yordu galiba erken uyudu alışkanlık yapar belki diye sevinmiştim ama bugün eski düzene döndük☺Yaa sizin bebeleriniz nasıl erken uyuyor öyle :)) Ben erken uyuduğunda aha kesin birazdan uyanır diyorum ve hiç yanılmadım şimdiye kadar22.30’dan önce mümkün değil uyumuyor çocuk. Birkaç gecedir 12’e kadar zorluyor ne yaptıysam yok uyumayınca uyumuyor yani
Normalde kaçta uyuyor cnmBizde De durumlar böyle bugün. Biraz oyalandık sonra uykuya geçtik. Saatimizi biraz geçtik ama yapacak bir şey yok.
20:00 genelde. Bazen +- 1 saat.Normalde kaçta uyuyor cnm
Geç yattığımız için 10 gibi anca uyanıyoruzsen zezosun dimiiii
Sabh kacta kalkiuor kuzum
Kuzum bi kac gun sende zorlanirsin ama yavas yavas 15 20 dk erken kaldirmaya calis 8 e cek en azindan daha erken uyur boylelikleGeç yattığımız için 10 gibi anca uyanıyoruz1 saat sonra tekrar yatırıyorum 1 saat falan daha uyuyor öyle böyle 12yi görüyoruz
Ya benim kızım gece uyuduğunda güzel uyuyor, ilk uykusu 6 saat sürüyor sonra emmeye uyanıyor ama işte erken uyuma kavramımız henüz yok. Bugün de mesela uyuyalı 15-20 dk falan oluyor. Gündüz uykusu da pek yok taş çatlasın 2 kere uyuyor o da maksimum 1 saat.Bebekten bebeğe değişir canım... Benimkinin doğduğundan beri gece uykuları güzeldi, gündüz kötüydü. 2.aydan itibaren gündüz de düzene girdi. Bazen şaşırtıyor ama genelde düzenliyiz hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?